Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 846646 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:"Говорилня"
« Отговор #4900 -: Декември 11, 2009, 10:36:34 am »
Знаете ли какво се празнува на Коледа?  ::) Извън християнско-религиозните вярвания.
Ъхъ, знам....рождения ми ден.  ;D

*

Helo

« Отговор #4901 -: Декември 11, 2009, 11:04:11 am »
Някой знае ли каква е разликата между Плутон в 12-ти и Плутон в 1-ви. Щот аз чета, ама нещо не мога да схвана. Сякаш тези с Плутон в 12-ти са по-травмирани психически  ::), ама и тези с Плутон в 1-ви не са много добре. Аз разликите не мога да ги установя. Кажете вие.

Питам, щото, ако предположим, че асцендента ми е Скорпион и Плутон е в 12-ти се опитвам да разбера тогава какво по-различно влияние може да ми окаже?

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #4902 -: Декември 11, 2009, 12:50:00 pm »
forget me not , много весел подпис имате. ;D ;D ;D

« Отговор #4903 -: Декември 11, 2009, 02:37:33 pm »
   Аааа, Мари, твоята елха ми е на скриин сейвър - много романтична като теб - хихихи....Мерси, мерси !

*

Helo

« Отговор #4904 -: Декември 11, 2009, 02:38:38 pm »
Някой знае ли каква е разликата между Плутон в 12-ти и Плутон в 1-ви. Щот аз чета, ама нещо не мога да схвана. Сякаш тези с Плутон в 12-ти са по-травмирани психически  ::), ама и тези с Плутон в 1-ви не са много добре.

Елфидке, на теб в кой дом ти е Плутон?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4905 -: Декември 11, 2009, 06:19:56 pm »
Някой знае ли каква е разликата между Плутон в 12-ти и Плутон в 1-ви. Щот аз чета, ама нещо не мога да схвана. Сякаш тези с Плутон в 12-ти са по-травмирани психически  ::), ама и тези с Плутон в 1-ви не са много добре.

Елфидке, на теб в кой дом ти е Плутон?

Извинявай Хело, чак сега видях написаното.
Плутона ми е във втори дом.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Helo

« Отговор #4906 -: Декември 11, 2009, 06:30:12 pm »
 ;D ;D ;D

Вие усещате ли Коледно настроение или не? Аз не знам защо не усещам, ама не знам дали вината е в мен или общия егрегор на града. Някой път съм го усещала и очаквала още от ноември, пък някой път не знам защо просто не усещам коледно настроение.

Е, има още малко време, може и да усетя нещо.  ::)

При вас как е?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4907 -: Декември 11, 2009, 06:43:40 pm »
Аз усетих вече коледното настроение още миналата Неделя. отидохме с мъжо да си плацикаме дупетата на Вършец за 2 дни. Беше хубаво и приятно хотелче, ама истинския купон започна като се връщахме във Вторник. нали сме си диви и за нас пътища няма, го подкарахме на off road  и така хубаво заседнахме в едно блато :o :o :o, че си отседяхме от 1 на обед до 5 вечерта.
Малката се отспа и нищо не разбра, а мъжо се наложи да върви пеша 7 километра, за да стигне до една хижа.
И това приключение ако не е в коледен дух, здраве му кажи.......
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #4908 -: Декември 11, 2009, 06:47:04 pm »
Egregor e.
Много хора са сериозно притеснени за бъдещето си (вкл. и моя милост) и в ушите им не звънят коледни камбанки. :( :) :)
Надявам се на трапезата на бъдни вечер маааалко да поема коледен дух.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4909 -: Декември 11, 2009, 06:49:06 pm »
Egregor e.
Много хора са сериозно притеснени за бъдещето си (вкл. и моя милост) и в учите им не звънят коледни камбанки. :( :) :)
Надявам се на трапезата на бъдни вечер маааалко да поема коледен дух.
А бе какво се притесняваш, то нема файда. Ей го на 2012 е чак след  2 години
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Helo

« Отговор #4910 -: Декември 11, 2009, 07:19:06 pm »
Някои твърдят, че когато една планета се намира в последните 3-4 градуса на 12-ти дом, то тя приемала характеристиките на разположена И в 1-ви дом. Вие приемате ли това?

Характеристиките не, но че оказва силно влияние върху личността да! Ако съм абсолютно сигурна за часа на раждане.

