Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850157 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:"Говорилня"
« Отговор #4760 -: Декември 01, 2009, 09:23:19 am »
Ако и ти си тръгнеш,този форум ще се превърне във всичко друго,но не и в астрологичен.

С мен или без мен астрологията в този форум вече отдавна е на изчезване. И няма да коментирам защо...

А останаха ли астрологични форуми, Лили, където все още си струва да бъдеш, не само за да четеш старите теми?  Изглежда, че все пак хората, които сериозно се интересуват от астрология и я изучават, не само за да опишат себе си и гаджето си, са крайно число у нас. И в различните форуми са едни и същи. И по някое време на всички ви омръзва да обучавате новобранци и да отговаряте на едни и същи лаишки въпроси. Когато знаещите се оттеглят, каква астрология да остане във форума, освен популярната.

Всички вие, които сте тръгнали заедно преди десетина и повече години, сте обсъждали хиляди пъти различни казуси, различни техники, подходи, книги, карти. Какво предизвикателство може да ви предложи поредното - хиляда и първо поред обсъждане на въпроса за Плутон като сигнификатор на еди какво си?! Хеле пък въпроса "Помощ, ще се съберем ли пак с Х?".

Изглежда ентусиазмът ви все пак понякога се изчерпва и тогава форумите опустяват откъм астрология и си стават говорилни.

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #4761 -: Декември 01, 2009, 10:49:23 am »
Спомням си,преди година и половина,интересувайки се от развитието на личен въпрос,попаднах на няколко астрофорума.Чудех се къде са най-големите шансове да ми обърнат внимание,попрочетох туй-онуй и точно тук попаднах на тема,където ,не помня кой,се жалваше,че е мъртвило и ще се радва на някоя "прелетна птичка",която да пита нещо от рода на :"Има ли бъдеще за нас с ..." ;D ;D
Викам си,тук ще да е мястото.Задавам въпроса и след минути Кайли ме затапи:"При така посочените положения що ти е да знаеш повече" ;DПосле,естествено, се появиха Лили,Синухе,Зъболекар.Ако нещо съм научила,от тях или след много безсънни нощи ровене из книги и нета,колкото и малко да е то,го дължа на отзивчивостта им.Винаги поставям нависоко хората,които успеят да запалят в теб искрата на интереса към нещо и увличат след себе си.Ако някога съм пропуснала,ей сега им БЛАГОДАРЯ.Също на Небесна,Аурора,да не изброявам всичките.
Знам какво е да споделяш знания,но аз ,например,го правя срещу заплащане,това ми е работата,а те-за сметка на свободното си време,за едно 'мерси'.
Напоследък нямам време за астрология и форума,но това,което става тук,не ми харесва.Дано всеки,тръгнал си или останал,намери верния път за себе си и да не съжалява за присъствието си тук.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4762 -: Декември 01, 2009, 11:26:33 am »
Не унивайте де, какво сте увесили нос. Всички сме благодарни на хората, които са ни съдействали или въвели в астрологията. Първия сайт за астрология в който влязох беше на Тонди. За голямо съжаление той не го потдържа вече. Всеки си има своите причини.
В крайна сметка все още имаме този сайт, нали ? 
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4763 -: Декември 01, 2009, 11:44:30 am »
Все още го имаме този сайт,но ако не престанем да се дърляме,да си вметваме саркастични забележки и да се обиждаме и той ще отиде в небитието.Като си тръгнат астролозите и тези на които им е хоби астрологията отдавна,какво ще дирим тук.
Много моля,повече да не го правим това,за да успеем да го съхраним!Приканвам още веднъж съфорумците,които си изтриха профилите да се завърнат,защото по-голямата част тук държим на тяхното присъствие,а тези които предизвикват конфликти просто да престанат,защото нямаме нужда от тях.Ако продължат,предложението ми е да бъдат баннати от админа.Глупости  на никого не му се четат.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4764 -: Декември 01, 2009, 11:50:56 am »
Искам да ви кажа,че има поверие за 4-декември-Света Варвара/не зная дали знаете,но било доста показателно/,че както ви мине деня,такава ще бъде следващата Нова година.Обърнете внимание на този ден.Имаме време за размисъл... :P ;D

« Отговор #4765 -: Декември 01, 2009, 12:22:52 pm »
Какво става тук бе хора!
Не съм влизала и чела няколко дена и останах изумена от това ,което виждам,триене на профили и т.н.Какво се е случило? Нужно ли е ?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #4766 -: Декември 01, 2009, 02:29:14 pm »
Искам да ви кажа,че има поверие за 4-декември-Света Варвара/не зная дали знаете,но било доста показателно/,че както ви мине деня,такава ще бъде следващата Нова година.Обърнете внимание на този ден.Имаме време за размисъл... :P ;D

А дано на хаир да е.
 ::)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4767 -: Декември 01, 2009, 02:35:40 pm »
Да,Кайли!На един студентски празник се бяхме събрали и една колежка разказа,че винаги действа,да забележим.Да ти кажа вече от няколко години наблюдавам,без да предизвиквам сама събитията и наистина има нещо вярно. :)

*

Nebesna

« Отговор #4768 -: Декември 01, 2009, 06:55:12 pm »
Някой от вас има ли мобилен телефон с 2 сим карти? И как е, доволни ли сте? Мисля да си купувам, че ми е трудно да носа 2 телефона. А дали им е паднала цената, че преди бяха много скъпи.

