Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 847646 Прегледи
*

Helo

Re:"Говорилня"
« Отговор #2660 -: Август 16, 2009, 06:11:42 pm »
Веждите не си ги спомням както и формата  на устата . Губят ми се .

Устните са плътни и естествено червени.

Все едно! Не може ли да се определи по някакви събития в живота досега?

*

123

« Отговор #2661 -: Август 16, 2009, 06:36:47 pm »

Ами сложи истинската тогава.Публикувал съм карта по твои данни или нарочно слагаш грешни?Или не си наясно с терминологията?
Венера на АСЦ видях,а не Венера в 1 дом или каквото и да е друго.Или датата 18/10/1966 и град Плевен са грешни?

Часът на раждане, който ми е известен е точен, но от етични съображения не бих могла да го разпространя в публичното пространство

И да, не съм наясно с терминологията.
А, ти като си наясно - къде видя в изречението точен съвпад

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #2662 -: Август 16, 2009, 06:49:19 pm »
Helo, като гледам очите и погледа повече ми приличаш на асц. Скорпион.
Имам си в къщи едно пораснало, почти 18 г. скорпионче . Имате голяма прилика, нейните очи само че са по-сини.
 Незнам какво толкова държиш на този асцендент Везни.  Аз самата съм с такъв асцендент, повярвай ми май повече ми пречи, отколкото да ми помага.   

*

veshti4ka

« Отговор #2663 -: Август 16, 2009, 06:50:07 pm »
Хело, я да та питам аз нещо лично - веждите ти какви са? не говоря като ги оскубеш, а преди да си започнала да ги скубеш - оформени или събрани и рошави. /не се заяждам - питам защото има връзка/  ;)

И кво ако са оформени по природа?

Кайли, рошавите сключени вежди са запазена марка на Плутон на видно място. синът ми с Плутон на трон в 1 дом има рошави сключени вежди, дъщеря ми има Плутон съвпад с МС и отново на трон - и тя е с такива вежди /ни мъ питай кат ми са наредят да им ги оформям/  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #2664 -: Август 16, 2009, 06:53:29 pm »
Helo, като гледам очите и погледа повече ми приличаш на асц. Скорпион.
Имам си в къщи едно пораснало, почти 18 г. скорпионче . Имате голяма прилика, нейните очи само че са по-сини.
 Незнам какво толкова държиш на този асцендент Везни.  Аз самата съм с такъв асцендент, повярвай ми май повече ми пречи, отколкото да ми помага.   

Не че държа, но щом astro.com и cafeastrology показват, че е на 28-29 градуса във Везни, значи трябва да е така.

Вещичке, какво ще кажеш след като ме видя?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2665 -: Август 16, 2009, 06:54:27 pm »
Е не е така, мойте вежди са естествено оформени и доскоро хич и не ги скубах, сега чат пат колко за парлама скубвам тук таме. А съм определено с асцендент скорпион и засилен Плутон на МС.

*

veshti4ka

« Отговор #2666 -: Август 16, 2009, 06:58:01 pm »
Хело, видях ти снимките - излъчването ми напомня Плутоново-Сатурново  ;)  както е казал Док - липсата на емоция и бледата кожа ги свързвам със Сатурн. острия поглед е по скоро плутониански... и дори и да не ти са сключени веждите, не са от най-тънките ами са си рошавичики все пак  :P   не зная повече какво мога да кажа по снимките, защото една снимка почти нищо не ми говори - важно е усещането на енергията на другия човек когато си лице в лице с него....  пък и не забравяй все пак, че аз не съм астролог и хич ме няма, но продължавам да твърдя че личното ми усещане за теб е асцедент скорпион  :P :P :P :P :P :P :P

*

Helo

« Отговор #2667 -: Август 16, 2009, 07:02:38 pm »
Хело, видях ти снимките - излъчването ми напомня Плутоново-Сатурново  ;)  както е казал Док - липсата на емоция и бледата кожа ги свързвам със Сатурн. острия поглед е по скоро плутониански... и дори и да не ти са сключени веждите, не са от най-тънките ами са си рошавичики все пак  :P   не зная повече какво мога да кажа по снимките, защото една снимка почти нищо не ми говори - важно е усещането на енергията на другия човек когато си лице в лице с него....  пък и не забравяй все пак, че аз не съм астролог и хич ме няма, но продължавам да твърдя че личното ми усещане за теб е асцедент скорпион  :P :P :P :P :P :P :P

А като човек с ник Вещичка и такъв, който по твоите думи едно време много е познавал на кафе и усеща разни енергии можеш ли да ми кажеш нещо за мен по снимките? Какви таланти имам, например, в каква професия евентуално ще успея да постигна нещо? Тук малко да се изявиш в ролята на човек от предаването "Ясновидци".  ;D ;D ;D

:P :P :P

*

veshti4ka

« Отговор #2668 -: Август 16, 2009, 07:04:08 pm »
Е не е така, мойте вежди са естествено оформени и доскоро хич и не ги скубах, сега чат пат колко за парлама скубвам тук таме. А съм определено с асцендент скорпион и засилен Плутон на МС.

