Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850796 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:"Говорилня"
« Отговор #4180 -: Ноември 02, 2009, 08:54:12 am »
Да ги гледам ли?!Аз направо изтръпвам и директно ги сменям,обаче взеха страшно много да ми се набиват.Може ли по всички нормални телевизии да дават едно и също в определени часове.Искам и аз да гледам нещо свястно.Не може  така!Писнаха ми!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #4181 -: Ноември 02, 2009, 06:09:15 pm »
ха стана

« Последна редакция: Ноември 02, 2009, 06:14:19 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #4182 -: Ноември 02, 2009, 06:55:23 pm »
Дали тази красавица ще ни остави да спим нощес  ::)

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #4183 -: Ноември 02, 2009, 07:12:20 pm »
Дали тази красавица ще ни остави да спим нощес  ::)

Аз не можах да заспя до късно снощи,а толкова ми се спеше. Днес съм готова да заспя веднага след филма. И денят беше напрегнат,като при Пълнолуние.Няква лудница цял ден.  ???  :)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #4184 -: Ноември 02, 2009, 07:16:47 pm »
На мене ми се пада точно върху Нептун и точен тригон към Марс. То до 1 градус ли се смяташе и ще има ли ефект по-дълъг?

*

Helo

« Отговор #4185 -: Ноември 02, 2009, 07:24:55 pm »
Аз не само, че изобщо нямам проблеми със съня, а спя та се късам. След работа спя, спя, а вечер лягам навреме - към 1:30, май и дори по-рано. Па не мисля, че съм се преуморила.

Което не е хубаво, защото ми се губи деня в безсмислена дейност като съня.  :(

Небесна, ти при какви транзити беше писала преди време, че си спала много? Не беше ли при квадратура на транзитния Сатурн към Луната?

*

Nebesna

« Отговор #4186 -: Ноември 02, 2009, 07:34:31 pm »
На мене ми се пада точно върху Нептун и точен тригон към Марс. То до 1 градус ли се смяташе и ще има ли ефект по-дълъг?

На мен пълнолунието ми съвпада точно с нодалната ос - Луна върху северен възел в Телец, а Слънце върху южен възел в Скорпион. Северен в 5-ти, а южен в 11-ти дом. Добре ми аспектира Венерата-управителка хем на МЦ, хем на СЛВ (орб.1 градус). Не мога да ги следя тези лунни фази, идва ми в повече.

*

Nebesna

« Отговор #4187 -: Ноември 02, 2009, 07:37:04 pm »
Аз не само, че изобщо нямам проблеми със съня, а спя та се късам. След работа спя, спя, а вечер лягам навреме - към 1:30, май и дори по-рано. Па не мисля, че съм се преуморила.

Което не е хубаво, защото ми се губи деня в безсмислена дейност като съня.  :(

Небесна, ти при какви транзити беше писала преди време, че си спала много? Не беше ли при квадратура на транзитния Сатурн към Луната?

Не,  този транзит обикновено дава проблеми със зъбите, най-често с мъдреците, но не само.
Аз си спинкам по рождение - Слънце в квадрат с Нептун. А при съвпада на Уран със светилата, бях толкова наелектризирана, че сън не ме ловеше.

*

missKapriz

« Отговор #4188 -: Ноември 02, 2009, 07:47:50 pm »
Аспекта Слънце квадрат Нептун дава дълъг или здрав сън?!Аз имам този аспект и мога да кажа,че спя непробудно,но не обичам да спя до късно.Обаче до скоро лягах с кокошките-10.30 дълбоко заспала.От скоро лягам към 1-1.30 и то защото ми е много интересно тук.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4189 -: Ноември 02, 2009, 08:33:25 pm »
Това се казва антиреклама ;D
http://www.jobs.bg/f786517
По всяка вероятност е и напълно заслужена, като знам как злоупотребяват някои работодатели.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #4190 -: Ноември 02, 2009, 08:42:22 pm »
Аспекта Слънце квадрат Нептун дава дълъг или здрав сън?!Аз имам този аспект и мога да кажа,че спя непробудно,но не обичам да спя до късно.Обаче до скоро лягах с кокошките-10.30 дълбоко заспала.От скоро лягам към 1-1.30 и то защото ми е много интересно тук.