« Отговор #4769 -: Декември 01, 2009, 06:56:40 pm »
Някой от вас има ли мобилен телефон с 2 сим карти? И как е, доволни ли сте? Мисля да си купувам, че ми е трудно да носа 2 телефона. А дали им е паднала цената, че преди бяха много скъпи.

Аз.

Ползвам го от миналия април. Много съм доволна. Е сега ще постна линк за моя модел.

------

Моя модел вече го няма, но този много прилича на него. Сигурно има допълнителни екстри. Не прочетох подробно.

http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=74&products_id=39328

Как работи - за набиране ти е активна една праймъри карта. Втората е само активна, за да ти звънят. Ако искаш да говориш през втората трябва да рестартираш. Обикновено превключвам на втората само, когато си плащам комуналните сметки със SMS, защото така съм си активирала сметките.
На една приятелка мъжа й си купи Privileg и е много доволен.
« Последна редакция: Декември 01, 2009, 07:04:23 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #4770 -: Декември 01, 2009, 06:57:36 pm »

Аз.

Ползвам го от миналия април. Много съм доволна. Е сега ще постна линк за моя модел.

Супер, чакам с нетърпение. Благодаря! ;D

« Отговор #4771 -: Декември 01, 2009, 07:07:54 pm »

Моя модел вече го няма, но този много прилича на него. Сигурно има допълнителни екстри. Не прочетох подробно.

Как работи - за набиране ти е активна една праймъри карта. Втората е само активна, за да ти звънят. Ако искаш да говориш през втората трябва да рестартираш. Обикновено превключвам на втората само, когато си плащам комуналните сметки със SMS, защото така съм си активирала сметките.

*

Nebesna

« Отговор #4772 -: Декември 01, 2009, 07:44:21 pm »

Този Privileg сякаш не е скъп! И щом казваш, че е доволен човекът......http://www.get.bg/catalog/product_info.php?products_id=31580

*

Helo

« Отговор #4773 -: Декември 01, 2009, 07:55:43 pm »
Имам една позната, която е в Холандия и исках да и покажа линк към една тема тук, ама тя казва, че от две различни места се опитвала да влезе тук, обаче не можела да влезе въвв форума.  ???

Да не би форума в момента да има проблем с чужбина? Тук има ли някой от чужбина?

« Отговор #4774 -: Декември 01, 2009, 07:59:23 pm »
Красавец! :) Виж, обаче, коментар на потребител:

http://get.bg/catalog/product_reviews_info.php?products_id=31580&reviews_id=7169

Имай предвид, че 100 гр си е тежичко. Потърси отзиви в мрежата - батерия, слайд...такива неща. Със сигурност потребители са писали нещо.

Между другото в get bg цените са обикновено най-добрите. ПОне на това,което аз съм купувала - телефони, парфюми.

*

Nebesna

« Отговор #4775 -: Декември 01, 2009, 08:00:34 pm »
Имам една позната, която е в Холандия и исках да и покажа линк към една тема тук, ама тя казва, че от две различни места се опитвала да влезе тук, обаче не можела да влезе въвв форума.  ???

Да не би форума в момента да има проблем с чужбина? Тук има ли някой от чужбина?

Хело, най-добре питай г-н Джином!

*

Nebesna

« Отговор #4776 -: Декември 01, 2009, 08:03:14 pm »
Красавец! :) Виж, обаче, коментар на потребител:

http://get.bg/catalog/product_reviews_info.php?products_id=31580&reviews_id=7169

Имай предвид, че 100 гр си е тежичко. Потърси отзиви в мрежата - батерия, слайд...такива неща. Със сигурност потребители са писали нещо.

Между другото в get bg цените са обикновено най-добрите. ПОне на това,което аз съм купувала - телефони, парфюми.

Защо широко разпространените телефони, които работят с 2 сим карти са от едни такива неизвестни марки? Очаквах да видя Нокиа или Сони Ериксон....това са изпитани марки...А те некви "кучи марки". четох, че първи китайците пуснали на пазара телефон с 2 сим карти, смятай значи!

« Отговор #4777 -: Декември 01, 2009, 08:12:08 pm »

Мия,направо ме стресна с това поверие.Точно на 4-ти декември ще ми правят една операцийка.Е,вярно,че е лека,но все пак не ми се виси цяла година по болници.Аз други планове имам  :( :'( :(
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

Nebesna

« Отговор #4778 -: Декември 01, 2009, 08:15:12 pm »

Мия,направо ме стресна с това поверие.Точно на 4-ти декември ще ми правят една операцийка.Е,вярно,че е лека,но все пак не ми се виси цяла година по болници.Аз други планове имам  :( :'( :(

Ух, горката! ???

« Отговор #4779 -: Декември 01, 2009, 08:21:57 pm »
Защо широко разпространените телефони, които работят с 2 сим карти са от едни такива неизвестни марки? Очаквах да видя Нокиа или Сони Ериксон....това са изпитани марки...А те некви "кучи марки". четох, че първи китайците пуснали на пазара телефон с 2 сим карти, смятай значи!

Самсунг продава по принцип техника с екстри, които утвърдени марки избягват. Въпрос на извоюване на позиции и....печелене на по-иновативните и/или млади клиенти.

Същото беше когато търсех да си купя телевизор. Тръгнах с идеята, че ще бъде Филипс или Сони. Да, ама параметрите на това,което намерих, за парите, които предлагаха означаваше да си купя нещо като ланския сняг. Единствено Самсунг предлагаше високи параметри и!!! USB порт с плейване на видеофайл и кирилизирани субтитри  ;) За същите параметри трябваше да купя Сони с 1000 лв отгоре.
Е как да не избера него  :-[