Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849969 Прегледи
*

Nebesna

Re:"Говорилня"
« Отговор #4780 -: Декември 01, 2009, 08:24:43 pm »
Самсунг все пак не е безизвестна марка. Сигурно ще се насоча към него.

*

Helo

« Отговор #4781 -: Декември 01, 2009, 08:30:06 pm »
Небесна, знаеш ли нещо повече за онзи, който пишел в сайтове за астрология, за да окепазява астроложките и им събирал снимките и имал богата база данни за тях?  ??? В кои форуми е пишел, освен в дира? Иска ми се да го проуча и да разбера кой е той и защо прави така, ако е възможно.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4782 -: Декември 01, 2009, 08:36:17 pm »
Небесна, знаеш ли нещо повече за онзи, който пишел в сайтове за астрология, за да окепазява астроложките и им събирал снимките и имал богата база данни за тях?  ??? В кои форуми е пишел, освен в дира? Иска ми се да го проуча и да разбера кой е той и защо прави така, ако е възможно.
Фетишизъм.
Неможе да им краде розовото бельо от простора и по тази причина колекционира портрети. ;)

*

Nebesna

« Отговор #4783 -: Декември 01, 2009, 08:45:20 pm »

Доста хора знаят по нещо за него, ти също, но по-добре не се занимавай!

*

abroad

« Отговор #4784 -: Декември 01, 2009, 08:50:12 pm »

Защо широко разпространените телефони, които работят с 2 сим карти са от едни такива неизвестни марки? Очаквах да видя Нокиа или Сони Ериксон....това са изпитани марки...А те некви "кучи марки". четох, че първи китайците пуснали на пазара телефон с 2 сим карти, смятай значи!

Двама приятели ползват Privilege - добър в относителна степен като съотношение цена/качество, ако го използваш само като телефон и животът му е приблизително 1 година...
Samsung има сравнително добър модел с две сим карти с touch screen, но трябва да проверя за точното наименование
И в двата случая по-горе и двете сим карти са активни едновременно
Най-добрият телефон с две сим карти и операционна система, разбира се е на Nokia. Моделът е AEON, но оригиналът се очаква да струва около 2500 - 3000 лева :)

Китайците успяха да му направят изключително добро копие, което се търгува за около 100 щ.д. в ebay.com. Смятам, че е добър вариант :)

*

Helo

« Отговор #4785 -: Декември 01, 2009, 08:58:54 pm »

Доста хора знаят по нещо за него, ти също, но по-добре не се занимавай!

Какво знам аз за него?  ??? Кой е той?

Сигурни ли сте, че това е Торбалан?  ;D ;D Оххххххххх, става ми смешно само като му спомена ника.  ;D ;D ;D

Но все пак не искам да ми има снимката. Чудя се дали като остане насаме със себе си  ::) гледа снимките ни с една ръка на компютъра, а другата... ::)

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #4786 -: Декември 01, 2009, 09:00:23 pm »
Абе хора аз ли не съм нещо наред или Уран от утре не е ретрограден?! :-XКакво може да се очаква?

*

Nebesna

« Отговор #4787 -: Декември 01, 2009, 09:04:58 pm »
Абе хора аз ли не съм нещо наред или Уран от утре не е ретрограден?! :-XКакво може да се очаква?

Уран от утре тръгва директен. Аз очаквам окончателно разпадане на Урановата си опозиция. Ураааааааа!

« Отговор #4788 -: Декември 01, 2009, 09:24:35 pm »
Е сега установих, че новият телефон на баща ми /предишните ги бахтиса/, който отново е Самсунг - модел, който му купих предходния път, може да се настрои да се включи без въвеждане на пин  :) Това е супер за възрастни хора. А и е най-евтиния с капак и никакви екстри.