може бе жена, не споря чак толкоз за това - но това са моите наблюдения. в къщи децата ми са силни плутонианци, а се оказа, че моят Юпитер е бил в контрапаралел с Плутона ми, а Юпито ми е в съвпад с ас-то и мойте вежди са рошави и сключени, но откак си праснах тиквата на едната вежда и там стана белег и не никнеше козина, се наложи да ги скубя и оформям  ;D ;D ;D  явно Плутон на трон или пък на важна точка - знам ли... а ти ако си имаш други планетки на ас-то може би те ти дават облика...

*

Helo

« Отговор #2669 -: Август 16, 2009, 07:04:30 pm »
Kaily, ти коя зодия беше?  :P Намирам някои общи неща във външността ни - и в лицето и в тялото.  :P

Освен, че си с асцендент Скорпион.  ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #2670 -: Август 16, 2009, 07:06:41 pm »
Хахахаааааа,Вещичке,вади кристалната топка,бърже! И аз искам да ми кажеш нещо за талантите.Щи пусна две очи красиви и кажи по снимката кви са ми талантите.Напрао ша ма спукате от смях!  ;D ;D ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #2671 -: Август 16, 2009, 07:10:05 pm »
А като човек с ник Вещичка и такъв, който по твоите думи едно време много е познавал на кафе и усеща разни енергии можеш ли да ми кажеш нещо за мен по снимките? Какви таланти имам, например, в каква професия евентуално ще успея да постигна нещо? Тук малко да се изявиш в ролята на човек от предаването "Ясновидци".  ;D ;D ;D

:P :P :P

Хело бе, ти са ебаваш с мен вече... как да ти кажа по снимка като в момента съм на две менти вече и отде да съм сигурна кво виждам  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  майтапа на страна на снимката ти се загатва леко етерното тяло, но това си е нормално. нищо не мога да ти кажа щото не съм ясновидец бре, и на пъп не моа гледам  :P :P :P :P  а етерното тяло си е на 1 пръст разстояние от тялото и следва формата на тялото и в някъв белезникаво сив цвят - това е вид енергия, но тя не говори като цвета на аурите например... а аурите ги виждам когато човек е около мен и достатъчно добре го усещам и си затворя очите и тогава.... аз не съм екстрасенс, а просто човек с по-изострена чувствителност  ::)

*

veshti4ka

« Отговор #2672 -: Август 16, 2009, 07:11:59 pm »
Хахахаааааа,Вещичке,вади кристалната топка,бърже! И аз искам да ми кажеш нещо за талантите.Щи пусна две очи красиви и кажи по снимката кви са ми талантите.Напрао ша ма спукате от смях!  ;D ;D ;D ;D ;D

хахааааааааааааааааа и ти ли ма нашта - ей ся кат взема дилафа, че започна да ва опасвам подред ша видите вий инъ кристална топка  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  ко го бъзикаш момичето - то си мисли че всички тука сме вещери от сой, отде да знае детето че само си чешем езиците я  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #2673 -: Август 16, 2009, 07:12:06 pm »
Я, тогава, веднага да си смениш ника ,че само заблуждава хората. Онзи не ми бил зъболекар, ти не си вещица. Кайли сигулно не е Кайли Миноуг!  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #2674 -: Август 16, 2009, 07:14:48 pm »
че аз не съм твърдяла че съм вещица в нормалния смисъл на думата бре  :P  някъде по напред в говорилнята бях обяснила защо съм си сложила тоя ник и то не е защото фамилията ми е Адамс я  ;D ;D ;D ;D  татко ми може и да е Дънкан Маклауд ама мама не е Мортиша Адамс  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #2675 -: Август 16, 2009, 07:14:56 pm »
Kaily, ти коя зодия беше?  :P Намирам някои общи неща във външността ни - и в лицето и в тялото.  :P

Освен, че си с асцендент Скорпион.  ;D ;D ;D

Зодия козирог. И като ти видях очите с веждите, почти подобни на мойте, и по цвят и по всичко. А остър поглед не видех.

*

Skarlet

« Отговор #2676 -: Август 16, 2009, 07:17:58 pm »

хахааааааааааааааааа и ти ли ма нашта - ей ся кат взема дилафа, че започна да ва опасвам подред ша видите вий инъ кристална топка  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  ко го бъзикаш момичето - то си мисли че всички тука сме вещери от сой, отде да знае детето че само си чешем езиците я  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ми, и аз,ми! Нъл съм на всяка манджа мерудия. Аз теб бъзикам,не нея. И аз искам да знам.Кажи ми,мааааа!!!

*

kaily

• 5145
« Отговор #2677 -: Август 16, 2009, 07:21:22 pm »
Я, тогава, веднага да си смениш ника ,че само заблуждава хората. Онзи не ми бил зъболекар, ти не си вещица. Кайли сигулно не е Кайли Миноуг!  ;D

Кайли е Кайли от КАЛИ и нема нищо общо с миноуг. Даже не я харесвам като певица.

« Отговор #2678 -: Август 16, 2009, 07:22:36 pm »

Кайли е Кайли от КАЛИ и нема нищо общо с миноуг. Даже не я харесвам като певица.

А бе не виждаш ли, че се майтапя!  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #2679 -: Август 16, 2009, 07:23:21 pm »
Хело , кажи ми да не си се ориентирала към войниклъка или медицината? ;D ;D ;D