Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 851662 Прегледи
*

veshti4ka

Re:"Говорилня"
« Отговор #2600 -: Август 16, 2009, 08:27:24 am »
Всъщност ти каза достатъчно - направо всичко си каза. С Венера на асцендента трябва да е роден в 6,00 часа. и все пак не съм убедена,че часът е този.

А не мислите ли,че по-вероятно МЦ да е в Лъв,с Юпитер на МЦ и Слънце и Венера на асц. откъм 12 дом? Не ми се вярва да има МЦ в Рак.

да бе верно  ???  имам приятелка с МС в рак - ма то само децата това, мъжът онова, семейството е върховния Бог на който се кланя и почти не излиза от къщи, защото все има работа за вършене в името на семейството. верно, че тя има Луна на трон там, ама принципно рака горе на високо си е такъв  според мен - като кръстник на семейната мафия се изживява ???  ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2601 -: Август 16, 2009, 11:19:41 am »
А не мислите ли,че по-вероятно МЦ да е в Лъв,с Юпитер на МЦ и Слънце и Венера на асц. откъм 12 дом? Не ми се вярва да има МЦ в Рак.

Ми едва ли.Хъшове мъшове и какво ли не-той постоянно изтъква патриотизма и корените български-това се свързва с МЦ в Рак чудесно.Нали все мислел за народа.

От друга страна като отделно от Юпитер в 10 дом (за вида на кариерата му),упр на МЦ Луната е в Стрелец със диспозитор Юпитер,който е в 10 дом отново; а и упр на МЦ в 3 дом-човека се занимава професионално със средствата за масова информация (тв)-3 дом.Луната е и в аспект с упр на 5 дом-шоу бизнес,както и с упр на 2 дом-които отделно са в съвпад (че ще може и да печели от това).

А и ако е с МЦ в Лъв-упр на АСЦ и МЦ отиват запокитени в 12 дом-каква ти активна медийна изява тогава ?Или всички надежди отиват само на един Юпитер?

*

veshti4ka

« Отговор #2602 -: Август 16, 2009, 11:23:58 am »
Нали все мислел за народа.

защо това не ми звучи реалистично и го усещам като престореност и поза от негова страна  8)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2603 -: Август 16, 2009, 11:30:09 am »
Абе и аз не вярвам особено че всичко е чиста работа,но важното е какво изтъква пред света-МЦ  ;) Това е което се е опитвал успешно да набива в народното съзнание,без значение от мотиви и т.н.

Ако вземем раненият упр на МЦ-Луна и то на връх на Тау квадрат със Сатурн,Хирон,Уран и Плутон,работата става доста съмнителна или поне говори за сложната му слава (хаха нали е Слави ).Добре че има секстил към Венера/Слънце,че поне да компенсира от към харизматичност и привидно да замазва положението,само дето явно на мен тази му черта не ми влияе или поне аз не я забелязвам  8)

« Отговор #2604 -: Август 16, 2009, 11:35:59 am »
Някъде бях чела, че е с АС Риби  ::)

Може да му натъкмите хороскопа по проблемите му с очите.
Преди 2,5 години - операция. ТАзи година зимата, когато отсъстваше за известно време, пак е имал интервенция.

Ако часът на раждане е около 16-16,10 в онзи момент транзитния Уран и ЮЛВ са правили транзит през АС, а Юпитер през МС, Сатурн през 6-ти. ТОва за него беше период освен на здравословни проблем и на предоговаряне на условията му с BTV.
« Последна редакция: Август 16, 2009, 11:40:51 am от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #2605 -: Август 16, 2009, 11:40:39 am »
аз също виждам един дълбоко комплексиран човек, който се опитва да изтъкне онези черти, които харесва публиката, но тези черти далеч не смятам, че са неговите истински черти на характера му... не зная защо, но дълбоко в себе си подозирам силно двуличие от негова страна...

*

Helo

« Отговор #2606 -: Август 16, 2009, 12:05:07 pm »
Венера на сц не прави ли човек чаровен? Или аз нещо не разбирам от чаровни мъже, защото и Бойко Борисов, набеден за секссимвол, ми е грозен на мене ::)

Мен Бойко Борисов също изобщо не ме впечатлява. Когато го погледна виждам в него едно непорастнало дете. А аз търся мъже, които вътрешно са порастнали. Сега да не ми разправяте, че всички хора си остават деца.  ;) А и на външен вид също не ми харесва. Той вътрешно едно малко момченце с все същите си детски мечти. Обикновено детските мечти са свързани с велики дела, нали така.  ;)  ;D
Това е, което виждам в него всеки път, когато го погледна.

Казват бил много строг началник. А Юпитер в 10-ти дом в скрит квадрат със Слънцето ми мяза на грандоманщина.

Това е повече от очевидно. Не знам дали тук говориш за Бойко Борисов или за Слави Трифонов, но за когото и да е, е напълно правилно и повече от очевидно.

*

Helo

« Отговор #2607 -: Август 16, 2009, 12:07:52 pm »
Преди 2,5 години - операция. ТАзи година зимата, когато отсъстваше за известно време, пак е имал интервенция.

Операция на очите?  ???

Ахаха ха ха ха ха ха ха хаааааааааааааааа!!!

Операция друг път!  ;)
Но опит за повдигане на силно занижения рейтинг...