Казваш не, обаче виж какво казва Стивън Аройо в "Астрология, карма и трансформация":

"Трябва също да се отбележи, че изследванията на френския статистик Мишел Гоклен потвърдиха астрологичните традиции за важността на Асцендента и Медиум Цели, особено съвпадите с тези точки. Все пак неговият труд изглежда показва, че Асцендентът и Медиум Цели не са начало на своите съответни домове, а по-скоро важни изходни точки на енергийния поток. Изглежда че 1-и и 10-и дом започват няколко градуса преди тези точки, което е показано от факта, че неговите изследвания сочат, че една планета е особено значима, когато е поставена в областите, традиционно наречени 12-и или 9-и дом, на няколко градуса от фактическите върхове на 1-и и 10-и дом. Това откритие потвърждава това, което аз и много други астролози започнахме да правим доста спонтанно, а именно да считаме, върха за мощна сфера на всеки дом, но не абсолютното начало на дома, както обикновено се посочва. Все пак, аз няма отида толкова далеч, за да кажа, че върхът е средата на дома, както се предлагаше и от другите. Аз смятам, че върхът и точните 6^ или около тях е най-мощната област на всеки дом, затова аз винаги използувам най-малко 6^ орбиса за върховете на домовете. Съгласно астрологичните традиции, планета, изгряваща на върха на 1-и дом (Асцендентът) в момента на раждането се е смятала за особено мощно влияние в живота на личността."

« Отговор #4911 -: Декември 11, 2009, 09:11:51 pm »
Днес има някакви ужасни новини  :( :'(
Първо сутринта чух в новините по радиото за млада жена в кв. Люлин, бременна в 8-я месец, че е била прегазена, починала е , бебето също, от мъж, който се е забил в стълб. После вечерта чух по новините по Тв-то, че детенце е прегазено на път към детската градина от бус. И сега за финал по Нова казаха за момче, което е било наръгано с нож пред 18-то училище /това е близо до центъра/. Не чух, дали е оживял.  :'( :'( :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4912 -: Декември 11, 2009, 09:16:34 pm »
Днес има някакви ужасни новини  :( :'(
Първо сутринта чух в новините по радиото за млада жена в кв. Люлин, бременна в 8-я месец, че е била прегазена, починала е , бебето също, от мъж, който се е забил в стълб. После вечерта чух по новините по Тв-то, че детенце е прегазено на път към детската градина от бус. И сега за финал по Нова казаха за момче, което е било наръгано с нож пред 18-то училище /това е близо до центъра/. Не чух, дали е оживял.  :'( :'( :'(
Оживял е
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Nebesna

« Отговор #4913 -: Декември 11, 2009, 09:17:11 pm »
;D ;D ;D

Вие усещате ли Коледно настроение или не? Аз не знам защо не усещам, ама не знам дали вината е в мен или общия егрегор на града. Някой път съм го усещала и очаквала още от ноември, пък някой път не знам защо просто не усещам коледно настроение.

Е, има още малко време, може и да усетя нещо.  ::)

При вас как е?

Аз пък си създавам егрегор - увличам хората около себе си - ей така, заради семейството. Юпитер в Рак не може да остане безразличен към семейните празници и вече заразих сестра си и децата. Колегите също подготвят хумористична програма - ще ходим на ресторант нашия отдел и шефката ни го е поставила като задача. Аз казах, че тази година предпочитам да бъда забавлявана....иначе няма да ми е интересно.

« Отговор #4914 -: Декември 11, 2009, 09:45:24 pm »
Да питам нещо относно предстоящата смяна на личните документи  ;)

Вие спомняте ли си, когато през 2000 г ни издаваха новите лични карти, дали заедно с личните карти ни издадоха и книжките. Мисълта ми е сега при подмяната, когато изтекат, на едно място ли ще ходим или ще правим опашки и в паспортното и в КАТ.
Тази вечер казаха, че за изтичащите документи към март гратисния период е 6 месеца.  :)

« Отговор #4915 -: Декември 11, 2009, 09:54:44 pm »
тогава падавахме документите в районото за лична карта и шоф.книжка, а последната след това си получавахме от КАТ, сега как ще е не знам, само чух, че ще ни снимат в районото ::)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #4916 -: Декември 11, 2009, 10:55:07 pm »
само чух, че ще ни снимат в районото ::)

??? ??? ??? ;D ;D лелееее това ще бъдат едни снимки на ужасите  ;D Нали и биометрични данни ще съдържат. Тоя мат'рял как ще ли ще го събират  ::)

« Отговор #4917 -: Декември 12, 2009, 08:48:28 am »
кат гледам 3-то районно цяла нова сграда постоиха за таз цел, много хубава синьо-бяла
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

missKapriz

« Отговор #4918 -: Декември 12, 2009, 10:56:53 am »
Мантрите имат ли същата сила,ако само се слушат или е задължително да се пеят?

*

Helo

« Отговор #4919 -: Декември 12, 2009, 11:28:05 am »
Мантрите имат ли същата сила,ако само се слушат или е задължително да се пеят?

Аз не съм специалист по въпроса, но ще си кажа мнението.  ;D ;D

Мисля, че като слушаш мантрите те ти се запечатват в ума и след това през деня започваш несъзнателно да си ги припяваш наум, което оначава, че ще има ефект. Но трябва да вярваш!