Честит директен Уран, Небесна!  :)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4789 -: Декември 01, 2009, 10:42:14 pm »
Искам да ви кажа,че има поверие за 4-декември-Света Варвара/не зная дали знаете,но било доста показателно/,че както ви мине деня,такава ще бъде следващата Нова година.Обърнете внимание на този ден.Имаме време за размисъл... :P ;D

Мия,направо ме стресна с това поверие.Точно на 4-ти декември ще ми правят една операцийка.Е,вярно,че е лека,но все пак не ми се виси цяла година по болници.Аз други планове имам  :( :'( :(

Съжалявам много!Според мен за предварително планираните неща едва ли се отнася.Не се притеснявай!Поверието е,при нормален ден да наблюдаваш какво точно се случва,без да си предизвикваш сам събитията.На мен например точно на един такъв ден ми звъннаха и ме поканиха да започна работа,беше доста забавно и неочаквано,защото следях през целия ден.Инициативата не беше моя. ;) :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4790 -: Декември 02, 2009, 01:11:06 am »
не бързайте!пак ще има ретро фаза,но когато урановата опозиция си тръгне завинаги ,нещата са мноого различни :).мога да кажа ,че съм по-уравновесена ,по-силна и не на последно място по-уверена!
абе хубаво е да я преминеш :),да преминеш през високото напрежение танцувайки всеки път като за последно и да продължиш :) :P.
успех небесна приятелко!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4791 -: Декември 02, 2009, 08:29:42 am »
Някой от вас има ли мобилен телефон с 2 сим карти? И как е, доволни ли сте? Мисля да си купувам, че ми е трудно да носа 2 телефона. А дали им е паднала цената, че преди бяха много скъпи.

Ха, какво съвпадение, Небесна.  :) Точно вчера си избрах телефон с две карти, Самсунг. Имам много добър приятел, който продава телефони /а и на добри цени/ и ме посъветва тези китайските дори да не си помислям за тях. Аз и затова толкова време се въздържах, защото знам, че са все такива марки. Пък аз съм заклет фен на Нокия, обаче просто не издържам с тия няколко карти, дето ми се налага да ползвам.

Ето линк на този, който си избрах, но тук цената е по-висока. http://gsm4you.com/shop/samsung-c5212-p-1264.html
« Последна редакция: Декември 02, 2009, 08:37:38 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #4792 -: Декември 02, 2009, 09:06:42 am »
 ами доволна ли си? ползвала ли си го?
аз загубих тел на приятел и сега трябва да му купувам та евтиниите ме интересуват ( не че неговия беше такъв де, но.. 8)

sunrain, може ли да те питам личен въпрос коя година си родена? може  да ми прошепнеш  на лс :)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4793 -: Декември 02, 2009, 09:12:26 am »
Ако питаш мен за телефона, ще го имам в края на седмицата и тогава ще мога да ти кажа едва дали съм доволна. За този модел за две карти разбрах, че можеш да разчиташ на качество.

Кайа, ще ти пиша лично, ей сега. Не е тайна годината ми иначе, аз и картата си бях пуснала, но после я махнах.  :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4794 -: Декември 02, 2009, 09:17:14 am »
Телефоните с две сим карти са доста търсени в момента,но ми се струва,че е по-добре да се въздържате от Привилег.Дават малко повече дефекти от останалите.Така съм чувала. ;)
Самсунг са по-добри.Като всяка нова техника-въпрос на късмет е.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4795 -: Декември 02, 2009, 09:22:00 am »
Да, Мия и мен така ме посъветваха. А изглеждат лъскавички, ама направо ....  ;D

Принципно, който може да си позволи да сменя телефон всяка година, може да не е проблем. Аз ги ползвам дълго време и си ги пазя много. Не обичам да сменям често вещи. Един от телефоните ми - Нокия на 4 години в идеално състояние и ми върши страхотна работа.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #4796 -: Декември 02, 2009, 09:30:15 am »
аз не ги зменям често, но пък ги изпускам постоянно ;D ;D ;D има хора явно като теб, които умеят да си пазят нещата;
имам приятел, който ходи с 2 бандов китайски- казва цхе е много доволен, но май не му изписва от коя карта го търсят >:(
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

missKapriz

« Отговор #4797 -: Декември 02, 2009, 09:49:59 am »
Сигурно съм единствената неразбрала тук,но кой стои за ник Forget me not

*

nerealna

« Отговор #4798 -: Декември 02, 2009, 09:50:53 am »
не си единствената  ;D и аз не разбрах  :)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #4799 -: Декември 02, 2009, 09:53:18 am »
Дейзи  :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."