Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 851331 Прегледи
Re:"Говорилня"
« Отговор #3800 -: Октомври 09, 2009, 10:15:42 pm »
В онзи калкулатор можете да си въведете каквито искате данни. Формулите са само за образец.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #3801 -: Октомври 09, 2009, 10:23:18 pm »
В онзи калкулатор можете да си въведете каквито искате данни. Формулите са само за образец.  ;)

Мерси,че ме светна.  :P Аз нали съм Мара Бързакова,хич не погледнах,че може и да се пресмятат такива,които липсат. Значи точно съм я изчислила. По дяволите! Тази точка ми е в 11 дом в Дева,а диспозиторът й Меркурий е на МЦ откъм 9 дом. А това,което четох вчера в сайта на Астроконсулт- на Цветомир Делийски една интересна статийка,не ми харесва. Мразя си съдбата.Не искам толкова отговорности.  :'(

*

Nebesna

« Отговор #3802 -: Октомври 09, 2009, 10:53:54 pm »
В онзи калкулатор можете да си въведете каквито искате данни. Формулите са само за образец.  ;)

Мерси,че ме светна.  :P Аз нали съм Мара Бързакова,хич не погледнах,че може и да се пресмятат такива,които липсат. Значи точно съм я изчислила. По дяволите! Тази точка ми е в 11 дом в Дева,а диспозиторът й Меркурий е на МЦ откъм 9 дом. А това,което четох вчера в сайта на Астроконсулт- на Цветомир Делийски една интересна статийка,не ми харесва. Мразя си съдбата.Не искам толкова отговорности.  :'(

А трябва да се обичаме!

Скарлет, виж сега аз какво намерих за тази точка на този сайт. http://www.moonsweb.com/ast/arabicparts.shtml

за улеснение - потърси на букви "Т" и "U".

*

Skarlet

« Отговор #3803 -: Октомври 09, 2009, 10:59:05 pm »
Ама,Небесна,ти ме мразиш.  :-\ Нали знаеш,че съм астигматичка,а и не знам перфектно английски. За да намеря точно тази точка,трябва да преровя ундурнайсе хиляди точки на тази страница. Мола те,кака,кични ми кат на малките деца това,което ми требе.  :-*

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3804 -: Октомври 09, 2009, 11:13:54 pm »
Скарлет,не зная каква е тази точка къде я спомена,но при мен се оказа в Стрелец,на 28.46 в 6-ти дом.Диспозиторът й Юпитер е в 11-ти в съвпад с ЮЛВ.В тригон с Хирон в 11-ти.Къде е тази статия на Цветомир Делийски,моля те дай линк,за да видим какво означава. :)

*

Nebesna

« Отговор #3805 -: Октомври 09, 2009, 11:16:31 pm »
Ама,Небесна,ти ме мразиш.  :-\ Нали знаеш,че съм астигматичка,а и не знам перфектно английски. За да намеря точно тази точка,трябва да преровя ундурнайсе хиляди точки на тази страница. Мола те,кака,кични ми кат на малките деца това,което ми требе.  :-*

Боже, какви силни думи!

Абе,ти май ползваш Зет-8? Аз съм със Зет- 7 Гео и виж какво намерих за този жребий там.
Покрива се с написаното в сайта, към който съм дала линк.

Жребии на Беруни:
1. "Жребий на съвокуплението/разврата при жените" : Н1 + Марс - Луна;
2. "Жребий на измамата и лъжата при жените по отношение на мъжете" : Н1 + Марс - Луна

*

Skarlet

« Отговор #3806 -: Октомври 09, 2009, 11:24:35 pm »
Това няма нищо общо с онази тема и тълкувание,което аз намерих вчера.Сега ще се разровя,дано я намеря. Така или иначе,тези арабски точки съществуват във всеки хороскоп,та сега вече стана интересно.  ;D Не ми се връзвай на думите,Небесна. Много обичам да се шегувам. Не ми ли свикна вече?  ::)

*

Nebesna

« Отговор #3807 -: Октомври 09, 2009, 11:26:00 pm »
А ето какво намерих в този сайт http://www.astropractice.com/index.php?menuchoice=basic04&islang=en

