Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 846702 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:"Говорилня"
« Отговор #4240 -: Ноември 05, 2009, 01:17:43 pm »
Преди малко като се прибирах,видях гола жена да тича по улицата.Млада беше.
Действието се развива в центъра на София ???

Ужас,горката жена....Народът съвсем се подлуди. >:( :( :( :(

*

Asol

• 4140
« Отговор #4241 -: Ноември 05, 2009, 01:29:14 pm »
искам да ви покажа едни красоти!

преди малко бях при една приятелка, която прави икони. бях си поръчала СВ. Иван Рилски и си го взех сега. тя прави иконите със полускъпоценни камъни - планински кристал и аметист, които сама копае от Пирин и поречието на р. Арда. български камъни с невероятна енергетика - когато подържа парченце от някой вид и започвам да усещам бодличките на енергията. иконите са страшно красиви и не се стърпях да ги нащракам и да ви ги пусна да ги видите и да им се порадвате. мацката не ги прави за магазините, а само поръчки и в повечето случаи заминават извън страната.

п.с. моля ви не убивайте фотографа плииз  ;) ;D ;D ;D ;D ;D

Много са красиви, а и фотографа разполага с много добро оборудване и  усет към професията   :P

*

veshti4ka

« Отговор #4242 -: Ноември 05, 2009, 04:51:10 pm »

Много са красиви, а и фотографа разполага с много добро оборудване и  усет към професията   :P

благодаря за комплимента  :-[  но наистина е много трудно да се снимат тези икони - лака блести, сребърната и златната бои блестят, камъните блестят и то няма оправия бре  :(  сигурно фотографите си имат начини да игнорират блясъка ама аз на тоя моя фотоапарат не моа му свикна на функциите и карам само на автоматична светкавица  ;D ;D ;D

а между другото сега мацката се е хванала да подготви нова серия икони - Св. Николай, Св. Димитър и там разни други /забравиф ги  ;D / та като са готови ще ви ги снимам пак  ::)  лошото е това, че с камъните си работи само тя и не дава на друг да ги пипа, освен това не работи когато е разстроена или болна за да не вложи негативна енергия в изработката и респективно иконата и затова стават много бавно... бе мнооо капризни тия творци бреееееееее  ;D ;D ;D ;D ;D   то всъщност и аз когато правя кремовете за лице и тяло не работя когато съм болна или разстроена от нещо, защото съм на същото мнение относно енергетиката и точно от тези кристали слагам и в кремовете като предварително ги кодирам... абе забавно е да работиш с камънаци  ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #4243 -: Ноември 05, 2009, 07:05:36 pm »
Преди малко като се прибирах,видях гола жена да тича по улицата.Млада беше.
Действието се развива в центъра на София ???

Ужас,горката жена....Народът съвсем се подлуди. >:( :( :( :(

Не знам за народа,ама мен ме е гепила страховата невроза от 2 дни. След няколко дни Венера влиза в Скорпион - в заточение. Марс е в квадратура със Слънцето и Уран в Телец в картата на БГ, Сатурн е в квадрат с Плутон, а Слънцето и Меркурий в Скорпион са в квадрат с Юпитер и Нептун във Водолей. Уран в Риби е в квадрат с Марс от натала. От няколко анализа на предишни земетресения Венера все е в заточение или в падение,успоредно и с други предизвикателни аспекти на външните планети. Дано няма у нас тежки земетресения. Като прибавиш и свинския грип,ще цъфнем и вържем.  :-\

*

Skarlet

« Отговор #4244 -: Ноември 05, 2009, 07:22:40 pm »
А МЦ в Овен ли е?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #4245 -: Ноември 05, 2009, 07:27:55 pm »
Синухе, може ли да не знам, ти пък откъде знаеш...

Миналата година специално ходих до Хасково заради този магазин,не че и по морето няма минерали,но не в такова разнообразие и качество, а аз съм голям ценител на минерали и скъпоценни камъни.Иначе града ми хареса определено,добре го усетих енергийно  :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4246 -: Ноември 05, 2009, 09:19:51 pm »
Да ви кажа поредното последствие от слънчевото затъмнение от 29-тия градус на Рака....

Моя колежка на 28-мия градус на Рак има съвпад на Марс и САтурн. Края на лятото й правиха операция от дискова херния.

Вчера я уволниха..... :D Прогресивната й Луна е в абсолютно точна опозиция на въпросните Марс и Сатурн, а Сатурн транзитен е в 3 градуса апликираща опозиция на MC /според моята ректификация на хороскопа й/.

:(

Аурора,тя като моя хороскоп ли има?Моя съвпад не е съвсем на 28-ия градус,ама все пак...Уволниха или съкратиха,все пак знаеш,че има разлика? ???

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4247 -: Ноември 05, 2009, 09:22:42 pm »
Миа, при теб Марс и Сатурн са в различни знаци.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #4248 -: Ноември 05, 2009, 09:28:02 pm »
А МЦ в Овен ли е?

Да. И АС Рак.