Не! Аспектът дава бягство от грубата действителност в света на сънищата, мечтите, илюзиите и фантазиите. Нарича се "аскепизъм". Имала съм и някои пророчески сънища (Нептун е много добре аспектирана планета в картата ми).

*

kaily

• 5145
« Отговор #4191 -: Ноември 02, 2009, 08:45:04 pm »
Абе и аз бягам от грубата действителност и цел живот само това правим всъщност. Па Нептун си ми е много добре даже поставен.
Мяу, сега зачетох, че секстил Юпитер Нептун дава власт.

*

Nebesna

« Отговор #4192 -: Ноември 02, 2009, 08:58:53 pm »
Абе и аз бягам от грубата действителност и цел живот само това правим всъщност. Па Нептун си ми е много добре даже поставен.
Мяу, сега зачетох, че секстил Юпитер Нептун дава власт.

М`чи и моят Нептун си е добре поставен, Кайли! Какво като е в квадрат със светилата? Нептун прави голям воден тригон с Юпитер и  Сатурн и секстилче с Уран и Плутон. Нали знаеш правилото за силна планета в картата - такава, която има много аспекти - някои положителни, други отрицателни. Заради квадрата със светилата цял живот водя борба с илюзиите и заблудите си, ама и вълшебни сънища сънувам.  ;D ;D ;D Важното е, че се научавам да разпознавам градивните от фалшивите фантазии.

*

missKapriz

« Отговор #4193 -: Ноември 02, 2009, 09:04:01 pm »
Цитат
Аспектът/слънце квадрат нептун/ дава бягство от грубата действителност в света на сънищата, мечтите, илюзиите и фантазиите.
;)Не мисля.Никога не го правя,даже и филми не гледам :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #4194 -: Ноември 02, 2009, 09:05:38 pm »
За какъв тип власт иде реч Кайли?

« Отговор #4195 -: Ноември 02, 2009, 09:12:29 pm »
Цитат
Аспектът/слънце квадрат нептун/ дава бягство от грубата действителност в света на сънищата, мечтите, илюзиите и фантазиите.
;)Не мисля.Никога не го правя,даже и филми не гледам :)

А ти как смяташ, че се изявява пир теб?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #4196 -: Ноември 02, 2009, 09:13:02 pm »
Заради квадрата със светилата цял живот водя борба с илюзиите и заблудите си
Аз понеже немам квадрат, не водя борба с илюзиите...отдавам им се.  :P

Уран, не знам, скъпа, това прочетох и ми хареса.
Този аспект означава власт: благожелателна, милостива, но все пак власт.  8)

*

missKapriz

« Отговор #4197 -: Ноември 02, 2009, 09:18:58 pm »
Аурора,понеже Нептун е в съвпад с Луната и малко трудно им различавам влиянието.Мисля,че главното при мен е разминаването между чувствата и действията ми.Често емоциите ми замъгляват разума,егото пречи на  интереса,и май си самовнушавам понякога

*

Nebesna

« Отговор #4198 -: Ноември 02, 2009, 10:21:07 pm »
Заради квадрата със светилата цял живот водя борба с илюзиите и заблудите си
Аз понеже немам квадрат, не водя борба с илюзиите...отдавам им се.  :P

Уран, не знам, скъпа, това прочетох и ми хареса.
Този аспект означава власт: благожелателна, милостива, но все пак власт.  8)

Нептун в аспект с Юпитер е духовната власт. Нарича се още "аспекта на бохаме". Тези хора никога не остават гладни и винаги могат да разчитат на милостта на другите. Това е неформална, тайна власт.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4199 -: Ноември 02, 2009, 10:24:54 pm »
Това се казва антиреклама ;D
http://www.jobs.bg/f786517
По всяка вероятност е и напълно заслужена, като знам как злоупотребяват някои работодатели.

Тази обява много ми хареса!Страхотна е!;D