Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850096 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:"Говорилня"
« Отговор #4720 -: Ноември 30, 2009, 10:11:38 am »
Maй нещо съм проспала.
Абе да ви питам, какво отработвате с това триене на акаунти и мултиплициране на персините ви? :) ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4721 -: Ноември 30, 2009, 10:13:16 am »
Maй нещо съм проспала.
Абе да ви питам, какво отработвате с това триене на акаунти и мултиплициране на персините ви? :) ;D

Разнообразие! ;D

« Отговор #4722 -: Ноември 30, 2009, 10:22:00 am »
   Честно казано от доста време се бях замислила да си сменя името, но като се загледах колко съфорумки масово напускат - без видима причина, реших да поизчакам...Но понеже ситуацията е доста интересна тук във форума - реших и аз да се поддам на провокацията ....каквато и да е тя.... ;D ;D ;D. Забавно ми е, все още....Кой какво цели и защо - мен не ме бърка. Но има много ценна информация тук в този форум и не искам да се затрива...
   Хелооо, няма страшно - давай с главата напред, поне имаш рога на които да се наденеш...Наистина напредваш бързо в астрологията, но ти липсва житейския опит, а интуицията идва от там...Но имаш време да натрупаш и да погледнеш през погледа на осъзнатото знание...В момента любопитството ти е в превес, но то ни води напред...

*

Asol

• 4140
« Отговор #4723 -: Ноември 30, 2009, 10:23:09 am »
Мia, много "сладък"  подпис   :) И едно предложение за такъв за потребител с име forget me not  ::) :P  http://www.youtube.com/watch?v=qrei53NV30c Като видях новия никнейм и аватара и веднага се сетих за това видео.  :)
« Последна редакция: Ноември 30, 2009, 10:36:25 am от Asol »

« Отговор #4724 -: Ноември 30, 2009, 10:49:48 am »
 :) ааа супер, много обичам музика, която е безкрайна, преливаща и звучи така сякаш никога не свършва....

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4725 -: Ноември 30, 2009, 11:18:59 am »
Мia, много "сладък"  подпис   :)

Благодаря!Това е моята новогодишна украса тук! :P  ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4726 -: Ноември 30, 2009, 11:42:42 am »
Вещичка, присъствието ти тук беше много освежаващо и постовете ти винаги ми повдигат духа. Не познавам много такива тайфуни, ще се радвам, ако се довееш отново на пътя ми някой ден с цялата си жизнерадост и енергия.

Скарлет, надявам се, след времето, необходимо да си прочистиш дробовете от негативните емоции, и ти да прецениш, че това местенце тук ти дава повече, отколкото ти отнема и също да се върнеш насам.

Мнението ми по отношение на забраните, бановете и прочее модераторски права винаги е било, че пораждат излишни грижи както на модераторите, така и на потребителите, че водят до дъъълги и тягостни спорове относно справедливостта в отсъжданията на модератора, и в крайна сметка прекаленото любезничене, напудряне и фалшифициране на общуването между потребителите съществено снижава ефективността му.

Ако некоя персона много ме дразни, гледам да я игнорирам. Ако потребителите не се хващат на хорото на някой Сульо-провокатор, той се изчерпва. В колкото и превъплащения и никове да се самопоражда, пиесите на такива усери се скършват след две-три теми разговори със себе си.

Въобще замлъкването на който и да е глас в тукашния хор според мен намалява качеството на произвежданата полифонична мелодия.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #4727 -: Ноември 30, 2009, 03:38:12 pm »
   Аааа, Мари, много си мила, в момента ги чета....добре написано!

*

Helo

« Отговор #4728 -: Ноември 30, 2009, 05:44:32 pm »
Абе, този Торбалан какво е писал днес, че са го баннали? Изпуснах интригата.   ::) ;D

Или сам си е изтрил профила?  ::)
« Последна редакция: Ноември 30, 2009, 06:46:11 pm от :-)) »

*

Nebesna

« Отговор #4729 -: Ноември 30, 2009, 07:10:40 pm »
Maй нещо съм проспала.

Разнообразие! ;D

Че сладко котенце!

