Док, де си бре? помагай щото видях нещо дето ме изуми в нашата църква

нали си богослов - казвай правилно ли е...
начи разхождам се и виждам, че бабите метат у църквата - правиха и ремонт и днес почистват, че утре е откриването на малка Богородица. аз влязох да видя какво са направили и се оцъклих

отпред над олтара /мисля че така се казва - ония вратички дето попа влиза и излиза от вътре някъде и се намират по средата отпред/ та точно там един чичко от тук дето рисува икони, подарил следното нещо и то закачено там - в едно стилизирано слънце - лъчи излизащи от една точка в средата, има триъгълник и в него око /нещо като древните египетски символи на школата "окото на хор"/, да не говорим, че това е и символа на илюминатите...
принципно зная, че този символ е свързан с божественото начало, но никъде досега не съм виждала във православна църква таквози нещо и първата ми реакция беше да питам бабите кой го е турил там

като им обясних горе-доле значението на символа те останаха зяпнали, но попа го нямаше и казаха, че ще го питат... нищо че им разбих понятията с моите обяснения

да не ти казвам, че когато се подложих на холотропно дишане /един сеанс/ и точно този символ видях в медитацията си и той летеше пред мен в личният ми полет из космоса

таааааааааааааа нали такива символи няма в нашите църкви бре Док