Не знам... Има различни версии около тази история.  ;)

« Отговор #2608 -: Август 16, 2009, 12:13:29 pm »
Макар и много рядко и само определни хора, но се случва някой да се разболее.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2609 -: Август 16, 2009, 12:16:09 pm »

Едва ли ще хукна сега да се занимавам сериозно с хороскопа му,просто защото не ми е интересна личността.Който иска да се занимава  ;)

Но за проблем в зрение и очи има данни-Нептун в съвпад с Меркурий-може да даде неясно,замъглено зрение или по-сериозни проблеми.В тази карта Нептун е и упр на 6 дом-болести,а Меркурий на 12 дом-кармични разплащания.

Нептун е и измама,но сигурно това за рейтинга е някаква спекулация.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2610 -: Август 16, 2009, 12:43:18 pm »
Сега,когато стана дума за проблема на Слави с очите се сетих за спорния казус с моя асцендент,дали е Рак или Лъв.Кое положение в моята карта показва операцийката на 11 август,отлагана от доста време?Можем ли по нея да се ориентираме?Обръщам се към всички,с които сме се чудели досега и сме гадаели за картата ми,за това дали се гледа събитийността-  със сегашното ми местоположение или с мястото на раждането.За асцендента.
Лили също се чудеше кой е,когато ми гледаше картите по ведическата астрология.Сега вече го имаме реалното събитие,с точност.
Ако ви се занимава-ето ви казус.Ще се радвам да прочета мненията ви.
Синухе,ти също можеш да се включиш,като добър мой съгражданин. :P ;D

*

mamma_mia

« Отговор #2611 -: Август 16, 2009, 12:56:21 pm »
Здравейте,
Зет отчита ли прогресии?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2612 -: Август 16, 2009, 01:01:35 pm »
Здравейте,
Зет отчита ли прогресии?

не само прогресии , а и символични дирекции. :),те също имат голямо значение в хороскопа. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2613 -: Август 16, 2009, 01:09:19 pm »
Сега,когато стана дума за проблема на Слави с очите се сетих за спорния казус с моя асцендент,дали е Рак или Лъв.Кое положение в моята карта показва операцийката на 11 август,отлагана от доста време?Можем ли по нея да се ориентираме?Обръщам се към всички,с които сме се чудели досега и сме гадаели за картата ми,за това дали се гледа събитийността-  със сегашното ми местоположение или с мястото на раждането.За асцендента.
Лили също се чудеше кой е,когато ми гледаше картите по ведическата астрология.Сега вече го имаме реалното събитие,с точност.
Ако ви се занимава-ето ви казус.Ще се радвам да прочета мненията ви.
Синухе,ти също можеш да се включиш,като добър мой съгражданин. :P ;D

Най-вероятно е Рак - така затъмнението ще ти съвпадне или ще бъде близко до АС-то.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2614 -: Август 16, 2009, 01:47:57 pm »
Безплатният Зет не прави прогресии.

« Отговор #2615 -: Август 16, 2009, 01:53:28 pm »
ТУК Синухе е дал една много добра астро програма, която смята дирекции и прогресии.

*

mamma_mia

« Отговор #2616 -: Август 16, 2009, 03:29:41 pm »
ТУК Синухе е дал една много добра астро програма, която смята дирекции и прогресии.
Благодаря Aurora :)
Ще погледна програмата.

*

Helo

« Отговор #2617 -: Август 16, 2009, 03:31:11 pm »
Немирх едни интересни неща за Депресията и волята за живот според планетите и знаците. Ако искате може да го обсъдим.

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=break&Number=1941217037&page=13&view=collapsed&sb=5&part

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #2618 -: Август 16, 2009, 03:54:13 pm »

Нямаш Асцендент на 29 гр. Везни и това е! Просто го приеми. Една Везна не говори и не се държи по този начин. Имам Марс на 29 гр. във Везни и със сигурност щях да почувствам, ако твоя Асценднт беше в съвпад с моя Марс. Нямаш нищо от качествата на Везните. Те са дипломатични и елитарни. Държат на изисканите обноски, на галантното поведение и на балансираните отношения. Любители са на изящните изкуства. Деликатни са. А ти си просто директна...и натуралистична, да не кажа "груба". (една Везна няма да постне вагина- типично по скорпионски).

Напълно съм съгласна с Небесна. Имам много близка приятелка Везни поне от 15 години и финеса наистина струи отвсякъде. От друга страна живея със Скорпион вече 20 години и това е обратната страна на медала. :)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2619 -: Август 16, 2009, 04:06:02 pm »

Нямаш Асцендент на 29 гр. Везни и това е! Просто го приеми. Една Везна не говори и не се държи по този начин. Имам Марс на 29 гр. във Везни и със сигурност щях да почувствам, ако твоя Асценднт беше в съвпад с моя Марс. Нямаш нищо от качествата на Везните. Те са дипломатични и елитарни. Държат на изисканите обноски, на галантното поведение и на балансираните отношения. Любители са на изящните изкуства. Деликатни са. А ти си просто директна...и натуралистична, да не кажа "груба". (една Везна няма да постне вагина- типично по скорпионски).

Напълно съм съгласна с Небесна. Имам много близка приятелка Везни поне от 15 години и финеса наистина струи отвсякъде. От друга страна живея със Скорпион вече 20 години и това е обратната страна на медала. :)

не разбирам защо следва да плюете скорпиона ,за да изтъкнете качествата на везната???!!!защо едното за сметка на другото?всеки знак има своите достоинства. асц.везни дотолкова иска да бъде дипломатичен и мирен ,че дори е склонен да бъде лицемер,само и само мир да има.наред с това колебанието им е в повечко.СВЕТА Е ОЦЕЛЯЛ И СЕ ДЪРЖИ НА ДВА ЗНАКА-ВОДОЛЕЙ И СКОРПИОН!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците