Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 851957 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:"Говорилня"
« Отговор #3620 -: Октомври 02, 2009, 07:56:08 am »
Момичета, горе главата! Дано следващата възможност да дойде своевременно. Аз тежко преживямам загбените битки  :-[

Хич не ми говори за загубените битки,защото аз три дни бях като болна,колкото и да е странно това за други хора.Направо в нервна криза и още не мога да дойда на себе си... :-[
Защо да е странно?! На мен загубите било то мои или на близките ми, ми причиняват чисто физическа болка- така нявътре ги приемам.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3621 -: Октомври 02, 2009, 07:59:35 am »
Защото имам и познати,които казват:"Ти пък за една работа си седнала да се притесняваш"... :)

« Отговор #3622 -: Октомври 02, 2009, 11:45:13 am »
Келтски хороскоп - Ябълка

Като хора родени под този знак, вие сте много чаровни и чувствителни- излъчвате спокойствие и нежност. Когато сте в настроение, обичате да флиртувате- правите го спонтанно и за забавление, а не с цел да покорите някого. Имате влюбчива натура, но това не ви пречи да бъдете верен и постоянен партньор. Когато сте хлътнали, давате всичко, за да направите човека до себе си щастлив. Изключително щедри сте, и това понякога ви изиграва лоша шега. Никога обаче не обръщате внимание на хората, които искат да се възползват от вас и винаги мислите позитивно. Оптимизмът и вашата жизнерадостност са просто неизчерпаеми. Пречи ви това, че сте много разсеяни- летите в облаците, никога не мислите за бъдещето и живеете ден за ден.

Ееее, била съм ябълка -пак любовчийка. Май е вярно, макар че самото дърво не го харесвам, а харесвам нежната бреза, върбата и много други дървета преди ябълката....

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #3623 -: Октомври 02, 2009, 11:48:39 am »
Келтски хороскоп – Смокиня

Чувствителната натура на Смокините има нужда от топлина и свобода, за да прояви положителните си качества. Честни и изпълнени с добри намерения, те са готови да се отзоват на всяка молба за помощ. В работата си са разумни, практични и самокритични. Родените в този период са нежни и сантиментални. Живеят по изградена от тях самите линия на поведение, пълна с табута и задръжки. Стриктно изпълняват семейните си задължения дори и това да не им харесва.

Аз като гледам- само хубави работи за нас... ;D ;D ;D

Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3624 -: Октомври 02, 2009, 01:00:49 pm »
Абе щом китайчетата вече могат да говоря на български е време ние да проговорим на китайски  ;D

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=400124

*

Helo

« Отговор #3625 -: Октомври 02, 2009, 05:18:42 pm »
Случайно някой от тук пишещите да е собственик на форума към сайта astrogalaxy?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3626 -: Октомври 02, 2009, 06:24:50 pm »
Не, те във форуми като нашия не пишат, достатъчни са им техните.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3627 -: Октомври 02, 2009, 07:02:12 pm »
Не, те във форуми като нашия не пишат, достатъчни са им техните.  :)
За съжаление, вече и там не пишат, както и ти, бтв ::)
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Helo

« Отговор #3628 -: Октомври 02, 2009, 07:09:01 pm »
Не, те във форуми като нашия не пишат, достатъчни са им техните.  :)

Те там сигурно не приемат всеки, защото два пъти се опитах да се регистрирам, изпращаха ми автоматично писмо, че администратора ще го прегледа и ще активира профила, ама не ми активираха профила.

Сигурно не искат да им досаждат начинаещи и приемат само свои хора.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3629 -: Октомври 02, 2009, 07:58:48 pm »
Сигурно не искат да им досаждат начинаещи и приемат само свои хора.

Не мисля, че това е причината и се прави някакъв специален подбор.
Но ако всяка регистрация се активира лично от админа на сайта, представи си колко време трябва да отдели за всеки пореден новорегистриран ник, затова не си получила потвърждение веднага. Особено имайки предвид колко ботове се регистрират напоследък по форумите...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #3630 -: Октомври 02, 2009, 08:24:23 pm »
Там приемат и нови юзери, но май трябва да имаш "рамото" на някой, който вече е потребител на форума.

*

Helo

« Отговор #3631 -: Октомври 02, 2009, 08:41:35 pm »
Цитат
Цитат на: Aurora Borealis в Днес в 09:11:30
Тя е за красивите. Като Ашварая Рай.  Ухилен

Цитат
Тя е зодия Скорпион!

Но е с Венера на АС. По западната система.

Венерата и е в 3-ти дом.

А на мен Венерата ми управлява и асцендента и Слънцето.  ;)  ;D

И ми е на трон и по знак и по дом.  ;D ;D ;D

Пък на!  :P  ;D ;D ;D  Нали това ти беше проблема?!  ;D

Венера в действие:

Е, по индийската не ми е на трон по знак, а в заточение. Но хубавото е, че имам възможност да си избирам дали да ми е на трон или в заточение, защото мога да избирам между две възможности.  ;D

« Отговор #3632 -: Октомври 02, 2009, 08:46:29 pm »
Мммм даа, от последната картинка се вижда, преди всичко, как точно ти управлява Слънцето.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3633 -: Октомври 02, 2009, 08:47:22 pm »
Не ти е в падение въобще по индийската, там заточенията не се броят. Най-трудната позиция за Венера е в Дева, макар че в Овен, поради влиянието на Марс, също не е от най-приятните. При теб обаче Венера и Марс не само имат мажорен аспект, а и са в рецепция, ако се гледа джйотиш картата, т.е. силата на аспекта се удвоява.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3634 -: Октомври 02, 2009, 08:48:44 pm »
Мммм даа, от последната картинка се вижда, преди всичко, как точно ти управлява Слънцето.

С фалос в ръка... Без кадифена ръкавица.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #3635 -: Октомври 02, 2009, 08:52:03 pm »
Не ти е в падение въобще по индийската, там заточенията не се броят. Най-трудната позиция за Венера е в Дева, макар че в Овен, поради влиянието на Марс, също не е от най-приятните. При теб обаче Венера и Марс не само имат мажорен аспект, а и са в рецепция, ако се гледа джйотиш картата, т.е. силата на аспекта се удвоява.

Въобще, сложно става по индийски му. Трябва да се изучи отделно индийската астрология, че доста разлики стават.

Но кое е по-вярното все пак и на коя система може да се разчита повече и в какво отношение едната е по-добра?

*

Helo

« Отговор #3636 -: Октомври 02, 2009, 08:53:35 pm »

С фалос в ръка... Без кадифена ръкавица.  ;D

Може да и трябва за нещо и да го е взела за малко.  ;D

*

missKapriz

« Отговор #3637 -: Октомври 02, 2009, 09:11:28 pm »
Уж Меркурий вече тръгна напред,а вижте какво се случи днес с БТК!Големи неудобства се получиха зарди срив в телекомуникациите,нета...Сега усетих какво е телефона и нета за съвременния човек

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3638 -: Октомври 02, 2009, 09:14:01 pm »
Да, цял ден нямахме интернет.  :-\
И аз съм на БТК, уаърлес... И сега от време на време продължава да прави номера, някои сайтове не се отварят.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3639 -: Октомври 02, 2009, 09:24:14 pm »
На мен цялата седмица ми е чоглаво. Постоянно се чудя кой ден е. Добре, че е към края си.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.