*

Helo

« Отговор #4730 -: Ноември 30, 2009, 07:22:05 pm »
Абе, този Торбалан какво е писал днес, че са го баннали? Изпуснах интригата.   ::) ;D

Или сам си е изтрил профила?  ::)

Тук не баннват, иначе теб отдавна да са те ;D ;D ;D ;D ;D

Както и много други, ама да не ги изброявам!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4731 -: Ноември 30, 2009, 08:54:43 pm »
Но нищо, нека сайта се обърне на това, което заслужава. В края на крайщата, каквито юзерите, такъв и сайта.

И аз съм на същото мнение. Сайтът вече отдавна не е това, което беше... И вече е на светлинни години от първоначалната идея за развитието му като астрологичен форум. Когато си позволих да го кажа сравнително наскоро по друг повод, мнението ми не бе посрещнато с разбиране. Какво пък, всеки получава това, което заслужава. В момента форумът е такъв, какъвто го правят редовните юзъри, а нивото му отговаря на тона на дискусиите между отделните участници тук. На добър път!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #4732 -: Ноември 30, 2009, 09:04:06 pm »

И аз съм на същото мнение. Сайтът вече отдавна не е това, което беше... И вече е на светлинни години от първоначалната идея за развитието му като астрологичен форум. Когато си позволих да го кажа сравнително наскоро по друг повод, мнението ми не бе посрещнато с разбиране. Какво пък, всеки получава това, което заслужава. В момента форумът е такъв, какъвто го правят редовните юзъри, а нивото му отговаря на тона на дискусиите между отделните участници тук. На добър път!

Да, но всяка външна намеса със сила със сигурност няма да доведе до нещо по-добро, по-скоро ще има обратен ефект. Имаше една реклама на популярна марка уиски неотдавна, която много харесвах. Мотото чеше: Животът е несправедлив...Няма заслужава или не заслужава, както и виновни или невинни.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4733 -: Ноември 30, 2009, 09:10:28 pm »
Maй нещо съм проспала.

Разнообразие! ;D

Мен също ме бройте за проспалите.......... Но честно да ви кажа напълно са ми непонятни подбудите за изтриване на акаунт и връщането отново. Сигурно и аз съм с куц Плутон,щом до сега не бях разбрала..... ;D ;D ;D ;D ;D

Но всеки е свободен да прави каквото си иска.   
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

« Отговор #4734 -: Ноември 30, 2009, 09:40:19 pm »

Да, но всяка външна намеса със сила със сигурност няма да доведе до нещо по-добро, по-скоро ще има обратен ефект. Имаше една реклама на популярна марка уиски неотдавна, която много харесвах. Мотото чеше: Животът е несправедлив...Няма заслужава или не заслужава, както и виновни или невинни.

Въпрос на гледна точка. Има една висша справедливост, която не зависи от нашия избор, понякога наречена "кармична разплата"....но някои хора са недалновидни и живеят на принципа "След мен и......потоп!"

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4735 -: Ноември 30, 2009, 09:40:49 pm »
Но нищо, нека сайта се обърне на това, което заслужава. В края на крайщата, каквито юзерите, такъв и сайта.

Лили,какво значи "на добър път?Ти оставаш тук,нали?!Моля ви,най-лесно е да избягаш.Ако и ти си тръгнеш,този форум ще се превърне във всичко друго,но не и в астрологичен.Не Торбалан и Гицка,ами някое животно от третия вид ще започне да се включва.Дайте да не го допускаме това.
Моля,Скарлет и Вещичка да обмислят още веднъж решението си и да се върнат!Зная,че сте тук и ни четете...

*

Nebesna

« Отговор #4736 -: Ноември 30, 2009, 09:43:42 pm »
Мия, това което става тук се нарича Интернет-тероризъм и е една от заплахите на съвременното ни общество. Затова аз съм ЗА поставянето на ограничения.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4737 -: Ноември 30, 2009, 09:50:47 pm »
Скарлет и Вещичка да не са сърдити на някой ?
Питам, щото аз пак нищо не разбрах .....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

« Отговор #4738 -: Ноември 30, 2009, 09:52:26 pm »
Скарлет и Вещичка да не са сърдити на някой ?
Питам, щото аз пак нищо не разбрах .....

Ти в кое измерение си? Не виждаш ли какво става в сайта?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4739 -: Ноември 30, 2009, 09:55:10 pm »
Аз чак сега разбрах какво става, наистина.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева