Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848774 Прегледи
*

veshti4ka

Re:"Говорилня"
« Отговор #2540 -: Август 15, 2009, 12:09:10 pm »
Хело бре - туй са католически църкви  :(

*

Helo

« Отговор #2541 -: Август 15, 2009, 12:12:26 pm »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ето ти още една пирамида. На главата на Алистър Кроули.  ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #2542 -: Август 15, 2009, 12:13:58 pm »
Алистър Кроули е един от най-големите магьосници бре  ;D ;D ;D ;D ;D  - виж му само пентаграма на книгата... което ме навежда на мисълта за петолъчката в знамето на СССР...  вече се ебаваш с бай брадър ми се струва  :P  ми тоз дебелак къв е хахахааааааааааааааааа

« Отговор #2543 -: Август 15, 2009, 12:16:32 pm »
Хело, като ми пращаш линк към ютуб барем ела и ръчни бате Любо по задника - нета ми е кошмар и не мога да отворя един клип и за 10 часа  :'( :'( :'(

Рестартирай си модема,ама го изчакай поне 2-3 минути.

И аз съм с БТК и е малко по-бавничък от друг път, но не ми зацепва клиповете.

Ако това не помогне, което казва Mia, дръпи захранването от модема и изчакай 4-5 минути. Това е важно, защото въпреки рестартирането остава остатъчен заряд.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #2544 -: Август 15, 2009, 12:19:12 pm »
Алистър Кроули е един от най-големите магьосници бре  ;D ;D ;D ;D ;D  - виж му само пентаграма на книгата... което ме навежда на мисълта за петолъчката в знамето на СССР...  вече се ебаваш с бай брадър ми се струва  :P  ми тоз дебелак къв е хахахааааааааааааааааа

Алистър Кроули е тотално луд!!!

А този дебелия е пак той!  ;)

*

veshti4ka

« Отговор #2545 -: Август 15, 2009, 12:20:54 pm »
бе то не става така - в къщата има 5 рс и един сървър, който разделя нета на половина - половината на нашия етаж и половината на долният. затова и се бави много - щото по принцип е бавен. в цяло село е такъв смотан...  :(  иначе за да го засилим сме пробвали всички варианти, но уви... а моят рс е последният от редицата на нашият етаж и аз май ям хурката най-много  :'(

*

Helo

« Отговор #2546 -: Август 15, 2009, 12:39:19 pm »
Да ви питам дали се сещате за едно нещо, което четох преди много години, май във вестник Психо.  ;D

Там пишеше, че имало някъде на планетата, в по-изоставени местности малки участъци земя, на които щом стъпи човек или животно започва да остарява буквално за минути. Ако не излезе веднага оттам, човекът ще умре бързо. Докато излезе ще е вече старец и скоро ще умре.

Не можах да отркия информация в Интернет. Вие да се сещате къде се намират тези места, да сте чели за подобно нещо? Аз си мисля зе Африка, но един от друг форум каза, че е чел такова нещо май за Сибир или Тибет, но не си спомняше подробности.

Вие да се сещате?  ::)

*

veshti4ka

« Отговор #2547 -: Август 15, 2009, 12:42:40 pm »
абе Хело откъде ги копаеш тия дивотии  ;D ;D ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2548 -: Август 15, 2009, 04:48:25 pm »
извадено от гугъля, щото и на мен ми стана интересно кое е първото

EYE OF RA or EYE OF HORUS ,ОКОТО НА РА или ОКОТО НА ХОРУС е дясното око на египетския Бог Хорус , олицетворява слънцето и поради това се свързва с Бога на Слънцето - РА или РЕ.

Лявото му око олицетворява Луната и Бог Tehuti или Thoth.
Според легендата , лявото око на Хорус е било извадено от брат му Сет и по-късно му било върнато , чрез магия от Бог Thoth. След това Хорус подарил лявото си око на Озирис , за да му помогне да управлява подземният свят.
Двете очи заедно олицетворяват цялата вселена , подобно на ин и янг в таоизма.Дясното око влияе на слънцето , мъжката сила , математиката и т.н. Лявото контролира течностите , женствеността , лунната енергия и управлява интуицията и магията.Двете заедно представляват комбинираната трансцедентна сила на Хорус.

ALL SEEING EYE/EYE OF PROVIDENCE , ВСЕВИЖДАЩОТО ОКО или ОКОТО НА ПРОВИДЕНИЕТО се появява през Ренесанса под формата око включено във триъгълник , като символ на Светата Троица и може да бъде открито на много места в християнското изкуство от онова време.
По-късно става важен масонски символ , олицетворение на Великият Архитект , като триъгълникът е заменен със пирамида , вероятно като препратка към древноегипетските му корени.

Значи триъгълникът е християнски символ, а масонският е - пирамида.

*

veshti4ka

« Отговор #2549 -: Август 15, 2009, 04:58:17 pm »
да но триъгълникът си е стилизирана пирамида принципно..... и такова нещо аз в нашите църкви не съм виждала. Хело пусна снимки на католически църкви, а доколкото знам масонството е доста по-силно на католическа почва и не се знае кое е първото влияние върху дадена църква - католическо или масонско... особено пък след като гледах филма "езотерик адженда" и видях корените на масони и илюминати от колко века насам датират и най-важното че се намират все по важните точки в контрола върху народонаселението...

*

Helo

« Отговор #2550 -: Август 15, 2009, 04:58:50 pm »
Значи триъгълникът е християнски символ, а масонският е - пирамида.

За мен такова нещо като "християнски" символ няма.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2551 -: Август 15, 2009, 05:23:11 pm »
В материала пишеше, че символиката иде от древен Египет, после е минала в християнството и накрая масоните са я гепили.

Подобно е положението и с хитлеристките символи, някои от които идват от древните руни, а за пречупеният кръст бърза гуглетърсачка ми даде: През 1896 г. се учи при Франц Рехбергер във второ отделение на ламбахското манастирско училище. Майка му е силно религиозна и се надява, че синът й ще стане монах. Като член на детския хор той слуша много за известния на всички в Ламбах игумен Хаген, в чийто герб и пръстен има стилизиран пречупен кръст.

За руните и аз бях преди години зашеметена, преди да разбера, че почти всички нацистки символи са откраднати от древни такива. Нищо, че ние ги знаем като нацистки или масонски, те НЕ са по произход такива.
По същия начин, по който парите са средство за размяна, а не мръсни финикийски знаци, станали такива в нашето съзнание заради алчните хора.
Представа си нямаме колко много символи първоначално са имали съвсем друг смисъл, а съвремието им е придало съвременен, с който ние на практика ги и познаваме.

*

ga3l

« Отговор #2552 -: Август 15, 2009, 05:43:04 pm »
По въпроса за 'кокошката или яйцето', във форума за конспирации ми отговориха следното:

Тия символи ги има във всички църкви и то по целия свят. Католически, евангелски, православни и каквито ви дойдат на ума. От където са тръгнали масоните от там и църквите - Римската империя. Христос незнам да е правил църкви и изобщо да е казвал да се правят такива. Погледнете римската архитектурата и христянските храмове, нямат голяма разлика. Символите са език на духовете - богове, на които елита служи от хиляди години. Всички обществени сгради по цял свят са построени в този стил, където има масони има и такава архитектура. Даже много стари древнио римски храмове са преобразени в църкви. В интернет е пълно със снимков материал който има желание сам може да си намери хиляди доказателства. И в книгите на Еленко има много писано по тази тема ! Така че като ходите на църква внимавайте на кого се молите. Всяка сграда от стила на римската архитектурата е дейставащ храм на духовете-богове.

*

veshti4ka

« Отговор #2553 -: Август 15, 2009, 06:00:41 pm »
По въпроса за 'кокошката или яйцето', във форума за конспирации ми отговориха следното:

Тия символи ги има във всички църкви и то по целия свят. Католически, евангелски, православни и каквито ви дойдат на ума. От където са тръгнали масоните от там и църквите - Римската империя. Христос незнам да е правил църкви и изобщо да е казвал да се правят такива. Погледнете римската архитектурата и христянските храмове, нямат голяма разлика. Символите са език на духовете - богове, на които елита служи от хиляди години. Всички обществени сгради по цял свят са построени в този стил, където има масони има и такава архитектура. Даже много стари древнио римски храмове са преобразени в църкви. В интернет е пълно със снимков материал който има желание сам може да си намери хиляди доказателства. И в книгите на Еленко има много писано по тази тема ! Така че като ходите на църква внимавайте на кого се молите. Всяка сграда от стила на римската архитектурата е дейставащ храм на духовете-богове.

