Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849474 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:"Говорилня"
« Отговор #5180 -: Декември 21, 2009, 11:50:43 am »
Леле, пратиха ми вирус.  :-X
Получавам писмо от непозната със следното съдържание: "Прекарахме чудесни мигове и не мисля, че това трябва да се забравя. Изпращам ти моя снимка да се сещаш за мен... етц". А долу имахе прикрепен ексе-файл.
За съжаление писмото го отворих, но щом видях какъв е прикрепеният файл, го пратих в спама без да отварям. Дали има вероятност компютърът ми да се е заразил или само ако се стартира ексето?  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #5181 -: Декември 21, 2009, 11:54:26 am »
Лили, няма такава опасност, щом не си кликнала на ексето няма как да се стартира програмата .  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5182 -: Декември 21, 2009, 11:58:34 am »
Пу пу пу.
Със Симантек антивирус съм и по принцип ги блокира автоматично.
Но този лаптоп ми е работен и ако се напълни с вируси, ще изгори цялата база с данни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #5183 -: Декември 21, 2009, 12:11:24 pm »
Ти си прави архив на данните, просто за всеки случай - не си заслужава толкова труд и време да отидат на вятъра, защото абсолютно сигурна антивирусна едва ли има - щото гадовете никнат като гъби след дъжд и някое актуално "конче" може да няма все още лек примерно. Сега може да пуснат и коледни картички по мейл с такива.

« Отговор #5184 -: Декември 21, 2009, 12:11:54 pm »
   Асол - зет 7 про - откъде може да се свали, има ги в сайта на Зайцев но не е про, а само зет 7 лайт, някой свалял ли е зет 9...Между впрочем копнах си от раб.комп програмата зет 8 лайт и я инсталирах в къщи, надявайки се, че всички записи дето съм вкарала вътре ще си останат, но всъщност програмата която инсталирах в къщи нямаше нищо общо с тази в офиса, както и че имаше разминавания на градусите на моя натал, което доста ме обърка....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5185 -: Декември 21, 2009, 12:18:12 pm »
Сега може да пуснат и коледни картички по мейл с такива.

О, да, вече имам опит с коледните "картички".  ;D Миналата година така се зарази служебния комп, а след него и всички останали в двата офиса, тъй като вирусът се саморазпращаше по всички възможни канали за комуникация - skype, icq, e-mail... Разбира се, можеше и да се предотврати заразяването на всички останали компютри, ако на шефката не й се свидеше да извика навреме компютърния ни специалист.... Чакахме седмица или повече проблемът да се "реши" от само себе си, на Рибката не й се даваха пари за поддръжка.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #5186 -: Декември 21, 2009, 01:17:29 pm »
Актрисата Британи Мърфи е починала.

Ами, правят си цял куп пластични операции и очакват, че ще живеят дълго с подобренията си и внесените изкуствени работи в тялото си.

Не е ясна оше причината за смърта. Трябва да се изчакат резултатите от аутопсията. ... На  тази възраст да не ти издържи сърцето.... Може да има намесени наркотици..

Ето че познах, че има връзка с пластичните операции.

"Близки до актрисата източници, цитирани от в. "Сън", разкриват, че тя се е пристрастила към болкоуспокояващи медикаменти след поредица от пластични операции. Британи Мърфи е пиела различни лекарства. Сред тях е "Викодин", с който е злоупотребявал Майкъл Джексън.

Като причина за смъртта на актрисата от болницата посочват инфаркт, пише в. "Сън". Приятелите на Мърфи обаче смятат, че до фатален край се е стигнало заради продължителната й битка с лекарствата по предписание.

"Бяхме притеснени да не се случи нещо подобно. Британи живееше на ръба. Тя определено имаше проблеми с лекарствата и я умолявахме да спре. За съжаление обаче тя не ни послуша", разказва близък приятел на актрисата."

http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=148772

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #5187 -: Декември 21, 2009, 01:23:40 pm »
Актрисата Британи Мърфи е починала.

Ами, правят си цял куп пластични операции и очакват, че ще живеят дълго с подобренията си и внесените изкуствени работи в тялото си.

Не е ясна оше причината за смърта. Трябва да се изчакат резултатите от аутопсията. ... На  тази възраст да не ти издържи сърцето.... Може да има намесени наркотици..

Ето че познах, че има връзка с пластичните операции.

"Близки до актрисата източници, цитирани от в. "Сън", разкриват, че тя се е пристрастила към болкоуспокояващи медикаменти след поредица от пластични операции. Британи Мърфи е пиела различни лекарства. Сред тях е "Викодин", с който е злоупотребявал Майкъл Джексън.

Като причина за смъртта на актрисата от болницата посочват инфаркт, пише в. "Сън". Приятелите на Мърфи обаче смятат, че до фатален край се е стигнало заради продължителната й битка с лекарствата по предписание.

"Бяхме притеснени да не се случи нещо подобно. Британи живееше на ръба. Тя определено имаше проблеми с лекарствата и я умолявахме да спре. За съжаление обаче тя не ни послуша", разказва близък приятел на актрисата."

http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=148772

Жалко. Беше готина. Как нямаме час на раждане да  разнищим картата..
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Helo

« Отговор #5188 -: Декември 21, 2009, 01:33:32 pm »
Няма час. В интернет не се намира часът и на раждане.

Какво и готиното, като на нищо не прилича?

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #5189 -: Декември 21, 2009, 02:07:58 pm »
Няма час. В интернет не се намира часът и на раждане.

Какво и готиното, като на нищо не прилича?

