Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850054 Прегледи
*

veshti4ka

Re:"Говорилня"
« Отговор #2560 -: Август 15, 2009, 07:39:45 pm »
а тъй - ей тва имах в предвид като видях този символ, че първообраза му е заровен в дебрите на масоните, а в последствие на илюминатите и че църквите има голяма възможност да обслужват нечии интереси 8)

Ама ти това, ако сега го разбираш, значи си много изостанала с матриала.  ;D

Църквите обслужват преди всичко собствените си интереси.

А за католическата църква и педофилията и педерастията на "духовните лица" там направо не ми се мисли.

Хело вече не ми се разправя с теб изобщо, язък ти за скорпионския ас /изобщо не ти е везни ас-то 1000000% съм сигурна/  :P  - синът ми е теле с ас скорпион и Плутон в 1 дом и е същото диване като теб - зачепи ли се за нещо - край, не признава нищо друго.... поне него мога да го опляскам като прекали...

не си мисли, че ти тепърва откриваш топлата вода, и не си мисли, че църквите обслужват собствените си интереси - нещата са много по-дълбоки и точно това визирах във всичките си постове...  това което ти четеш сега, аз съм го чела и асимилирала преди доста години...

през цялото време имах в предвид точно дълбоките корени и връзки на църквите с различни формации, фракции и сдружения, защото те са истинските собственици на така наречените църкви и точно те дърпат конците...  през цялото си съществуване религията е обслужвала нечии интереси, а чрез вярата овцете най-лесно се контролират...

*

Asol

• 4140
« Отговор #2561 -: Август 15, 2009, 07:41:38 pm »
уау , това дете няма да се поправи :-\ :o

Кое дете?
За тебе иде реч .

Определено никакъв АСЦ Вензни , не си . То не бяха трупове, педофили и разни опасни , дето те вълнуват .

...и аз така си мисля ....плутоново-сатурнов тип ми се струваш от това което чета  :) Везните са  свързани с хармония, дипломация, тактичност, естетика, изкуството в най-широк спектър, суетни са за своята външност и обичат всичко около тях да е красиво в хармония, със сангвинистичен "въздушен" лек и непринуден темперамент. Такива ми ти работи ...

П.П. Телешката неотстъпчивост и мойто ще е вярното ми е позната  :P, но си  с асцендент Скорпион

*

Uran

• 6041
« Отговор #2562 -: Август 15, 2009, 07:48:23 pm »
Нацистите са ползвали символи и атрибути от Римската империя.
Хитлер е бил обсебен от окултното и е пращал археологически експедиции в Тибет, за да търсят корените на арийската раса.
Знакът с ръка на нацистите е значел " С нас е магията!", на което англичаните по съвет на Кроули отговарят със знакът Виктори.( бой с магии :) :) :))
Относно свастиките -тях ги има и в нашите етнографски образци- шевици, килими и са били позитивни символи.

*

veshti4ka

« Отговор #2563 -: Август 15, 2009, 08:04:38 pm »
...и аз така си мисля ....плутоново-сатурнов тип ми се струваш от това което чета  :) Везните са  свързани с хармония, дипломация, тактичност, естетика, изкуството в най-широк спектър, суетни са за своята външност и обичат всичко около тях да е красиво в хармония, със сангвинистичен "въздушен" лек и непринуден темперамент. Такива ми ти работи ...

П.П. Телешката неотстъпчивост и мойто ще е вярното ми е позната  :P, но си  с асцендент Скорпион

а ся си представи Слънце във фиксиран знак и ас във фиксиран знак - за къв инат иде реч  ;D ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #2564 -: Август 15, 2009, 08:37:58 pm »

а ся си представи Слънце във фиксиран знак и ас във фиксиран знак - за къв инат иде реч  ;D ;D ;D
Няма инат. Има характер и добре мотивирано поведение. :)

*

Helo

« Отговор #2565 -: Август 15, 2009, 08:56:19 pm »
Като дете наистина съм била инат, но вече май не съм.

*

veshti4ka

« Отговор #2566 -: Август 15, 2009, 08:59:54 pm »

Няма инат. Има характер и добре мотивирано поведение. :)

хихи да бе да  ;D ;D ;D  синът ми си го отглеждам вече 17та година започна - е по-голем инат от него няма братче  ;D ;D ;D  от всички живи твари на тая планета, само аз мога да го накарам да направи нещо и то ако се развикам...  идея си немам след години като го оженим жена му кво ше го прави  ;D ;D ;D

че има характер има, но за мотивирано поведение просто забрави!!! говоря ти за фиксирани знаци в действие и то пред очите ми /не съм го чела от книжки и да говоря голословно/ - хем инат, хем мързел...

*

Helo

« Отговор #2567 -: Август 15, 2009, 09:02:32 pm »
хем инат, хем мързел...

Ей това съм аз.  ;D ;D ;D

Но то Телците са така. Няма нищо необичайно тук.

Въпреки, че майка ми е Телец с асцендент Телец, но не е мързелива. Много е упорита, тудолюбива и дисциплинирана. Не като мен.

