Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849207 Прегледи
*

Skarlet

Re:"Говорилня"
« Отговор #2740 -: Август 18, 2009, 04:43:56 pm »
Скарлетка, прочетох му страницата на тоя Апостолчо и хич не ми беше до смях  :(  този човечец е напълно болен мозък и май трябва да го държат само затворен! грозна картинка са му писанията! аз съм напълно потресена от пълната липса на сиво вещество в мястото между ушите му.... бррррр.....

Ми,какво да ти кажа,Луната и Плутона му в Лъв.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #2741 -: Август 18, 2009, 05:36:56 pm »
Много вулгарна злоба, беееееее! :o :o :o

*

Nebesna

« Отговор #2742 -: Август 18, 2009, 05:53:52 pm »
я кажете какво мислите, дали 23 август е добър ден за подстригване? Луната е нарастваща, във Везни е.

Става за подстригване и боядисване.

Аааааа, не съм съгласна. Ако сменяш тотално цвета, изчакай с боядисването. Много бързо ще ти израстнат корените и ще ти се вижда "пътя". Боядисване се прави на намаляваща луна. Тогава косите не израстват толкова бързо от корена. Това особено важи за често третирани коси, така не ти се налага да се боядисваш толкова често и да си изтощаваш косата. Аз винаги се боядисвам на намаляваща луна и става по-трайно. Иначе Везни е знак, подходящ за разкрасяване.

*

Nebesna

« Отговор #2743 -: Август 18, 2009, 06:06:33 pm »
На датата на моята регистрация съм имала:
- точен съвпад на транзитен Меркурий с натален Юпитер (управител на асцендента).
- прогресивна Луна в съвпад с натален Юпитер;
(Това се случва на куспидата на 8-ми натален дом)

Освен това:
- върхът на транзитния 3-ти дом е бил в съвпад с наталния ми Юпитер;
- СЛВ е бил в съвпад с куспидата на 3-ти натален дом.

*

Skarlet

« Отговор #2744 -: Август 18, 2009, 06:19:07 pm »
Ето един интересен сайт с интервю на Д-р Шадрин за Атлантите и много други неща.На който му е интересно,да види клиповете:
http://drshadrin.com/bgindigotv.html

*

veshti4ka

« Отговор #2745 -: Август 18, 2009, 06:23:21 pm »
аз пък на датата на моята регистрация съм имала:

транзитен Плутон /упр. на 9 дом/ в точен съвпад с К11
транзитен Плутон в секстил с Юпито /упр. на 10 дом/ и Мерка /упр. на 4 дом и е ретро/ на асцедента ми
транзитен Юпитер в точен тригон към Плутона ми в 7 дом
транзитен ретро Мерк в точен съвпад с Лилитката ми  ;D ;D ;D

прогресивна Венера /упр. на 3 и 8 дом/ в съвпад с наталния ми Меркурий на асцедента  :P
« Последна редакция: Август 18, 2009, 06:28:23 pm от Вещичка »

« Отговор #2746 -: Август 18, 2009, 06:24:31 pm »
Аз пък не съм имала знамения в картата си в момента на регистрацията  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #2747 -: Август 18, 2009, 06:34:34 pm »
я кажете какво мислите, дали 23 август е добър ден за подстригване? Луната е нарастваща, във Везни е.

Става за подстригване и боядисване.

Аааааа, не съм съгласна. Ако сменяш тотално цвета, изчакай с боядисването. Много бързо ще ти израстнат корените и ще ти се вижда "пътя". Боядисване се прави на намаляваща луна. Тогава косите не израстват толкова бързо от корена. Това особено важи за често третирани коси, така не ти се налага да се боядисваш толкова често и да си изтощаваш косата. Аз винаги се боядисвам на намаляваща луна и става по-трайно. Иначе Везни е знак, подходящ за разкрасяване.
Аз няма да я боядисвам в никакъв случай, още поне 20 години ще си карам с моя си цвят ;D
Мерси за съветите :) А за 22 август какво мислите? Тогава Луната е в Дева, също подходящо за разкрасяване, ама ще ми свърши ли работа, като искам да расте по-бързо косата?

Абе, момиченце, какви са тези въпроси. Като няма да се боядисваш, що питаш?
На Дева си изпери гащите и чорапите. Може да обереш и праха в къщи.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2748 -: Август 18, 2009, 06:40:59 pm »

Ако чакаме Девата да си изперем гащите и да си избършем праха...се закъсало в мирно време!Ама Небесна,милата отговаря,кво да праи... ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2749 -: Август 18, 2009, 06:42:55 pm »
На Дева си изпери гащите и чорапите.

