Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 846944 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:"Говорилня"
« Отговор #4980 -: Декември 14, 2009, 05:16:46 pm »

Това, което си изредила ще го има в натала на двама души с еднакви
рождени разположения, но единият (да речем) е престъпник а другия-не.

Защо търсите причината в картата само не ми е ясно.Картата е нещо което се използва от някой.И този някой не е картата,а определена душа. На всеки е ясно,че 2 карти може да са еднакви,но не и да има еднаква карма,еднакви минали инкарнации,еднаква съдба,еднакви избори.ДА,може да има сходни възможности и много други тънки моменти,но както каза Марая-дори ако се ограничим само до планетите или до картата,всичко е многопластово дори за един единствен символ,а какво остава за една цяла плетеница от символи!

Вижте примерно как е в природата-в една и съща среда по едно и също време се зараждат и изникват определени растения.Но някои от тях може да умрат в един момент,друг в други,трети да дадат цвят,други не-при все че са винаги подложени на едни и същи условия.Аз примерно никога не мога да приема,че възпитание и среда са толкова решаващи-в уж перфектни среди,се "отглеждат" най-големите мафиоти,наркомани и т.н. да не изреждам.Просто ако си кактус, а не роза-макар и двата с бодли,с колкото светлина и вода да те хранят,ще израснеш това което си и толкова!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4981 -: Декември 14, 2009, 05:24:10 pm »
Марая, ще ми кажеш ли поне ти как се тълкува съвпад на Хирон със СЛВ в наталната карта - на 4 градуса разстояние един от друг? Никой тук не ми отговори. На теб разчитам. Прочетох туй онуй, но да видя ти какво мислиш. Ти поне ще ми отговориш честно и без да криеш какво мислиш.
 ;)

кармични болезнени и неизбежни са нещата , но трябва а се изживеят. зависи от знака и дома в каква сфера и как! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #4982 -: Декември 14, 2009, 05:32:13 pm »
Марая, ще ми кажеш ли поне ти как се тълкува съвпад на Хирон със СЛВ в наталната карта - на 4 градуса разстояние един от друг? Никой тук не ми отговори. На теб разчитам. Прочетох туй онуй, но да видя ти какво мислиш. Ти поне ще ми отговориш честно и без да криеш какво мислиш.
 ;)

кармични болезнени и неизбежни са нещата , но трябва а се изживеят. зависи от знака и дома в каква сфера и как! :)

А в каква сфера и как, ако са в Близнаци в 8-ми дом?

Хирон отделно ми е в съвпад и със Слънцето, което е или в 7-ми или в началото на 8-ми.

Четох, че човек със съвпад на СЛВ и Хирон няма да се чувства щастлив, докато не започне да се занимава с нещо, с което да лекува другите.

« Последна редакция: Декември 14, 2009, 05:37:36 pm от Hi »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4983 -: Декември 14, 2009, 05:37:13 pm »
хело, виж какво са близнаци и 8-ми дом , и ще го разчетеш. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #4984 -: Декември 14, 2009, 05:40:15 pm »
хело, виж какво са близнаци и 8-ми дом , и ще го разчетеш. :)

Това за 8-ми дом ми е ясно, щото съм с Плутон на асценднета.

Обаче как да разбирам Близнаци? Дали има отчасти нещо общо с това, че баща ми е зодия Близнаци? Но кака връзка още има този знак с моята карма?  ???
А иначе аз знам какво е СЛВ в Близнаци и ЮЛВ в Стрелец.

*

Nebesna

« Отговор #4985 -: Декември 14, 2009, 05:42:39 pm »

Това, което си изредила ще го има в натала на двама души с еднакви
рождени разположения, но единият (да речем) е престъпник а другия-не.

Защо търсите причината в картата само не ми е ясно.Картата е нещо което се използва от някой

АЗ ЛИ ТЪРСЯ ВСИЧКО НАТАЛА, Я ПАК ПОМИСЛИ?! ;D ;D ;D

Цитата е на Марая: "подкепям абсолютно мнението ти! и в този ред на мисли искам да кажа ,че всичко от характера е написано в натала.човек се ражда такъв ,какъвто трябва да бъде..."

*

Nebesna

« Отговор #4986 -: Декември 14, 2009, 05:47:15 pm »
Аз съм на мнение, че не всичко от човешката природа е изследвано и не са открити абсолютно всички взаимовръзки между вселената и човешките същества.....сигурно съществуват и много други небесни тела, които биха обяснили по някакъв начин човешкото поведение. Да не забравяме, че до скоро Плутон не беше открит, а вече обясняваме с неговите транзити толкова много неща.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4987 -: Декември 14, 2009, 06:57:00 pm »
Helo, и аз имам съвпад на СЛВ и то абс точен, с Венера и Хирон в 9 дом, а ЮЛВ ми е в съвпад с Уран и Юпитер.
Нещо много му се опъвам на възела и житейските цели, които ми задава, та явно затова си имам хронично неудовлетворение по определени теми (не са Венерини ;D ;) ;) ако това си мислите ;)).

*

Nebesna

« Отговор #4988 -: Декември 14, 2009, 10:34:48 pm »
Helo, и аз имам съвпад на СЛВ и то абс точен, с Венера и Хирон в 9 дом, а ЮЛВ ми е в съвпад с Уран и Юпитер.
Нещо много му се опъвам на възела и житейските цели, които ми задава, та явно затова си имам хронично неудовлетворение по определени теми (не са Венерини ;D ;) ;) ако това си мислите ;)).

щом не са Венерини, значи са по 9-ти дом. ;D ;D

« Отговор #4989 -: Декември 15, 2009, 11:36:35 am »
   Хело, предполагам че си го чела, но ще ти го постна - СОВПАД ХИРОНА С ЛУННЫМИ УЗЛАМИ имеет значение не только в качестве предопределения, связанного с прошлыми воплощениями, но и способствует успешному выполнению миссии настоящей жизни.Хирон в совпаде с Северным узлом говорит о прозрениях, которые мы выносим из прошлых воплощений, об открытом сознании, которое нам дает возможность взвесить свое прошлое и будущее и найти точку их пересечения. После этого нам необходимо принять решение, в какую сторону двигаться. И тут Хирон поможет нам извлечь верные уроки из прошлого опыта и не свернуть с выбранного пути.
   Май разбираше руски, извинявам се че ме мързи да го превеждам...

« Отговор #4990 -: Декември 15, 2009, 12:50:48 pm »
  Това го копнах от статията, която постнах в темата за Хирон, дали го няма на български език ? - авторката е Алена...

*

Uran

• 6041
« Отговор #4991 -: Декември 15, 2009, 01:47:38 pm »
Лелееее, там се казва, че в синастриите при съвпад на Хирон със СЛВ или светило, двойката е бетон.
Ами на мен са ми в съвпад (така или иначе) и са в съвпад със Слънце и Меркурий на съпруга ми. Наистина сме си самодостатъчни и леееко дистанцирани от околните. Относно сблъсаците с житейски неволи- ами разрешаваме ги заедно, но напоследък аз малко се поуморих и не ми се бори :) :) :) лентяйствами се и искам да ме дундуркат. ;D ;D ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4992 -: Декември 15, 2009, 01:50:50 pm »
Не само съвпад , а и при положителни аспекти с Венерата се говори вече за брак . Не случайно го наричат планетата на брака.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #4993 -: Декември 15, 2009, 09:12:37 pm »
Да ви питам за хороскопите на астрото.ком. Много апокалиптични. Добре, че видях, че дава тр.Плутон в съединение със Слънце и тр. Плутон в съединение със Сатурн, а такива аспекти няма. Споко значи няма никой да умира, че такива ми ти неща ми вещаеше.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #4994 -: Декември 15, 2009, 09:19:51 pm »

Да ви питам за хороскопите на астрото.ком. Много апокалиптични. Добре, че видях, че дава тр.Плутон в съединение със Слънце и тр. Плутон в съединение със Сатурн, а такива аспекти няма. Споко значи няма никой да умира, че такива ми ти неща ми вещаеше.
[/quote]

Отдавно спрях да чета оттам. И аз ги смятам за много крайни.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #4995 -: Декември 15, 2009, 09:27:19 pm »
Аз на астрото.ком не ги харесвам също, даже веднъж четох ,че имам някаква несъществуваща опозиция .Иначе номерологичния календар На Муси Дачева,много точно ми е познавал. :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4996 -: Декември 16, 2009, 10:23:27 am »
В индийската астрология съвпадът и опозицията на Луна с Юпитер се счита за един от най-силните синастрични аспекти за добра съвместимост, стига това да се потвърждава от цялата синастрия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4997 -: Декември 16, 2009, 10:42:48 am »
А какво мислите за съвпад м/у женски Лилит и мъжки Юпитер в синастриите?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #4998 -: Декември 16, 2009, 12:27:02 pm »
А женска Лилит и мъжки Сатурн или Венера на какво е?  :-[

*

лилид

« Отговор #4999 -: Декември 16, 2009, 01:51:02 pm »
 ;D аз пък изучавам връз себе си сега какво е женска Лилит съвпад мъжки Марс  ;D