Вещичка, присъствието ти тук беше много освежаващо и постовете ти винаги ми повдигат духа. Не познавам много такива тайфуни, ще се радвам, ако се довееш отново на пътя ми някой ден с цялата си жизнерадост и енергия.
Скарлет, надявам се, след времето, необходимо да си прочистиш дробовете от негативните емоции, и ти да прецениш, че това местенце тук ти дава повече, отколкото ти отнема и също да се върнеш насам.
Мнението ми по отношение на забраните, бановете и прочее модераторски права винаги е било, че пораждат излишни грижи както на модераторите, така и на потребителите, че водят до дъъълги и тягостни спорове относно справедливостта в отсъжданията на модератора, и в крайна сметка прекаленото любезничене, напудряне и фалшифициране на общуването между потребителите съществено снижава ефективността му.
Ако некоя персона много ме дразни, гледам да я игнорирам. Ако потребителите не се хващат на хорото на някой Сульо-провокатор, той се изчерпва. В колкото и превъплащения и никове да се самопоражда, пиесите на такива усери се скършват след две-три теми разговори със себе си.
Въобще замлъкването на който и да е глас в тукашния хор според мен намалява качеството на произвежданата полифонична мелодия.