ха ха ха  ;D мали представям си ако някой си ги пере само на Луна в Дева хи хи хи  :o ;D

Имаше един лаф за вещиците,което обяснява много за тях  ::) -тъй като знаят точната дата на смъртта си,само тогава носят чисто бельо  ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #2750 -: Август 18, 2009, 06:45:37 pm »
На Дева си изпери гащите и чорапите.

ха ха ха  ;D мали представям си ако някой си ги пере само на Луна в Дева хи хи хи  :o ;D

Имаше един лаф за вещиците,което обяснява много за тях  ::) -тъй като знаят точната дата на смъртта си,само тогава носят чисто бельо  ;D ;D ;D

ай сиктир бе драги зрители - ни мъ карай чадо, сега да си снимам кюлотите и да изпляскам снимката тука на ачика да видиш дали само га умиргам ги сменям....

ебаси, аз както смятам да живея поне 1000 години - ми че те гащите ми на първата година ще са развили собствен разум и сами ще избягат от задника ми бре  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #2751 -: Август 18, 2009, 07:01:25 pm »
Тя пита за подстригване, никъде не е споменала боядисване  ;) Щом е нарастваща би трябвало да е добре за подстригване

Абе мила, тя Скарлет е зачекнала и боядисването, наред с подстригнаването, та затуй се изказах. А за подстригването зависи какво целиш. Ако искаш да ти расте бързо косата, подстригвай се на нарастваща Луна, ако не щеш да ходиш толкоз често на фризьор, избери намаляваща луна.

« Отговор #2752 -: Август 18, 2009, 07:02:28 pm »
Да, ама на растяща е на пари  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #2753 -: Август 18, 2009, 07:04:33 pm »
;D  ;D ;D ;D ;D
Небсна, просто питам, защото в един сайт пишеше, че и Дева е добър знак за разкрасителни процедури, по-специално за подстригване. И въобще никъде не съм питала за боядисване.
Досега не съм се замисляла да си пера гащите само на Луна в Дева ;D Виж, брат ми имаше съквартирант, който май само на Слънце в Дева си ги пере (може и Плутон, не знам ;D).

Искам да кажа, че Луна в Дева е подходяща за хигиенни процедури - чиста слугинска работа, ако ме разбираш - да ошеташ основно, да изтупаш къщата, да позакърпиш дрешките и чаршафите.  ;D ;D ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #2754 -: Август 18, 2009, 07:05:55 pm »
Тя пита за подстригване, никъде не е споменала боядисване  ;) Щом е нарастваща би трябвало да е добре за подстригване

Абе мила, тя Скарлет е зачекнала и боядисването, наред с подстригнаването, та затуй се изказах. А за подстригването зависи какво целиш. Ако искаш да ти расте бързо косата, подстригвай се на нарастваща Луна, ако не щеш да ходиш толкоз често на фризьор, избери намаляваща луна.

;D ...e, няма лошо, "бисерната съкровищница" се сдоби с още един, защото се получи интересно "наслагване"   ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #2755 -: Август 18, 2009, 07:07:26 pm »

Ако чакаме Девата да си изперем гащите и да си избършем праха...се закъсало в мирно време!Ама Небесна,милата отговаря,кво да праи... ;D ;D ;D

Що са чудите, бре! Едно време хората са ходили на баня веднъж в месеца и си си казвали "Честита баня!" Хахаха!  ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #2756 -: Август 18, 2009, 07:11:11 pm »

;D ...e, няма лошо, "бисерната съкровищница" се сдоби с още един, защото се получи интересно "наслагване"   ;D ;D ;D

Той Синухе, бързо ми наслагва на мене!

*

Helo

« Отговор #2757 -: Август 18, 2009, 07:22:26 pm »

Що са чудите, бре! Едно време хората са ходили на баня веднъж в месеца и си си казвали "Честита баня!" Хахаха!  ;D ;D ;D

А през Средновековието по колко пъти са ходили на баня? Не вярвам да е било само по два пъти в живота.

;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2758 -: Август 18, 2009, 07:41:32 pm »
Според мен,ако става дума за подстригване,Луна в Дева е подходяща,ако ти правят някоя по-детайлна прическа-от рода на "косъм по косъм",изискваща по-изострено вторачване.Те нали са по-субективни... ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2759 -: Август 18, 2009, 08:01:59 pm »
От вчера ме гони нерва. Неска се не трае.
Ма се сетих, че скоро така ме гонеше и се жалвах, та рекох да не си признавам тоя път, че ще ми излезе име, примерно нещо като Кайли нервака.
Ама из мойта фамилия сички се скараха днес във всички посоки за всичко, за което се сетите.
Само с мен не можаха, що аз се правех на умрела лисица.
Не е възможно толко па нерви да не са от некой мунданен транзит.
Други нервни има ли? ... евентуално си спретнеме кеч.  >:(