Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849159 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:"Говорилня"
« Отговор #3480 -: Септември 26, 2009, 10:52:41 pm »
То това у нас си е патент на фолк индустрията

Де да беше само там...
Беше доста отдавна, преди десетина години... Една сутрин се качвам в градски рейс, още сънена. Сядам на една от свободните седалки и се унасям. По едно време отварям очи и какво виждам - една девойка с отровно лилави сенки по целия клепач, чак до веждите... Така се стреснАх, просто не е истина!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3481 -: Септември 26, 2009, 10:55:45 pm »
МОя колежка си беше записала час за безплатен професионален грим от Ланком в Бюти зон. Намазаха я до ушите със синьо и златно посред бял ден. Тя е матова с кафяви очи и коса. Не, че е било лошо,а ма щяла да изплаши хората по улицата.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3482 -: Септември 26, 2009, 10:58:43 pm »
тук като контра да кажа, че в printemps (дистрикт париж ) бях  за безплатно кукла :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3483 -: Септември 27, 2009, 03:28:29 am »
http://www.youtube.com/watch?v=Rkv1n-PjY10
 за    Aurora Borealis  :P

много ми хареса съчетанието на цветовете :),бих го пробвала.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3484 -: Септември 27, 2009, 07:54:43 am »
Още един за скопяване – Австралиец изнасилвал дъщеря си 30 години, родила му 4 деца

Имената на насилника, сега около 60-те години, и жертвата – сега около 40-те, се пазят в тайнa

не  е ли странно съвпаданието,че всички насилници- бащи са родени малко
след втората световна война ::)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

veshti4ka

« Отговор #3485 -: Септември 27, 2009, 08:03:50 am »
Вещицата нещо е хванала пак метлата,но аз ще му мерна едно око сегинка  ;D

ааааа гледах го аз филма, ама тука не можех да вляза. съпругът на една приятелка реши да ми облагородява компютъра  ;D  и се фана да качва програми чистачи и ерор-коректори и дрън-дрън... та вчера цял ден и цяла нощ беше пуснат да се чисти, дефрагментира, поправя и т.н. и като се има в предвид, че пустата му кутия е събирана през 2004 година и оттогава не е пипано нищо /освен когато му изпарих половината чарколя отвътре/ - даже и уиндоуса не е преинсталиран никога  ;D  - таааааа доста работа си имаше... и не смеех да вляза в нета, щото цялата налична рам беше впрегната в действие /а тя е мънииичка - къде 448мб е/ ... та така  :P ::) ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #3486 -: Септември 27, 2009, 09:56:56 am »
Аз съм водолей с асц. лъв, съпругът-овен с асц. телец.
Синът ни е със Слънце в лъв асц. скорпион.
Дъщеря ни със Слънце в рак и асц- стрелец.
Майка ми е със Слънце в рак, баща ми- в козирог: децата- едното съм аз :), другите-Слънце в телец асц-везни, Слънце в рак асц- дева.
п.п.Ами..не е даже 50/50

*

missKapriz

« Отговор #3487 -: Септември 27, 2009, 10:20:03 am »
Уран,а какви са Асц на родителите ти-ако са Водолей и Телец всичко е точно

*

veshti4ka

« Отговор #3488 -: Септември 27, 2009, 10:24:17 am »
по темата:
майка ми е риби
баща ми е скорпион
аз - риби с асцедент водолей /аз съм кръстена на баба си - тя е била със Слънце в рак и аз имам Луна в рак, но ме съмнява че баба ми е имала и Луна в рак, защото по-грижовно същество и по вкусно готвещо от нея не познавам и до ден днешен. в случая изключвам Слънце в рак, защото познавам и доста раци дет ги мързи да сготвят пък ако ще и да се прочуе  ;D ;D ;D /
бившия съпруг - везни с асцедент водолей
синът ми - теле с асцедент скорпион и К4 в точен съвпад с моя асцедент /интересното е, че синът ми е кръстен на баща ми и взима за асцедент неговия слънчев знак  :o /
дъщеря ми - дева с асцедент водолей /дъщеря ми е кръстена на най-добрата ми приятелка и имат абсолютно точен съвпад на козелските Луни/