Сега да не дойдат наред партньорските взаимоотношения?  :-X  Недай Боже!  :-\

*

missKapriz

« Отговор #4249 -: Ноември 05, 2009, 09:33:41 pm »
Цитат
Дано няма у нас тежки земетресения. Като прибавиш и свинския грип,ще цъфнем и вържем.  Нерешителен
И като добавим и кризата...Ужас.Народа малко по малко се депресира,все по отчаяни стават хората!
Дано държавата помогне малко,че голям батак се задава/не че сега е малък/ :-\

А да ви питам-някой пие ли профилактично Тамифлу-за грипа.Първо казаха,че е добре да се пие,днес една клиентка чула по новините,че не се препоръчвало :'(Пък аз давам на децата вече 3 ден

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4250 -: Ноември 05, 2009, 09:37:24 pm »
Не пия Тамифлу, не нося маска, не ям лук и чесън. За профилактика всеки ден проветрявам всички стаи и стоя на хладно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #4251 -: Ноември 05, 2009, 09:41:56 pm »
 за черният дроб е тежичко- дава се, коагато се установи заболяването, но ако си почнал правиш целия цикъл иначе няма смисъл
днес бях по  болници и всичко живо  сеноси с маски :1) те трябва да се сменят на 2 часа;
2)  маскит епредпазват да не бъдат заазени Другите; 3)  нямат НИКАКВА  стойност, като педпазители за носещия ги;

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4252 -: Ноември 05, 2009, 10:11:09 pm »
Къде изчезна любимецът на дамите Миоджералвомбо? Целият фен клуб тъгува...  :-[ :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #4253 -: Ноември 05, 2009, 10:22:06 pm »
Къде изчезна любимецът на дамите Миоджералвомбо? Целият фен клуб тъгува...  :-[ :)

;D ;D ;D :P :P :P ;D ;D ;D

сигурно е отишъл да провери дали му се е накиснала достатъчно реколтата от жен шен..на това ме навежда и мисълта, че и хелоуу я нЕма..  ???

:P :P ::) ::) ;D ;D

Реколтата не е от жен-шен  :P а от жожоба!  :P ;D

Хмммммммммммм Какви са тези намеци?  ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #4254 -: Ноември 05, 2009, 10:25:04 pm »
Пия бирена мая и все се каня да почна и витамин С.
Аптекарката ми каза, че тамифлу и другите противогрипни ваксини изчезвали скорострелно, ма витамините си стоят.
Чух и аз, че тамифлуто и противогрипната за свински грип давали поражения, затова в чужбина масово не щели да ги взимат.

А ето какво мнение прочетох току що в един друг форум:

Е, добре де, така е-при гриповете много неща могат да предпазят човека от зарязяване....

Но как се лекува/най-общо казано, по принцип/ грип?!
Защото тукашните/канадски/ лекари те преглеждат, поставят диагнозата "Някакъв вид грип"и ти обясняват:"Няма нищо, просто не ходете на работа/училище/ няколко дни, стойте на топло, пийте горещ чай, евентуално вземайте адвил/нещо като Бг аналгин/ ..Вирусът живее от 5 до 7 дни.Ако дотогава не се почувствате оздравял-пак елате на преглед."
Не ти предписват никакви лекарства за грип, защото е ВИРУСНО заболяването и лекарствата могат само да облекчат симптомите, но не и да лекуват грипа.Вземането на тамифлу имало някакъв ефект-евентуално да съкрати малко животът на вируса, но имало смисъл да се вземе съвсем в началото на заразяването.А антибиотиците лекуват САМО‌ БАКТЕРИАЛНО възпаление, това -ясно....
А тук/статията и форума / се казва:"Веднага отивайте на лекар, самолечението при грип е вредно и опасно."
Е?
За какво "лечение" на грип става дума?
Питам най-сериозно.

*

Helo

« Отговор #4255 -: Ноември 05, 2009, 10:28:07 pm »

:P :P ::) ::) ;D ;D

Реколтата не е от жен-шен  :P а от жожоба!  :P ;D

Хмммммммммммм Какви са тези намеци?  ;D

споко, никой не те подозира в девственост ;)

Какви са тези намеци?  >:(

:P

« Отговор #4256 -: Ноември 05, 2009, 10:37:47 pm »
Аурора,тя като моя хороскоп ли има?Моя съвпад не е съвсем на 28-ия градус,ама все пак...Уволниха или съкратиха,все пак знаеш,че има разлика? ???

Уволниха, уволниха.

Сега да не дойдат наред партньорските взаимоотношения?  :-X  Недай Боже!  :-\

Ми тя е омъжена за един много послушен и неамбициозен мъж. Преди няколко дни в темата за МАрса в ЛЪв за нея писах, че се изпокара с целия отдел поименно.

Тази вечер ми се обади ад ми сподели как са се развили нещата вчера. Не знам защо изпитвам скрупули и угризения към нея, а не ми е близка.  :-X Уфффф, тая мойта Луна в Рак......
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #4257 -: Ноември 05, 2009, 10:44:50 pm »

сега се чувствам като на 20  8)

Сега на колко си?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #4258 -: Ноември 06, 2009, 09:37:11 am »
форумът се е напълнил в чичковци с шлиферчета :-X
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4259 -: Ноември 06, 2009, 09:45:06 am »
И аз съм против прахчетата с парацетамол ... отдавна почувствах, че ми влияят зле. Убедих се вече - всичко що се рекламира бягай надалеч! А от лекар знам едно със сигурност - комбинацията парацетамол и алкохол е убийствена, не толкова, колкото с антибиотик. Не говорим за количество, а дори една изпита чаша червено вино праща например възрастните в болница със сериозни проблеми на бъбреците. 
Както се шегуват мои близки за мен, че съм детектор за лоши храни и други неща за консумация - веднага почва да ми става лошо или организма ми реагира и веднага разбирам какво не е наред. Затова се вслушвам много в тялото си, повече, отколкото преди го правех.

За Тамифлу-то също лекарите казаха, че не бива самолечение! Аз наистина не мога да разбера как решавате да го давате на децата си?! Няма ли лимони за вас, мед, зеленчуци, плодове, орехи, чай, аспирин като се наложи .... а има толкова природни методи, просто не ми е ясно защо народа е полудял и постоянно търси химията, за да се справи дори с елементарни проблеми!!! Просто се извинявам, но не можах да си сдържа възмущението, това много ме потриса, ужасяващо е.       
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.