Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 847765 Прегледи
*

ga3l

Re:"Говорилня"
« Отговор #2480 -: Август 14, 2009, 08:23:58 pm »
.. Пия си бирата с фъстъчки,пък ако ще и да умирам..  :P

Скарлет, a какво стана с лунната диета?!   :o   Или ти спазваш различна схема ?! 

Аз да се похваля вече втора фаза изкарах само на водица  ..  :-[

*

Nebesna

« Отговор #2481 -: Август 14, 2009, 08:44:13 pm »
В мунданната астрология оста Алдебаран-Антарес, руските астролози наричат "ос на катастрофите". Неблагоприятното влияние на Юпитер на тази ос може да се изрази в различни политически, религиозни и социални конфликти, хуманитарни катастрофи, потоци от бежанци и наводнения. (Владимир Телецкий)

*

Nebesna

« Отговор #2482 -: Август 14, 2009, 08:46:09 pm »
Познат ли ви е този астролог. Направи ми много добро впечатление на първи прочит.
http://www.barometar.net/?view=11059

За съжаление, сайтът му (който са посочили) не се отваря.

*

veshti4ka

« Отговор #2483 -: Август 14, 2009, 08:54:39 pm »
Док, де си бре? помагай щото видях нещо дето ме изуми в нашата църква  :o  нали си богослов - казвай правилно ли е...

начи разхождам се и виждам, че бабите метат у църквата - правиха и ремонт и днес почистват, че утре е откриването на малка Богородица. аз влязох да видя какво са направили и се оцъклих  :o :o :o  отпред над олтара /мисля че така се казва - ония вратички дето попа влиза и излиза от вътре някъде и се намират по средата отпред/ та точно там един чичко от тук дето рисува икони, подарил следното нещо и то закачено там - в едно стилизирано слънце - лъчи излизащи от една точка в средата, има триъгълник и в него око /нещо като древните египетски символи на школата "окото на хор"/, да не говорим, че това е и символа на илюминатите...

принципно зная, че този символ е свързан с божественото начало, но никъде досега не съм виждала във православна църква таквози нещо и първата ми реакция беше да питам бабите кой го е турил там  ;D ;D ;D като им обясних горе-доле значението на символа те останаха зяпнали, но попа го нямаше и казаха, че ще го питат... нищо че им разбих понятията с моите обяснения  ;D ;D ;D ;D ;D

да не ти казвам, че когато се подложих на холотропно дишане /един сеанс/ и точно този символ видях в медитацията си и той летеше пред мен в личният ми полет из космоса  ::)

таааааааааааааа нали такива символи няма в нашите църкви бре Док  ???

*

Skarlet

« Отговор #2484 -: Август 14, 2009, 09:00:33 pm »
.. Пия си бирата с фъстъчки,пък ако ще и да умирам..  :P

Скарлет, a какво стана с лунната диета?!   :o   Или ти спазваш различна схема ?! 

Аз да се похваля вече втора фаза изкарах само на водица  ..  :-[

Чакай,ся! По време на намаляваща Луна можем да хапваме и пийваме това,което обичаме,но без да преяждаме и препиваме.Мола,мола. Това,че спазвам Лунна диета,не означава че ще се лишавам.  :P

« Отговор #2485 -: Август 14, 2009, 09:04:31 pm »
Познат ли ви е този астролог. Направи ми много добро впечатление на първи прочит.

Да, чела съм нещо негово, но нямам спомен да се е сбъднало написаното. Ако я намеря книжката ще я препрочета.

И той от скромност си е избрал такъв артистичен псевдоним  ;D Мисля, че ще дочакаме някой астролог да се нарече просто Слънце.  :P

Не знаех, но има звезда Alhena.  8)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #2486 -: Август 14, 2009, 09:05:23 pm »

Алдебаран ли имаш предвид? Че,защо да не му се отваря сайта? Имам връзка в моя блог за неговия сайт.Пробвай,ако искаш,от там.Лично не го познавам,но съм с много добри впечатления.Той пише и във форума на dll.bg. Това интервю явно отдавна е взето.Виж кои са интервюиращите.Все наши хора.  ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2487 -: Август 14, 2009, 09:09:50 pm »
мда, и аз съм зачитала нещата му:)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Skarlet

« Отговор #2488 -: Август 14, 2009, 09:21:26 pm »
Интересно,все го подпитвах с коя дата на БГ работи,като не признава ректифицираната карта на Левин и все не казваше.Тук пише,че датата е 31 юли 681 г. по обяд-асц. на около 2 градуса в Скорпион.Пък навсякъде говорят,че БГ е под знака на Козирог.Ще проверя дали е работеща тази карта.

*

Nebesna

« Отговор #2489 -: Август 14, 2009, 10:05:26 pm »
Интересно,все го подпитвах с коя дата на БГ работи,като не признава ректифицираната карта на Левин и все не казваше.Тук пише,че датата е 31 юли 681 г. по обяд-асц. на около 2 градуса в Скорпион.Пък навсякъде говорят,че БГ е под знака на Козирог.Ще проверя дали е работеща тази карта.

В началото на интервюто, споменава, че обръщал внимание на планетата Сатурн, понеже българите били под силното влияние на Козирог. А после говори за Асцендент Скорпион. Два градуса Скорпион не е по обяд, а около 10,00 часа. Според неговата карта Луната е в Козирог, а Слънцето в Лъв.