*

veshti4ka

« Отговор #2568 -: Август 15, 2009, 09:04:34 pm »
та като гледам поведението на Хело /а и тя самата каза че си я помързява често/ - ми тя е копие на синченценто ми бре и смее да твърди, че ас-то и е везни  ;D ;D ;D   да да ама в някой друг живот  :P

везната е кардинален знак и дори Слънцето и да е фиксиран, то кардиналния на ас-то ще омекоти всичко, ама забрави при фиксирано ас както е при нея  :P

*

veshti4ka

« Отговор #2569 -: Август 15, 2009, 09:06:43 pm »
Ей това съм аз.  ;D ;D ;D

ми това си я - нали туй викам бре диване - АСЦЕДЕНТА ТИ Е СКОРПИОН И ТУЙ ТО!!! за това си залагам дебелата овнешка кратуна да знаеш  :P

*

Helo

« Отговор #2570 -: Август 15, 2009, 09:16:25 pm »
ми това си я - нали туй викам бре диване - АСЦЕДЕНТА ТИ Е СКОРПИОН И ТУЙ ТО!!! за това си залагам дебелата овнешка кратуна да знаеш  :P

Виж сега, аз съм много добра - точно като хората с асцендент Везни.  ;D

Но характерът се оформя от стелиум в Скорпион в 1-ви дом (личността) и от стелиум в Телец в 7-ми (отношенията с другите) и 8-ми.

Затова и пак мога да съм като сина ти с по три планети в Телец и три в Скорпион, но да съм с асцендент Везни!  ;)  :P  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #2571 -: Август 15, 2009, 09:26:53 pm »

Но характерът се оформя от стелиум в Скорпион в 1-ви дом (личността) и от стелиум в Телец в 7-ми (отношенията с другите) и 8-ми.

Затова и пак мога да съм като сина ти с по три планети в Телец и три в Скорпион, но да съм с асцендент Везни!  ;)  :P  ;D

тцъ... не е така - скорпион си и това ти го казаха коскоджамити астролози от тоя форум. аз съдя от приликата ти с мойто диване... пък ти си вярвай че не си - нъл знаш - надеждата умирала последна  :P

*

Helo

« Отговор #2572 -: Август 15, 2009, 09:29:34 pm »
тцъ... не е така - скорпион си и това ти го казаха коскоджамити астролози от тоя форум. аз съдя от приликата ти с мойто диване... пък ти си вярвай че не си - нъл знаш - надеждата умирала последна  :P

А можеш ли да опишеш поведението на сина ти с няколко примера, които показват неговите инат и мързел?

Но пък и имай предвид, че човек се променя през годините.

*

Skarlet

« Отговор #2573 -: Август 15, 2009, 09:34:38 pm »
Ма,кои Телци са кротки и миролюбиви,бееее? Да ти пратя моя баща,да видиш кво е двоен Телец,с Луна в Близнаци и Марс в Риби. Лавира,лицемерничи,води задкулисни игри и невероятен инат.  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #2574 -: Август 15, 2009, 09:37:38 pm »
мога бре Хело ама не сега - ментата със спрайт ми дойде в повече и отивам да спя  :P :P :P

утре кат са оцъкля тогава  ;D ;D ;D  аре лека ви нощ на всички  ;)

*

Skarlet

« Отговор #2575 -: Август 15, 2009, 09:41:31 pm »

Виж,Хело,във всеки човек дреме доброто и злото.Те вървят ръка за ръка.Важното е да стимулираш доброто да надделява.И не си мисли,че всички с асц.Везни са много добри.Има и известна доза лицемерие на моменти.С памук ще ти извади душицата,за да стане неговото.И ще потрива самодоволно ръце,без да се усетиш,щото има сладка усмивка.Имам наблюдения от хора с моя асц.,но има и наистина добри хора.Както между всички знаци,разбира се.

*

Skarlet

« Отговор #2576 -: Август 15, 2009, 09:43:44 pm »
Ми да го запозная с мойта майка с Луна в Близнаци и асц Рак да види колко е мила, кротка и добричка. И най-вече - търпелива и сдържана.

Моля ти се,той вече  доста възрастен-на 81 г. Къде тепърва ще го сатосвам?

*

Skarlet

« Отговор #2577 -: Август 15, 2009, 09:46:44 pm »
Скарлет, ти от добрите или лошите си с асц Везни? ;D

Не мога да определя сама,но когато усетя че имам лоши помисли,ги гоня веднага. Може на моменти да съм избухлива/като се включи Луната ми/,но не тая злоба или завист.

*

Skarlet

« Отговор #2578 -: Август 15, 2009, 09:48:33 pm »
хаха, не бе, да види, че има и миролюбиви Телци, не са всички като него :)
Тя майка ми е колко теб някъде май :)

Ми,сигурно. Аз имам 29 годишен син.Може и да си по-малка от него.А баща ми ще й се зарадва на майка ти-агнешко.  ;D

*

Helo

« Отговор #2579 -: Август 15, 2009, 09:54:04 pm »

Виж,Хело,във всеки човек дреме доброто и злото.Те вървят ръка за ръка.Важното е да стимулираш доброто да надделява.И не си мисли,че всички с асц.Везни са много добри.Има и известна доза лицемерие на моменти.С памук ще ти извади душицата,за да стане неговото.И ще потрива самодоволно ръце,без да се усетиш,щото има сладка усмивка.Имам наблюдения от хора с моя асц.,но има и наистина добри хора.Както между всички знаци,разбира се.

Ооо да! Аз познавам една зодия Везна, на която много вярвах, докато не реших, че е много добра манипулаторка, която под прикритието на изключително мил човек манипулира околните.

На Везните вече хич не им вярвам. Правят мили очички, говорят ти благи думи и в същото време изкусно те манипулират. Но пък и наистина са добри. Раздвоена съм. Но със сигурност не може чак толкова да им се вярва.  ;)

Но с тези техни манипулаторски способности, съчетани с добър външен вид, предполагам са идеални манипулаторки на мъжете.  ;)

Но аз не умея и не желая да манипулирам мъжете. Може би в това ми е грешката - говоря им директно.