Аз в къщи нямам никакви икони, а съм вярваща

А и тези камъчета май се хармонизират с мен.
ТОзи списък го намерих някъде из нета.

Овен – червен корал, аметист, рубин, хематит, оникс, авантюрин, косите на Венера, Всички червени
Телец – аквамарин, ахат, тюркоаз, розов кварц, нефрит, хризопраз, сапфир, авантюрин, обсидиан, косите на
Венера, флуорит, Бели и прозрачни
Близнаци – ахат, лунен камък, планински кристал, тигрово око, аметист, карнеол, цитрин, хризопраз, кехлибар,
авантюрин, косите на Венера, флуорит, хематит, Всички пъстри и ивичести.
Рак –планински кристал, аметист, ахат, перли, нефрит, тюркоаз, опал, лунен камък, косите на Венера, Бели непрозрачни
Лъв – гранат, рубин, кехлибар, яспис, тигрово око, цитрин, слънчев камък, косите на Венера, Златисти и жълти камъни
Дева – яспис, лазурит, хризопраз, нефрит, планински кристал, ахат, оникс, тигрово око, авантюрин, обсидиан, слънчев камък, косите на Венера
Везни – топаз, карнеол, опал, аквамарин, турмалин, аметист, планински кристал, цитрин, лунен камък, авантюрин, флуорит, Всички розови камъни, косите на Венера
Скорпион – аметист, аквамарин, черен опал, карнеол, хематит, гранат, лунен камък, яспис, авантюрин, тигрово око, косите на Венера
Стрелец – изумруд, тюркоаз, оникс, лазурит, гранат /лилав/, аметист, косите на Венера, Всички червени и зелени
Козирог – гранат, рубин, яспис, оникс, ахат, аметист, нефрит, слънчев камък, косите на Венера, тигрово око, Всички червени, прозрачни и черни
Водолей – тюркоаз, аметист, лазурит, хематит, соколово око, яспис, планински кристал, косите на Венера, тигрово око, флуорит
Риби – аквамарин, карнеол, аметист, червен корал, перла, лазурит, яспис, косите на Венера