В онзи калкулатор можете да си въведете каквито искате данни. Формулите са само за образец.
Цитат на: Aurora Borealis в Октомври 09, 2009, 10:15:42 pmВ онзи калкулатор можете да си въведете каквито искате данни. Формулите са само за образец. Мерси,че ме светна. Аз нали съм Мара Бързакова,хич не погледнах,че може и да се пресмятат такива,които липсат. Значи точно съм я изчислила. По дяволите! Тази точка ми е в 11 дом в Дева,а диспозиторът й Меркурий е на МЦ откъм 9 дом. А това,което четох вчера в сайта на Астроконсулт- на Цветомир Делийски една интересна статийка,не ми харесва. Мразя си съдбата.Не искам толкова отговорности.
Ама,Небесна,ти ме мразиш. Нали знаеш,че съм астигматичка,а и не знам перфектно английски. За да намеря точно тази точка,трябва да преровя ундурнайсе хиляди точки на тази страница. Мола те,кака,кични ми кат на малките деца това,което ми требе.
А ето какво намерих в този сайт http://www.astropractice.com/index.php?menuchoice=basic04&islang=enПод №253 е написано Royalty: Асцендент+Луна-МарсRoyalty се превежда като кралска власт, кралски привилегии.
В класическата астрология сигнификатори на професията са:1.) Десети дом и неговият управител, 2.) планетите Марс, Венера и Меркурий, 3.) точката на работата и нейният управител.PRRD = ACS + Марс – Меркурий при дневно раждане;PRRD = ACS + Меркурий – Марс при нощно раждане.Имайте предвид, че в арабската школа се оценяват съвместно всички сигнификатори, докато гръцката школа използва методика, която изолира по специфичен начин само един от горните сигнификатори, за да определи професията. Но тъй като сега няма да определяме професията, а социалния статус, то ето и неговите сигнификатори:- Слънцето,- Десети дом и неговият управител,- Точката на властта (Pars Regni) и нейният управител[2].PR = ACS + Луна – Марс при дневно раждане;PR = ACS + Марс – Луна при нощно раждане./quote] И линка,да я прочетете цялата.Има интересни неща. http://astroconsultbg.com.webnick.net/?p=845
Искам да лентяйствам на Карибите.
Цитат на: Скарлет в Октомври 10, 2009, 12:10:02 amИскам да лентяйствам на Карибите. Боже, какво съвпадение.
Някакъв маняк в София издебвал деца в градинките и ги убождал със спринцовка. Никой не знае каква е течността, която е инжектирал на децата.
Цитат на: Небесна в Октомври 11, 2009, 06:28:08 pmНякакъв маняк в София издебвал деца в градинките и ги убождал със спринцовка. Никой не знае каква е течността, която е инжектирал на децата. Пак ли,бе? Преди няколко месеца имаше такъв и го хванаха.