Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 846613 Прегледи
*

Helo

Re:"Говорилня"
« Отговор #4100 -: Октомври 30, 2009, 10:11:48 pm »
А Нептун към Луната също разпуска.

Това положение на мен малко ми звучи като "пияна жена-весела къща". ;D

Но не е така!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4101 -: Октомври 30, 2009, 10:12:52 pm »
Някои миже да са по ефективни и чевръсти в работат си и поради това да им остава повече свободно време. ;D ;)

Ох, ще се пукна от смях.....
Първия ми мъж, с топ не можеш го накара да работи, а сегашния ми мъж от работа не мога да му видя очите......
Какво свободно време как ви 5 лева...
Как да не се смея, пък то на мен май угот няма... ;D ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4102 -: Октомври 30, 2009, 10:13:14 pm »
А Нептун към Луната също разпуска.

Но не е така!

Хело,наше лошо нема!За теб не се отнася! ;) ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4103 -: Октомври 30, 2009, 10:14:55 pm »
Есента на 2007 ме принудиха да напусна при транзитен Сатурн в десети съвпад с натален Плутон на МС и тригон с натално слънце във втори.
Та не лежте на това ушо.

Кайли,пак развали "романтиката"... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4104 -: Октомври 30, 2009, 10:17:08 pm »

Друга е поговорката, ама няма да казвам... сети се сама.  :P :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #4105 -: Октомври 30, 2009, 10:18:36 pm »
Есента на 2007 ме принудиха да напусна при транзитен Сатурн в десети съвпад с натален Плутон на МС и тригон с натално слънце във втори.
Та не лежте на това ушо.

Ами трябвало е използваш получения от съдбата знак, мей би? Да се заемеш с предприемачество, Кайли. Доколкото си спомням твоята карта имаш "формулата на безработния"  - господарят на 10-ти дом във 2-ри дом (Шестопалов). Което не означава, че няма да работиш цял живот, а че трябва да работиш за себе си. Родените с тази формула трудно се подчиняват на други хора, трябва им време, за да открият собствените си дарби - на материално и духовно ниво. Втори дом е домът и на ценностите. Действията на всеки авторитет (10-ти дом) се пречупват през собствената ценностна система. И ако работата не съответства на ценностната система се получават конфликт на ценности.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4106 -: Октомври 30, 2009, 10:20:15 pm »
Ехо, софиянцииии... Как е положението, върви ли тамифлуто? Наистина ли е толкова сериозно положението?  :o
Нас във Варна още не ни е настигнал свинския грип...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #4107 -: Октомври 30, 2009, 10:22:21 pm »
Ехо, софиянцииии... Как е положението, върви ли тамифлуто? Наистина ли е толкова сериозно положението?  :o

Ейде, бе?
http://obshtestven.pogled.info/article/6471/%D0%97%D0%B0%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%8F%D1%82-%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B8-%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%83%D1%87%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%BF%D0%B0

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4108 -: Октомври 30, 2009, 10:22:36 pm »
Днес забелязах,тук в Бургас,че некои ходеха с маски,като нинджи.Е...,още не сме стигнали дотам.Малко смешно ми се видя. ;)
Хиляда без и двама с маски между тях... ;D

*

Helo

« Отговор #4109 -: Октомври 30, 2009, 10:23:12 pm »

Аз съм настинала, ама не знам дали е свински грип или обикновен. Може би никога няма да разбера. Хм!