явно който е кръстен на жена взима нещо от неговата Луна, а който на мъж взима от Слънцето му - това си е моето наблюдение в нашето семейство  ;D ;D ;D

« Отговор #3489 -: Септември 27, 2009, 01:36:34 pm »
   :) И аз да се включа в статистиката :
  - Майка ми - Телец - асц - незнаен;
  - Баща ми - Скорпион - асц - незнаен;
  - брат ми - Стрелец - асц - Близнаци, син - Телец, асц-Дева;
  - снаха - Везни, асц- Риби,  дъщеря - Скорпион, асц-Стрелец;
  - аз - Козирог, асц - Близнаци, син - Скорпион, асц-Близнаци;
  - бащаткото - Дева, асц-незнаен;
  - сестра ми - Скорпион, асц-Скорпион, дъщеря - Стрелец, асц-Телец;
  - зет ми - Стрелец, асц - Дева, син-Лъв, асц- Везни.

*

missKapriz

« Отговор #3490 -: Септември 27, 2009, 01:55:47 pm »
Ако Асц на родителите е неизвестен няма как да се проследят нещата за съжаление...

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #3491 -: Септември 27, 2009, 02:25:12 pm »
Асц. на големия ми син е като слънчевия знак на баща му-Лъв.
Малкия син е взел от баща си и Асц. и сл.знак.
При мен и брат ми няма никакви съвпадения с родителите ни, чак се съмнявам в часа им на раждане.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Skarlet

« Отговор #3492 -: Септември 27, 2009, 05:30:21 pm »
Майка ми е Телец с асц Рак, баща ми Рак с асц Козирог. Откъде се взех тогава аз Везни с асц Дева ;D Брат ми и той Везни, ама с асц Козирог като баща ми - те много си приличат на външен вид.
На мама на върха на 5 дом и е Везни, може заради това аз да съм Везна. Венера и е в 11 дом в опозиция на Юпитер в пети дом. И майка ми, и баща ми нямат нищо в Дева, та отде се взе тя при мен? Ама гледам, че и дядо ми е с Луна в Дева. Може от него да съм я наследила.

Тези родители все пак са били направени и родени от някого. Нито аз,нито съпруга ми имаме акцент на Скорпион, но единия ми син е с асцендент Скорпион. За щастие,научих от баща ми,че неговия баща /дядо ми/ е бил Скорпион. Та,така,има си родословно дърво.

*

missKapriz

« Отговор #3493 -: Септември 27, 2009, 08:09:52 pm »
как се изписва на латиница Санкт Петербург в астро.кома

*

Helo

« Отговор #3494 -: Септември 27, 2009, 08:23:43 pm »
как се изписва на латиница Санкт Петербург в астро.кома

Не е ли St Petersburg? Или Saint Petersburg.

*

missKapriz

« Отговор #3495 -: Септември 27, 2009, 08:27:12 pm »
Helo,супер си :)Намерих го :)

« Отговор #3496 -: Септември 27, 2009, 08:30:40 pm »
Аз пък го намерих като Leningrad  ;D

Офффф, мислех утре да ходя в общината пак да си диря часа на раждане, а Луната цял ден е без курс, сутринта Марса е на МС  :-\  :-\  :-\ май няма да го бъде и на този ретро Мерк

« Отговор #3497 -: Септември 27, 2009, 08:35:51 pm »

Офффф, мислех утре да ходя в общината пак да си диря часа на раждане, а Луната цял ден е без курс, сутринта Марса е на МС  :-\  :-\  :-\ май няма да го бъде и на този ретро Мерк
Не би трябвало да има проблем в архивите го пише и нямат право да ти отказват тази информация.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #3498 -: Септември 27, 2009, 08:48:50 pm »

Не би трябвало да има проблем в архивите го пише и нямат право да ти отказват тази информация.

Знам, че го има. И от Голяма община ми казаха, че тази информация се пази. Но лелята зад гишето я мързи, просто  8)

« Отговор #3499 -: Септември 27, 2009, 08:52:19 pm »

Знам, че го има. И от Голяма община ми казаха, че тази информация се пази. Но лелята зад гишето я мързи, просто  8)
АААаа то по тези гишета и служби всички ги мързи но адвокатка позната имам ,та бързо стана.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent