Дали тази красавица ще ни остави да спим нощес
На мене ми се пада точно върху Нептун и точен тригон към Марс. То до 1 градус ли се смяташе и ще има ли ефект по-дълъг?
Аз не само, че изобщо нямам проблеми със съня, а спя та се късам. След работа спя, спя, а вечер лягам навреме - към 1:30, май и дори по-рано. Па не мисля, че съм се преуморила.Което не е хубаво, защото ми се губи деня в безсмислена дейност като съня. Небесна, ти при какви транзити беше писала преди време, че си спала много? Не беше ли при квадратура на транзитния Сатурн към Луната?
Аспекта Слънце квадрат Нептун дава дълъг или здрав сън?!Аз имам този аспект и мога да кажа,че спя непробудно,но не обичам да спя до късно.Обаче до скоро лягах с кокошките-10.30 дълбоко заспала.От скоро лягам към 1-1.30 и то защото ми е много интересно тук.
Абе и аз бягам от грубата действителност и цел живот само това правим всъщност. Па Нептун си ми е много добре даже поставен.Мяу, сега зачетох, че секстил Юпитер Нептун дава власт.
Аспектът/слънце квадрат нептун/ дава бягство от грубата действителност в света на сънищата, мечтите, илюзиите и фантазиите.
ЦитатАспектът/слънце квадрат нептун/ дава бягство от грубата действителност в света на сънищата, мечтите, илюзиите и фантазиите. ;)Не мисля.Никога не го правя,даже и филми не гледам
Заради квадрата със светилата цял живот водя борба с илюзиите и заблудите си
Цитат на: Небесна в Ноември 02, 2009, 08:58:53 pmЗаради квадрата със светилата цял живот водя борба с илюзиите и заблудите сиАз понеже немам квадрат, не водя борба с илюзиите...отдавам им се. Уран, не знам, скъпа, това прочетох и ми хареса.Този аспект означава власт: благожелателна, милостива, но все пак власт.
Това се казва антиреклама http://www.jobs.bg/f786517По всяка вероятност е и напълно заслужена, като знам как злоупотребяват някои работодатели.