а тъй - ей тва имах в предвид като видях този символ, че първообраза му е заровен в дебрите на масоните, а в последствие на илюминатите и че църквите има голяма възможност да обслужват нечии интереси 
Ама ти това, ако сега го разбираш, значи си много изостанала с матриала. 
Църквите обслужват преди всичко собствените си интереси.
А за католическата църква и педофилията и педерастията на "духовните лица" там направо не ми се мисли.
Хело вече не ми се разправя с теб изобщо, язък ти за скорпионския ас /изобщо не ти е везни ас-то 1000000% съм сигурна/

- синът ми е теле с ас скорпион и Плутон в 1 дом и е същото диване като теб - зачепи ли се за нещо - край, не признава нищо друго.... поне него мога да го опляскам като прекали...
не си мисли, че ти тепърва откриваш топлата вода, и не си мисли, че църквите обслужват собствените си интереси - нещата са много по-дълбоки и точно това визирах във всичките си постове... това което ти четеш сега, аз съм го чела и асимилирала преди доста години...
през цялото време имах в предвид точно дълбоките корени и връзки на църквите с различни формации, фракции и сдружения, защото те са истинските собственици на така наречените църкви и точно те дърпат конците... през цялото си съществуване религията е обслужвала нечии интереси, а чрез вярата овцете най-лесно се контролират...