Е, ама си прибрах парите, които се опитаха да не ми дадат, при положение, че си ги бях изкарала. Верно, дигнах скандал и стигнах до папата, та нечестните бързо бързо клекнаха. С добро не мина.
А после с тия пари си ремонтирах и жилището, та оттогава живея малко по като бял човек и се чувствам и различно.
А дето напуснах зорлем оттам, от друга страна си бях замислила да напускам и се чудех как да го направя, щото се беше изчерпал смисълът от стоенето ми там, пък имаше едни особености, дето малко ме беше страх да напусна.
Та идиотчето-шефче, дето ми се натресе, ми дойде дюшеш като оправдание. Някак така се подредиха нещата като че бог му замъгли акъла за известно време, докато ми вдигне кръвното и ми се подложи, та ми създаде основание за напускане. Даже докато ме овикваше, аз хладнокръвно го гледах и си мислех - боже, на тоя дявол му взе акъла и сега говори през неговата уста. Направо беше като замаян, просто обикновен човек не може да получи такова умопомрачение за няколко часа и да говори по такъв начин.
Та...аз имах основание, напуснах, прибрах си трудно парите, ама ги прибрах, след няколко месеца шефчето беше изгонено и не получи едни пари, дето претендираше да са негови.
Небесна,
да, писах го без да ти прочета поста.
Така е, аз от 1990-а работя за себе си, след това от 2006 допреди 3 месеца работих на други и мир не видях.
Сега съм решила тъкмо пак да почна да работя за себе си. Установих, че най-лесно изкарвам пари като работя за себе си и имам най-много свободно време. Нямам ни един от аспектите за мързел, де изброихте, ама съм рядко мързелив човек.

А положението със свинския грип е ужасяващо според мен. И най-лошото е, че тестовете били скъпи и масово не правят тестове, така че изобщо не се знае, че има действително пандемия от свински грип.