а тъй - ей тва имах в предвид като видях този символ, че първообраза му е заровен в дебрите на масоните, а в последствие на илюминатите и че църквите има голяма възможност да обслужват нечии интереси  8)

*

Helo

« Отговор #2554 -: Август 15, 2009, 06:07:38 pm »
В материала пишеше, че символиката иде от древен Египет, после е минала в християнството и накрая масоните са я гепили.

Подобно е положението и с хитлеристките символи, някои от които идват от древните руни, а за пречупеният кръст бърза гуглетърсачка ми даде: През 1896 г. се учи при Франц Рехбергер във второ отделение на ламбахското манастирско училище. Майка му е силно религиозна и се надява, че синът й ще стане монах. Като член на детския хор той слуша много за известния на всички в Ламбах игумен Хаген, в чийто герб и пръстен има стилизиран пречупен кръст.

Представа си нямаме колко много символи първоначално са имали съвсем друг смисъл, а съвремието им е придало съвременен, с който ние на практика ги и познаваме.

;D

Не идва от Древен Египет, а от още по-древни времена.

Ето какво пише в Уикипедия по въпроса:

Думата „свастика“ идва от санскритското स्वस्तिक, свастика, което означава някакъв предмет, носещ щастие или предвещаващ добро, и по-точно отличителен знак, който се поставя върху предмет или човек, за да носи късмет. Думата е съставена от представката су- (сроден на гръцкото ευ-), означаващ „добър, добро“, и асти — езикова абстракция на корена „ас“ 'да бъда'. Така се получава свасти, което означава „благосъстояние“. Суфиксът „-ка“ служи за образуване на умалителни, и „свастика“ буквално означава «малко нещо, свързано с благосъстоянието». Може да се каже, че „свастика“, грубо казано, означава „щастлив амулет“.

Свастиката присъства в изкуството и като проект през цялата история на човека. Тя символизира множество различни неща — късмет, Суря (Слънцето), Брахма, или индуското понятие самсара. Всъщност индусите обикновено използват свастиката като религиозен символ — за пръв път е спомената във ведите, свещените книги на индуизма. Тя се пренася и в други религии като будизма и джайнизма. Среща се и в други азиатски, европейски и индиански култури — понякога като геометричен мотив, понякога като религиозен символ.

*

Helo

« Отговор #2555 -: Август 15, 2009, 06:14:25 pm »
а тъй - ей тва имах в предвид като видях този символ, че първообраза му е заровен в дебрите на масоните, а в последствие на илюминатите и че църквите има голяма възможност да обслужват нечии интереси 8)

Ама ти това, ако сега го разбираш, значи си много изостанала с матриала.  ;D

Църквите обслужват преди всичко собствените си интереси.

А за католическата църква и педофилията и педерастията на "духовните лица" там направо не ми се мисли.
« Последна редакция: Август 15, 2009, 06:26:07 pm от Helo »

« Отговор #2556 -: Август 15, 2009, 06:34:44 pm »
уау , това дете няма да се поправи :-\ :o

*

Helo

« Отговор #2557 -: Август 15, 2009, 06:47:44 pm »

Кое дете?

« Отговор #2558 -: Август 15, 2009, 07:03:20 pm »

Кое дете?
За тебе иде реч .

Определено никакъв АСЦ Вензни , не си . То не бяха трупове, педофили и разни опасни , дето те вълнуват .

*

Skarlet

« Отговор #2559 -: Август 15, 2009, 07:10:11 pm »
Определено никакъв АСЦ Вензни , не си . То не бяха трупове, педофили и разни опасни , дето те вълнуват .

Ама,що? Я колко си приличаме двечките.  ;D