Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850440 Прегледи
*

Skarlet

Re:"Говорилня"
« Отговор #3520 -: Септември 28, 2009, 02:16:27 pm »
Знам ли?!?!? :) :) :) Но познавам един мъж със Слънце върху твоето Слънце. Може да ти го препратя. ;D ;D ;D

аааа ,не ! не си и помисляй! две слънца.....лелеееее!ще осветиме земята отсекъде , може и да изгори!
майтапа на страна ,не ми доставят огромно удоволствие във всеки аспект стрелците мъже!

На теб ти трябва един мъж Козирог или с Луна в козирог,с асц. Телец- да ти е в 5 дом,Юпитер в Стрелец-да ти угажда и може би един Сатурн в Скорпион или в Рак.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #3521 -: Септември 28, 2009, 02:22:45 pm »
Знам ли?!?!? :) :) :) Но познавам един мъж със Слънце върху твоето Слънце. Може да ти го препратя. ;D ;D ;D

аааа ,не ! не си и помисляй! две слънца.....лелеееее!ще осветиме земята отсекъде , може и да изгори!
майтапа на страна ,не ми доставят огромно удоволствие във всеки аспект стрелците мъже!
Опасни хора са мъжете Стрелци . За нищо сериозно не можеш да ги хванеш. Ако ти е интересно- погледни картата. :) :) :)
http://i638.photobucket.com/albums/uu101/Silvya_photo/astro_2gw_09_anonymous_34028_6183.gif
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3522 -: Септември 28, 2009, 02:24:48 pm »

На теб ти трябва един мъж Козирог или с Луна в козирог,с асц. Телец- да ти е в 5 дом,Юпитер в Стрелец-да ти угажда и може би един Сатурн в Скорпион или в Рак.

;D как ли пък не с луна в козирог :o , та да му е в падение и да ме прави дива и щастлива!
знаеш ли какво си мисля аз?
слънце в дева или близнаци.луна в телец или стрелец.венера в козирог и марс в козирог.сатурн в козирог ,може и везни1те това е моя мъж! ;Dсигурно не е роден такъв! ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #3523 -: Септември 28, 2009, 02:30:41 pm »
И като събереш двата Марса в козирог,Слънцата в опозиция,квадрат с твоите Сатурн,Уран и Плутон.....ша стане манджа с грозде.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3524 -: Септември 28, 2009, 02:36:57 pm »
И като събереш двата Марса в козирог,Слънцата в опозиция,квадрат с твоите Сатурн,Уран и Плутон.....ша стане манджа с грозде.  ;D

опозицията в синастрията е допълване ;D.квадрата-действие.екшън ша има,екшън!исками се нещото да е мъж!а не хлъзгава неуравновесена миююзма.омръзна ми от вода >:( >:( >:(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #3525 -: Септември 28, 2009, 02:46:46 pm »
Виж сега,избери си го къФто ти харесва,ама аз не бих си взела някой,който има съвпад на Марс с моя Марс или да ми квадратира Слънцето/Марса му/ моя Уран,който и без това си има квадратура. Страст-да,разнообразие и пътешествия-да,но екшън-благодаря. Ще има бой,глад и подстригване, и от лъва става куче. Ти нямаш квадрат на марс и Уран,та не можеш да го разбереш.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3526 -: Септември 28, 2009, 02:49:41 pm »
Скарлет,я кажи аз какъв да го търся.Горе-долу... ;D
С това за съвпадите на Марсовете съм съгласна,битката е голяма с такъв човек и не е ясно за какво е въобще.Иначе има страст,но за какво ти е... :-[

*

Skarlet

« Отговор #3527 -: Септември 28, 2009, 03:04:25 pm »
Мия,ще трябва да ти разгледам на спокойствие картата и тогава да ти кажа. Пък сега се стягам да излизам.  :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #3528 -: Септември 28, 2009, 04:13:43 pm »
Виж сега,избери си го къФто ти харесва,ама аз не бих си взела някой,който има съвпад на Марс с моя Марс или да ми квадратира Слънцето/Марса му/ моя Уран,който и без това си има квадратура. Страст-да,разнообразие и пътешествия-да,но екшън-благодаря. Ще има бой,глад и подстригване, и от лъва става куче. Ти нямаш квадрат на марс и Уран,та не можеш да го разбереш.

вярно е ,че нямам квадрат на марс и уран :),ама я ме светни като как му се изразява енергията? ::)

*

Helo

« Отговор #3529 -: Септември 28, 2009, 05:18:48 pm »
  ;D ;D ;D

Астровицове от сайта на Муси Дачева.  ;)

При астропсихолога

Клиент:
Моята жена е много нерешителна. Тя е зодия Везни. Изпитвам ужас, когато

ходя с нея по магазините. Ако трябва да изберем прахосмукачка, тя не мирясва докато не разгледа всички прахосмукачки във всички магазини и не ги сравни една с друга. Това отнема дни.
Астропсихологът:
Приемете го от добрата му страна. Значи тя бавно, но и много премерено взима решения. Представяте ли си колко мъже е сравнила, докато избере именно вас.

Застраховка

Отива придворният астролог при краля и му казва:
- Ваше Величество, звездите показват, че кралицата ще умре утре.
И действително на следващия ден кралицата умира. Много ядосан кралят вика астролога и го пита:
- Я ми кажи драги, какво говорят звездите за това кога ти ще умреш?
Астрологът отговаря:
- Това което ми казват звездите Ваше Величество е, че Вие ще си отидете от този свят три дни след мене.

Астролог на консултация:
- Вие ще живеете в бедност докато навършите 30 години.
- А после?- попитал плахо клиентът.
- После пак, но то е без значение, защото вече ще сте свикнал – отговорил астрологът.