Под №253 е написано

Royalty:  Асцендент+Луна-Марс

Royalty се превежда като кралска власт, кралски привилегии.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3808 -: Октомври 09, 2009, 11:41:54 pm »
Съвсем скоро ще мога да наблюдавам какво е Юпитер да мине през Кралската звезда или власт,не зная как е точно.При мен се намира на 0.7 градуса в Риби,Луната ми е на 3.19 в същия знак,имат съвпад.Ще я наблюдавам и ще дам инфо. :P

*

Skarlet

« Отговор #3809 -: Октомври 09, 2009, 11:51:09 pm »
А ето какво намерих в този сайт http://www.astropractice.com/index.php?menuchoice=basic04&islang=en

Под №253 е написано

Royalty:  Асцендент+Луна-Марс

Royalty се превежда като кралска власт, кралски привилегии.

И аз намерих статията най-после. Ето цитата:
Цитат
В класическата астрология сигнификатори на професията са:

1.) Десети дом и неговият управител, 2.) планетите Марс, Венера и Меркурий, 3.) точката на работата и нейният управител.

PRRD = ACS + Марс – Меркурий при дневно раждане;

PRRD = ACS + Меркурий – Марс при нощно раждане.

Имайте предвид, че в арабската школа се оценяват съвместно всички сигнификатори, докато гръцката школа използва методика, която изолира по специфичен начин само един от горните сигнификатори, за да определи професията. Но тъй като сега няма да определяме професията, а социалния статус, то ето и неговите сигнификатори:

- Слънцето,

- Десети дом и неговият управител,

- Точката на властта (Pars Regni) и нейният управител[2].

PR = ACS + Луна – Марс при дневно раждане;

PR = ACS + Марс – Луна при нощно раждане./quote]  И линка,да я прочетете цялата.Има интересни неща.  ;)  http://astroconsultbg.com.webnick.net/?p=845

*

Nebesna

« Отговор #3810 -: Октомври 09, 2009, 11:59:35 pm »
Никога не можах да проумея как точно работят тези точки. При мен точката на професията се пада на 25 Телец и не прави никакви аспекти

*

Skarlet

« Отговор #3811 -: Октомври 10, 2009, 12:10:02 am »
Ми,то хубаво,ще намерим точките,но не знаех че и при тях се гледат диспозиторите както при планетите.Все пак това са само точки. Затова изревах от тази точка,защото не искам повече отговорности.Искам да лентяйствам на Карибите.  ;) :P ;D Лека нощ и сладки сънища,мили другарчета!  :-*

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #3812 -: Октомври 10, 2009, 01:27:24 pm »
Искам да лентяйствам на Карибите.  ;)

Боже, какво съвпадение.  ::)

*

Skarlet

« Отговор #3813 -: Октомври 10, 2009, 02:13:32 pm »

Хахаха,Кайли,давай да ходим заедно. Ама,сега първо ще се разходя малко,пък после ще правим плановете.  ;D

« Отговор #3814 -: Октомври 10, 2009, 06:18:17 pm »

Взехте ми думите от устата  ;D 

Довечера да не забравите втората част от филма за Ванга.  ;)

*

Skarlet

« Отговор #3815 -: Октомври 10, 2009, 06:44:25 pm »
По коя програма беше? А часът знеш ли го?  :-[

« Отговор #3816 -: Октомври 10, 2009, 07:02:37 pm »
Даваха го в Горещо в 22 ч  :)

*

Nebesna

« Отговор #3817 -: Октомври 11, 2009, 06:28:08 pm »
Някакъв маняк в София издебвал деца в градинките и ги убождал със спринцовка. Никой не знае каква е течността, която е инжектирал на децата. >:(  ???

*

Skarlet

« Отговор #3818 -: Октомври 11, 2009, 06:34:54 pm »
Някакъв маняк в София издебвал деца в градинките и ги убождал със спринцовка. Никой не знае каква е течността, която е инжектирал на децата. >:(  ???

Пак ли,бе? Преди няколко месеца имаше такъв и го хванаха.  :o

*

Nebesna

« Отговор #3819 -: Октомври 11, 2009, 06:38:57 pm »

Пак ли,бе? Преди няколко месеца имаше такъв и го хванаха.  :o

Току-що казаха по СКАТ.