И аз съм против прахчетата с парацетамол ... отдавна почувствах, че ми влияят зле. Убедих се вече - всичко що се рекламира бягай надалеч! А от лекар знам едно със сигурност - комбинацията парацетамол и алкохол е убийствена, не толкова, колкото с антибиотик. Не говорим за количество, а дори една изпита чаша червено вино праща например възрастните в болница със сериозни проблеми на бъбреците.
Както се шегуват мои близки за мен, че съм детектор за лоши храни и други неща за консумация - веднага почва да ми става лошо или организма ми реагира и веднага разбирам какво не е наред. Затова се вслушвам много в тялото си, повече, отколкото преди го правех.
За Тамифлу-то също лекарите казаха, че не бива самолечение! Аз наистина не мога да разбера как решавате да го давате на децата си?! Няма ли лимони за вас, мед, зеленчуци, плодове, орехи, чай, аспирин като се наложи .... а има толкова природни методи, просто не ми е ясно защо народа е полудял и постоянно търси химията, за да се справи дори с елементарни проблеми!!! Просто се извинявам, но не можах да си сдържа възмущението, това много ме потриса, ужасяващо е.