Защо?!? Не я намирам за грозна. Тук си постнала може би по-скорошна снимка на която гледа отекчено и вяло.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #5190 -: Декември 22, 2009, 11:57:17 pm »
Девойки и младежи, питам и отговор чакам- на английски как е правилно да се каже-
Нека бог благослови дните ти,
нещо като -(May) Lord bless your days
 :(

*

Asol

• 4140
« Отговор #5191 -: Декември 23, 2009, 07:08:48 am »
Да ви питам как успявате да простите и забравите направеното ви незаслужено зло и да продължите да вярвате, че все пак може би има добри, чистосърдечни и искрени хора. :-X  :D
« Последна редакция: Декември 23, 2009, 07:13:27 am от Asol »

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #5192 -: Декември 23, 2009, 07:14:43 am »
Каквото и да стори неприятел на неприятел, каквото и да стори враг на враг, вредата от неправилно насоченото съзнание ще бъде по-голяма.
Нито майката, нито бащата, нито който и да е друг близък би могъл да направи толкова много, колкото правилно насоченото съзнание.

Дхаммапада III. 42-43

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #5193 -: Декември 23, 2009, 07:36:27 am »
Asol,  мисля че колкото по бързо се оттървеш от тези спомени, толкова по-добре.  Човек, който не може да прощава е впримчен в собствения си капан. Част от енергията му е закована там някъде в миналото, където се е случило събитието.  Като простиш се освобождаваш.
 В книгата на Дона Кънингам  мисля че имаше такива техники.

*

Nebesna

« Отговор #5194 -: Декември 23, 2009, 08:08:05 am »
Да ви питам как успявате да простите и забравите направеното ви незаслужено зло и да продължите да вярвате, че все пак може би има добри, чистосърдечни и искрени хора. :-X  :D

Аз не губя вярата си в добротата на хората, защото съм обкръжена от добри хора. По едно време се бях усъмнила, благодарение на един човек - много беди ми причини (основно нервно напрежение и стрес, вследствие на което ми пострада здравето и ми се поразклати кариерата). Но донакъде и аз сама се бях поставила в тази ситуация поради своя избор, на който виждах само положителните страни, а пренебрегнах отрицателните. Казано иначе "сложих си главата в торбата"...В този момент добри хора ми помогнаха да си стъпя на краката и ми върнаха вярата в доброто....Добри хора има трябва само да се огледаш.

Прощава се малко по малко, аз поне не мога изведнъж....то едно нещо ли е, че да го простиш....И не забравяй да простиш и на себе си....Само тогава можеш да получиш истинско облекчение....И най-важното, след като си простила забрави и не предъвквай повече минали иситуации.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5195 -: Декември 23, 2009, 08:40:43 am »
Девойки и младежи, питам и отговор чакам- на английски как е правилно да се каже-
Нека бог благослови дните ти,
нещо като -(May) Lord bless your days
 :(
God bless you.  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5196 -: Декември 23, 2009, 08:50:44 am »

Трудно се прощава, но наистина е по-добре за теб. Аз чакам да се успокоя, после дълго размишлявам и винаги намирам доводи на отсрещния да постъпи еди как си, просто имам нужда от тях, но ако не открия такива за мен този човек не съществува, зачерквам го и си изграждам една стена при общуването с него, тъй като понякога се налага да общуваш с хора, които не са ти по вкуса....много ме изчерпва това, но какво да се прави. Дори да смяташ, че не можеш да простиш, че много са те обидили, не бива да таиш в себе си това чувство, защото то те убива, трябва да намериш спокойствие за себе си! И честно казано аз също на моменти се отчайвам, но виждам, че добри хора все още има и много ме облекчава тази мисъл.  

Не случайно съм сложила това послание в подписа си. След нещо, което допълнително ме увери, че това е факт и когато го поглеждам си спомням, носи ми радост и ми вдъхва надежда!  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5197 -: Декември 23, 2009, 08:59:32 am »
Хубаво е ,че сте повдигнали темата за прошката.Особено сега по времето на тези святи празници.
Това,ще помогне и на мен да простя на враговете си и да не мисля лошо за тях.Въпреки че е трудно.
Защото напоследък таях много гняв.
Дано и аз успея да се преборя :)

« Отговор #5198 -: Декември 23, 2009, 09:15:00 am »

Да споделя и аз ако позволите,дами - никога не се натоварвам с омраза и срещу направеното зло. Дори не предприемам отмъщение. С времето разочарованието отминава, този който върши злините си получава възмездието отгоре. Не казвам,че е лесно да се рости,но оставям отсрещния да се самоотрови от извършеното. Дори и да не си признават хората, червейчето вътрешно ги човърка. А тези които нямат съвест и вредят преднамерено, за което и не съжаляват, си го получават от съдбата. Затова вярвам в астрологията и във влиянието на планетите върху хората и живота.
 Надявам се с времето да добия поне половината от вашите знания.  :)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #5199 -: Декември 23, 2009, 09:56:17 am »
Аз не задържам отрицателни емоции ако не са наистина много тежки. По-малко енергия хабя да простя и да забравя, отколкото да задържам.
При тежки случаи съм страдала с месеци и съм гонела извършителя до дупка - докато не осъзнае какво е сторил и то така, че аз да разбера, че той е осъзнал. В момента, в който осъзнае (или си признае), и аз мирясвам.
...произнесете убедено на глас: "Аз прощавам на себе си, на другите хора, на събитията и на самата вселена за съществуването на това."
Пробвай да го казваш убедено и да осмисляш всяка дума.