Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 851454 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:"Говорилня"
« Отговор #3740 -: Октомври 05, 2009, 08:11:57 pm »
Хай на сички, ама ... бе мани.... ;D
Аз вече хич не съм в тая реалност, то нали ми бяха засегнати 3 и 9 дом и аз отдавна мрънкам какво ме чака - ми на - от едно пътуване се връщам, на друго се изстрелвам, това чужбина, страната, чужбина, страната, вече за нищо ги нямам.
Нали баща ми е с инсулт и то тежък, ама аз все знам, че ще се оправи. Та София-Кьолн-София-Белоградчик-София-Париж-Будапеща-София-Белоградчик-София ... продължението следва...

Аз не съм пътувала през целия си живот толкова, колкото в последните два месеца, вервайте ми, капнах, каталясах, изтощена съм, и непрекъснато някакви дребни зловредни работи ми се случват. Мивките не течат, казанчето обаче тече (нон стоп), кабела на фотоапарата благополучно оня ден обърках с друг кабел и му видях сметката, днес цял ден търча като линейка по магазините за кабел, е такива убавини.
Как нищо не ми се случваше, сега ми се е заслучвало, та мале....бе мани...както казах.

Кой сега ще ми каже какво още ме чака занапред, това ли ми беше чужбинката.  :(
Ама кой като мен, немам работа, немам доходи, търча по света, та пушилка се вдига.  ;)

« Отговор #3741 -: Октомври 05, 2009, 08:18:31 pm »

Аз не съм пътувала през целия си живот толкова, колкото в последните два месеца, вервайте ми,

Да не би да си купила преди известно време някоя фигурка на пътуващ Буда и да си му търкала коремчето прекалено много?  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3742 -: Октомври 05, 2009, 08:22:35 pm »
Да взема и аз така да направя, пък може и да ме чуе...  :-[

И аз съм като Кайли - без работа, без доходи, с тази свободна практика напоследък съм цъфнала и вързала, обаче чужбина и пътувания йок.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3743 -: Октомври 05, 2009, 08:23:54 pm »
скитосвай си, като си се наработила, Господ като дава взимай и не питай, че то и пътуването по чужбинско си е уморително, като и работата, но те зарежда позитивно за 100 години напред немай грижа наслаждавай се на мига... :)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

kaily

• 5145
« Отговор #3744 -: Октомври 05, 2009, 08:42:11 pm »
Не, дами, не става с коремчето на Буда. Требва да са ви силно засегнати отсекаде 3 и 9 дом и работата е опечена.
Това Слънцето ми и луната ми като управители на 9-и дом що чудо видеха и още видят, това Уран и Сатурн де ме мандрахерцат като управители на трети - и те ви последствията.

« Отговор #3745 -: Октомври 05, 2009, 08:44:29 pm »
Е, тукя нЕкои вчера търсеха доказателдства, че астрологията работи  :P, а и ти си една от скептиците нали  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3746 -: Октомври 05, 2009, 08:49:34 pm »
Не, дами, не става с коремчето на Буда. Требва да са ви силно засегнати отсекаде 3 и 9 дом и работата е опечена.
Това Слънцето ми и луната ми като управители на 9-и дом що чудо видеха и още видят, това Уран и Сатурн де ме мандрахерцат като управители на трети - и те ви последствията.

На мен натално ми е силно "обременена"  ;D ;Dтази ос, а сега Уран и Сатурн я натискат. Ще чакам и аз подобна развръзка. :) ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #3747 -: Октомври 05, 2009, 08:51:07 pm »
Последното ще рече,че съответните процеси и някои други свързани с тях като + и - ще се проявят масово и ще има много външни сили притискащи отделния индивид.По-скоро ще се появяват много повличащи социални течения или други още по-външни фактори ( може и тук таме някое НЛО или астероидче  :P::)
А емигрантски вълни?

*

Skarlet

« Отговор #3748 -: Октомври 05, 2009, 08:58:03 pm »
Да взема и аз така да направя, пък може и да ме чуе...  :-[

И аз съм като Кайли - без работа, без доходи, с тази свободна практика напоследък съм цъфнала и вързала, обаче чужбина и пътувания йок.  :-\

Хахахаха...да се чуди човек да плаче ли,да се смее ли!? И аз съм свободно практикуваща,та ми е до болка познато. Днес има,утре няма. Дори и да не мога да пътувам,това не е болка за умиране.Има къде по-страшни неща от безпаричието. Да сме живи и здрави,друго-квот дойде.  ::)

« Отговор #3749 -: Октомври 05, 2009, 09:37:21 pm »

Бях ти казала, че ще пътуваш, само да имаш търпение...и ето то се случи... ;D Честно казано и аз ти завиждам, че си била в Париж. Между впрочем отива ти да бъдеш парижанка... 8)...При мен е засегнат 9 дом, ама на - затишие пред буря...Така го усещам...По едно време и на мен ми беше втръснало от пътища и чужбини. Май си починах достатъчно...Сега пак мога да поема, но съм толкова уморена емоционално, че няма кой да ме напомпа с енергия - либовна - та да издържа на целия тооо напън ! А и искам пристан - дето не го виждам нигде....Цялата съм в облак и мъгла... ;D ;D ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #3750 -: Октомври 05, 2009, 09:52:15 pm »
Ма аз още май месец си бех зела билетите и знаех, че ще пътувам. Та не ми излизайте с тия номера пророчески.  :P
Аз не ща за малко, искам задълго, че и завинаги.
Значи немате си представа какво е след дни в Париж, този толкова красив град, да се върнеш тук, да пуснеш талавизора и оттам се същите мухьовци със се същите глупости, некъв паметник цел ден дъвкаха покрай турците, цигарите щели правят по-високи от парижките, абе родно мухлясало блато.
Направо ми се косица изправи.  >:(

« Отговор #3751 -: Октомври 05, 2009, 09:56:44 pm »
       :-X Когато си била дълго време на едно място /силно развитата западна Европа/ и си му свикнала, когато се върнеш в България, все едно се връщаш в някакво изоставено бунище. Жалко е, но е така...Което не говори никак добре за нас.

*

Skarlet

« Отговор #3752 -: Октомври 05, 2009, 10:03:55 pm »
   когато се върнеш в България, все едно се връщаш в някакво изоставено бунище. Жалко е, но е така...Което не говори никак добре за нас.

Когато на човек му е крив и черен света,му е крива родината. Няма нищо по-красиво от България. Важното е да съумееш да го видиш и усетиш. И в Париж да живееш,кво? Жаба на колело.  ::) И без това според пророчествата половин Европа ще почезне. От България не мърдам. За малко може.  ;D

« Отговор #3753 -: Октомври 05, 2009, 10:06:44 pm »
 ;D ;D ;D - добре казано...България наистина е много красива, ама градовете ни са ужасни, градоустройството имах впредвид....

*

Skarlet

« Отговор #3754 -: Октомври 05, 2009, 10:12:30 pm »
И хората са ужасни-не пазят чистота,хвърлят си боклуците през балкона,на улицата....където им скефне.Всеки гледа да прецака другия,да направи някому засечка,да му отмъсти....гледат все в чуждата паничка,ако може все безплатно да мине....Хората са станали ужасни. Днес 15 годишно момче е убило съученика си при побой. Какво става с днешните хора,питам???? Никакви ценности. Вярно,не слагам тук всички,но съм потресена много от всичко случващо се.  :-X

*

kaily

• 5145
« Отговор #3755 -: Октомври 05, 2009, 10:31:33 pm »
Пускам талавизора, оттам чалга моля ви се. По национален ефир гърми чалга, Слави се пули, говори по селски и се държи по селски.
Превключвам - там мазно петно в амплоато на дупетат ми разяснява работи, от кои хал хабер си нема, а на третата плешив череп от татово време, който журналистите кой знае що наричат бизнесмен, ми се обяснява колко още по-зле сме щели да бъдем.
В Париж намерих пържоли по 5,30 килото. Лева. Добре изглеждаха. Тук кърваво мръсно месо от 8 нагоре. Бах ти и родината.
Кой беше казал, че родината е там, където си пиеш кафето сутрин. Значи мойта родина е интернета.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3756 -: Октомври 05, 2009, 10:33:57 pm »
Кой беше казал, че родината е там, където си пиеш кафето сутрин. Значи мойта родина е интернета.  ;D

Ха ха, и моята  ;D, в леглото пред лаптопа.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #3757 -: Октомври 05, 2009, 10:39:03 pm »
Щото бех и в една голема интернационална компания, та имаше едно момче негърче от Камерун и Мароко. Едвам му бяха извадили виза за ЕС, цяло лято го оплаквах как се мъчи милото и как ли ще събере пари за екскурзията.
Сега го разпитах. Оказа се, че в Мароко средната заплата е 300 евро, а в Камерун ... 750 евро.
А цените са далеееч далеееч по-ниски от французските.
А французските беха максимум до два пъти по-високи от нашите, а се намираха и по-евтини работи, минерална вода, сокчета, пържолки, грозде на промоция, туй онуй по промоции....
Та колко пъти сме по-зле у заплатите от Камерун?
И сега слушам говорят увеличавали с 50 лева заплатите на учителите. И ние се радваме.
Ма ние сме завършени зомби идиоти.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3758 -: Октомври 05, 2009, 10:58:50 pm »
Абе колеги, един неприличен въпрос...  :-[
Гледате ли "Закачки в космоса" по PRO.BG?
Снощи съвсем случайно попаднах на епизод от въпросното анимационно филмче и останах очарована.  ;D

Цитат
Tripping the rift, 2004, САЩ

Ново измерение sci-fi комедия. Една страхотно забавна и неустоимо секси 3D анимация за възрастни. Спираща дъха пародия на sci-fi сериали като „Star Trek” и “Междузвездни войни”.

Запознайте се с чудатия екипаж на звездния кораб „Юпитер 42” и станете част от техните междугалактически приключения.

Сикс- неустоимо сексапилен андроид, въплъщаващ най-горещите мъжки представи за това понятие, секс робиня на капитана и инженер на космическия кораб.

Капитан Чоуд- рогов лилав циник, който умее да постига всичко, което пожелае чрез находчив ум и заплахи към екипажа си. Двойката- капитан и секси андроид- е заобиколена от цяла тайфа чудати същества: Гас- робот, който мрази не само себе си, но и заобикалящата го действителност; Танук- ужасно грозен, но талантлив пилот, единственият който може да накара Боб да полети с кораба; Уип- двуног паразит, който на пръв поглед изглежда като влечуго и обича просто да се мотае наоколо.

Странна банда от противоречиви образи, готова на всичко за припечелването на лесни пари, без да бъде хвърлена зад решетките.

Още коментари
http://www.sivosten.com/content.php?review.962

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3759 -: Октомври 06, 2009, 02:08:25 am »
мили мацки ,сами сме си виновни!ние си избираме управниците! >:(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците