Спомням си,преди година и половина,интересувайки се от развитието на личен въпрос,попаднах на няколко астрофорума.Чудех се къде са най-големите шансове да ми обърнат внимание,попрочетох туй-онуй и точно тук попаднах на тема,където ,не помня кой,се жалваше,че е мъртвило и ще се радва на някоя "прелетна птичка",която да пита нещо от рода на :"Има ли бъдеще за нас с ..."

Викам си,тук ще да е мястото.Задавам въпроса и след минути Кайли ме затапи:"При така посочените положения що ти е да знаеш повече" ;DПосле,естествено, се появиха Лили,Синухе,Зъболекар.Ако нещо съм научила,от тях или след много безсънни нощи ровене из книги и нета,колкото и малко да е то,го дължа на отзивчивостта им.Винаги поставям нависоко хората,които успеят да запалят в теб искрата на интереса към нещо и увличат след себе си.Ако някога съм пропуснала,ей сега им БЛАГОДАРЯ.Също на Небесна,Аурора,да не изброявам всичките.
Знам какво е да споделяш знания,но аз ,например,го правя срещу заплащане,това ми е работата,а те-за сметка на свободното си време,за едно 'мерси'.
Напоследък нямам време за астрология и форума,но това,което става тук,не ми харесва.Дано всеки,тръгнал си или останал,намери верния път за себе си и да не съжалява за присъствието си тук.