*

Skarlet

« Отговор #2490 -: Август 14, 2009, 10:19:11 pm »
Е,аз направих веднага картата.На обяд е 2 гр. в Скорпи. И аз ли да съм сбъркала? И в тази карта Луната ни е излиза в Стрелец.  :( Така свикнах с онази карта и е работеща.Не съм историк,нямам претендзии,ама руските астролози са си класика в жанра.Обичам си братушките и за мен са големи авторитети.Вече не знам на кого да вярвам.  ::)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2491 -: Август 14, 2009, 10:19:34 pm »
Алдебаран пише отдавна в дир.бг на пресекулки.
Името си избрах заради неговите имена.
Навремето 2003 май се наричах Селеста и повечето ме помнят под това име.
После внезапно ми дойде да се прекръстя Кали. Карах така известно време и почнаха разни приятели да ме навиват да се прекръствам наново щото Кали звучало много зловещо. Прекръстих се и тогава той ми писа на бележка що си сменям така името, Кали било хубаво, новото не било и т.н.
Ама като прерових за името в сайта му и излезе някакви опасностти над децата ми, затова превъртях стотина имена около Кали и това ми пасна относително най-добре.
Така че Алдебаран може да ми се счита кръстник в определен смисъл.  ;D

И сега пише, ама Галка редовно и незабавно го кълве, пък той е надживял отдавна дребния кокошлък и не се занимава.

*

Nebesna

« Отговор #2492 -: Август 14, 2009, 10:27:47 pm »
Е,аз направих веднага картата.На обяд е 2 гр. в Скорпи. И аз ли да съм сбъркала? И в тази карта Луната ни е излиза в Стрелец.  :( Така свикнах с онази карта и е работеща.Не съм историк,нямам претендзии,ама руските астролози са си класика в жанра.Обичам си братушките и за мен са големи авторитети.Вече не знам на кого да вярвам.  ::)

Програмата ми се е "побъркала" и не ми е отчела часовата зона, та трябваше ръчно да я настроя.

*

Skarlet

« Отговор #2493 -: Август 14, 2009, 10:39:05 pm »
Ми,нормално е да се отдръпва.Влизали сте и в all.bg,виждали сте ги,чели сте ги.Страшно е.То са забележки,то е мерене на п...и.Пък,кой колко взимал за хороскоп? Пък имал ли диплома? Не можем просто да разискваме,анализираме и да се учим от по-знаещите.Е,няма да ли израснат вече? Не обичам да си хабя енергията в ежедневни кавги с негативни хора.
Небесна,нигде не видох,душко, нещо в Козирог в тази карта,ама карай.Ще си направя утре на починал мозък изследвания с минали събития и ще видя с коя да си работя.Но с картата на Левин определено пасва всичко досега.

*

Nebesna

« Отговор #2494 -: Август 14, 2009, 10:46:14 pm »
Ми,нормално е да се отдръпва.Влизали сте и в all.bg,виждали сте ги,чели сте ги.Страшно е.То са забележки,то е мерене на п...и.Пък,кой колко взимал за хороскоп? Пък имал ли диплома? Не можем просто да разискваме,анализираме и да се учим от по-знаещите.Е,няма да ли израснат вече? Не обичам да си хабя енергията в ежедневни кавги с негативни хора.
Небесна,нигде не видох,душко, нещо в Козирог в тази карта,ама карай.Ще си направя утре на починал мозък изследвания с минали събития и ще видя с коя да си работя.Но с картата на Левин определено пасва всичко досега.

Нали ти казвам, че програмата ми се е побъркала, бе мила! Та се наложи на ръка да настройвам часовата зона. Луната е в Стрелец както казваш.

Аз в онзи махленски форум влязох точно 2 пъти и никога повече. Догади ми се. Честно!
Плюят кръв и перушина.

*

Skarlet

« Отговор #2495 -: Август 14, 2009, 10:53:53 pm »
Аз в онзи махленски форум влязох точно 2 пъти и никога повече. Догади ми се. Честно!
Плюят кръв и перушина.

Аз явно имам изкривено мислене,но не мога да си представя,че между така наречените астролози/включвам дори и любителите/ може да има такава злоба. За мен "астролог" е свята дума.Представям си човек с богата душа,изпълнен с любов към хората. Но както и да е.Да не задълбавам в тази тема,че всички влизат и тук,и все има поне по 7-8 човека скрити.Кво е дебнене,кво е чудо.Пък после олеле.Що не ми е наред това,кога ще срещна човека и т.н. Ми,то любов с любов се привлича.

*

Nebesna

« Отговор #2496 -: Август 14, 2009, 10:57:09 pm »
Плюят кръв и перушина.

Аз явно имам изкривено мислене,но не мога да си представя,че между така наречените астролози/включвам дори и любителите/ може да има такава злоба. За мен "астролог" е свята дума.Представям си човек с богата душа,изпълнен с любов към хората. Но както и да е.Да не задълбавам в тази тема,че всички влизат и тук,и все има поне по 7-8 човека скрити.Кво е дебнене,кво е чудо.Пък после олеле.Що не ми е наред това,кога ще срещна човека и т.н. Ми,то любов с любов се привлича.

Хич даже не ти е изкривено мисленето. Дай, боже повече хора да мислят като теб!  :)

*

Skarlet

« Отговор #2497 -: Август 14, 2009, 11:00:05 pm »
И ти си ми сладурка.Добра,интелигентна и знаеща,с чувство за хумор. Я, колко малко ни остава до 2012.  :P Що да не си ги изживеем кат хората.Искам да умра с усмивка налицето.  ;D Че злобата загрозява.  ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2498 -: Август 14, 2009, 11:01:06 pm »

Набутах се в некви опции на зета и зех да ги човъркам, та ето каква картинка извадих.
 :o
Ама е от 11 август 2009.

Венера, слънце, Меркурий и Марс на една линия и квадрат земята.

*

Skarlet

« Отговор #2499 -: Август 14, 2009, 11:16:03 pm »
И кво стана на 11 авгъс,Кайличка? Немам спомени веке.Тия оси ми изтриват паметта. ;D Май имаше земетресение в Япония.