Мобла

Драга редактор,
Ас учи България. Дошъл научи образование-получи диплом. Учи топре.
Има пари, има момиче. Момиче убаф. Българска.
Момиче чете весник двадесе четири часа. Не чете весник двадесе четири часа -весник казва се двадесе четири часа.Весник пише хороскоп. На хороскоп зодий. Момиче зодий офца – ас офца.
Пише зодий офца: секс два. Прави секс два. Топре!
На друга ден пише секс три. Прави три. Топре!
На трета пише пет. Прави пет.
Почне пише всяка ден шес, шес… Не топре! Не спи. Не учи. Крака трепери.

Всяка ден дванадесе не може!
Моли драга редактор,
Драга редактор,
нареди пише на хороскоп секс до две. По-вече цифра – НЕ!
Благодарен: РИБЕЙРО ПИНТО ХОСЕ ГИЛЯРДО ДУ НАШСИМЕНУ

« Отговор #3530 -: Септември 28, 2009, 06:05:18 pm »
Аз се включвам извънредно само, за да дам пример как се проявява ретро Мерка и как стигаме до дълбините на бумагите.

Отидох аз днес и след като пообиколих 2-3 гишета, защото на това гише, което ми трябваше служителката не беше на работа, едно жена от съседното гише ми направи услугата да провери в актовите книги и със собствените си очи видях, че часът там наистина не е записан. Това сигурно е практика в моята община за нещастие. Часът фигурирал в съобщението за раждане от болницата,което се пазило 15 години. Снощи тарото ми показа, че ще стигна до информацията, но резултатът няма да ме удовлетворява. Е, поне сега ще мирясам  :)

в коя община е това?
минимум на 2 места има инфо за часа на раждане :o

Предполагам, че второто място е някоя мухлясала протоколна книга в болницата. Нямам връзки там.  Ще го преживея  :-[ Явно при мен информацията ми е дадено да не идва по "каналния ред"  :) /Уран в 3-ти дом/

Ей, днес ми се обадиха от едно старо място, всъщност от една агенция за работа. За съжаление нямам интерес.  :D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3531 -: Септември 28, 2009, 06:09:07 pm »
Аз се включвам извънредно само, за да дам пример как се проявява ретро Мерка и как стигаме до дълбините на бумагите.

Отидох аз днес и след като пообиколих 2-3 гишета, защото на това гише, което ми трябваше служителката не беше на работа, едно жена от съседното гише ми направи услугата да провери в актовите книги и със собствените си очи видях, че часът там наистина не е записан. Това сигурно е практика в моята община за нещастие. Часът фигурирал в съобщението за раждане от болницата,което се пазило 15 години. Снощи тарото ми показа, че ще стигна до информацията, но резултатът няма да ме удовлетворява. Е, поне сега ще мирясам  :)

ако живо те интересува ,прати ми на лични общината и ти обещавам да ти намеря часа.чак ме амбицираш ,като ги знам какви са в общините! :-X

в коя община е това?
минимум на 2 места има инфо за часа на раждане :o

Предполагам, че второто място е някоя мухлясала протоколна книга в болницата. Нямам връзки там.  Ще го преживея  :-[ Явно при мен информацията ми е дадено да не идва по "каналния ред"  :) /Уран в 3-ти дом/

Ей, днес ми се обадиха от едно старо място, всъщност от една агенция за работа. За съжаление нямам интерес.  :D

*

Helo

« Отговор #3532 -: Септември 28, 2009, 06:56:02 pm »
Случвало ли се е на някой от вас когато сте си сваляли програмата ZET от официалния сайт, тя да има вирус?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3533 -: Септември 28, 2009, 07:36:55 pm »
Ето как Уран може да ви перне и да спечелите от това  ;D

Китаец отглежда круши, даващи безсмъртие

« Отговор #3534 -: Септември 28, 2009, 07:41:08 pm »
Случвало ли се е на някой от вас когато сте си сваляли програмата ZET от официалния сайт, тя да има вирус?
За вирус не знам,но не работи правилно.
Скоро се сдобих със Солара,и мн ми харесва
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #3535 -: Септември 28, 2009, 09:29:25 pm »
Да ви питам за един аспект -Полусептил 26°   Имам такъв между Уран и Мерка. Някой наблюдавал ли му е действието. Видях го в списъка на Христо, който е постнал при книгите  ::)
Мерси, за което, Христо!

*

Марая

• 28287
« Отговор #3536 -: Септември 28, 2009, 09:32:00 pm »
ужасно прилича на 51гр.по-прикрито ,но действа.изпитах при транзита на плуто през 1-ви ;D,тогава търсех какъвто и да е минорен аспект ,но да има нещо друго освен квадрати и опозета! ;D

« Отговор #3537 -: Септември 28, 2009, 09:52:22 pm »
Да ви питам за един аспект -Полусептил 26°   Имам такъв между Уран и Мерка. Някой наблюдавал ли му е действието. Видях го в списъка на Христо, който е постнал при книгите  ::)
Мерси, за което, Христо!
Нямам време да чета всичко от форума би ли ми дала линк?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #3538 -: Септември 28, 2009, 09:56:22 pm »
Мерси, за което, Христо!

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3438.40.html

най-долу  8)

*

Марая

• 28287
« Отговор #3539 -: Септември 28, 2009, 10:01:30 pm »
Мерси, за което, Христо!

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3438.40.html

най-долу  8)

;D ;D , а аз не бих!щото тоя блясък се крепи на ей това!сдъфкано и изплюто и целия свят бачка за нас! >:(