А може да съм болна от свински грип, но да оздравея и така никой никога няма да знае, че съм била болна от свински грип.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #4110 -: Октомври 30, 2009, 10:23:44 pm »
Е, ама си прибрах парите, които се опитаха да не ми дадат, при положение, че си ги бях изкарала. Верно, дигнах скандал и стигнах до папата, та нечестните бързо бързо клекнаха. С добро не мина.
А после с тия пари си ремонтирах и жилището, та оттогава живея малко по като бял човек и се чувствам и различно.
А дето напуснах зорлем оттам, от друга страна си бях замислила да напускам и се чудех как да го направя, щото се беше изчерпал смисълът от стоенето ми там, пък имаше едни особености, дето малко ме беше страх да напусна.
Та идиотчето-шефче, дето ми се натресе, ми дойде дюшеш като оправдание. Някак така се подредиха нещата като че бог му замъгли акъла за известно време, докато ми вдигне кръвното и ми се подложи, та ми създаде основание за напускане. Даже докато ме овикваше, аз хладнокръвно го гледах и си мислех - боже, на тоя дявол му взе акъла и сега говори през неговата уста. Направо беше като замаян, просто обикновен човек не може да получи такова умопомрачение за няколко часа и да говори по такъв начин.
Та...аз имах основание, напуснах, прибрах си трудно парите, ама ги прибрах, след няколко месеца шефчето беше изгонено и не получи едни пари, дето претендираше да са негови.

Небесна,
да, писах го без да ти прочета поста.
Така е, аз от 1990-а работя за себе си, след това от 2006 допреди 3 месеца работих на други и мир не видях.
Сега съм решила тъкмо пак да почна да работя за себе си. Установих, че най-лесно изкарвам пари като работя за себе си и имам най-много свободно време. Нямам ни един от аспектите за мързел, де изброихте, ама съм рядко мързелив човек.
 ;D

А положението със свинския грип е ужасяващо според мен. И най-лошото е, че тестовете били скъпи и масово не правят тестове, така че изобщо не се знае, че има действително пандемия от свински грип.
« Последна редакция: Октомври 30, 2009, 10:28:46 pm от kaily »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4111 -: Октомври 30, 2009, 10:25:42 pm »
Аз съм настинала, ама не знам дали е свински грип или обикновен. Може би никога няма да разбера. Хм!

А може да съм болна от свински грип, но да оздравея и така никой никога няма да знае, че съм била болна от свински грип.

Ние,с много планети в Телец,не мое свински грип да ни лови!Споко! ;) ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4112 -: Октомври 30, 2009, 10:26:17 pm »
Ейде, бе?

Тъй ли наистина?  :o
Леле, много съм изостанала с информацията. Туй е то да не си показваш носа навън. Ке се изолираме од светот, ке сме само аз и котките.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #4113 -: Октомври 30, 2009, 10:26:52 pm »
Днес забелязах,тук в Бургас,че некои ходеха с маски,като нинджи.Е...,още не сме стигнали дотам.Малко смешно ми се видя. ;)
Хиляда без и двама с маски между тях... ;D

Днес на работа обсъждахме дали да не си носим маски (трипластови от тензух), ама те трябва да се гладят на всеки 2 часа с гореща ютия.

*

Helo

« Отговор #4114 -: Октомври 30, 2009, 10:27:47 pm »

Ние,с много планети в Телец,не мое свински грип да ни лови!Споко! ;) ;D

Така е! Щом не ни хвана още навремето лудата крава, няма да ни хване и свинския грип!!!

« Отговор #4115 -: Октомври 30, 2009, 10:29:53 pm »

Ми около мен не говорят за това. Аз сама си навлекох две хреми за един месец. Колегите ,които имат ученици са по-притеснени, но не виждам да са ги спрели от училище. А бе тука е някаква психиятрия. Докато стигна до работата и ми иде да сритам един-двама водачи.  ;D та за вируса са сещам като си пусна новините.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4116 -: Октомври 30, 2009, 10:34:59 pm »
При мен като и двамата управители, на 10ти и на 6ти, са в съвпад в 5ти, какво да правя? Да не съм пък сбъркала професията...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #4117 -: Октомври 30, 2009, 10:37:35 pm »
Нема ли казина из Варна?  ;D

*

Nebesna

« Отговор #4118 -: Октомври 30, 2009, 10:38:57 pm »
По Нова телевизия разказват някакъв кошмар.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4119 -: Октомври 30, 2009, 10:40:52 pm »
Нема ли казина из Варна?  ;D

Работа за удоволствие, туй е то, мойта формула за кариера.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си