Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849112 Прегледи
*

crazy_666_999

Re:"Говорилня"
« Отговор #5220 -: Декември 23, 2009, 10:03:24 pm »
Вчера се прибрах от Бг..Слава богу нищо не изгубих по пътя ;DИиии напоследък съм в отлично настоение.Май живота ми върви за сега отлично. ;DНе съм си поглеждала картата скоро но сигурно си има причини да се чувствам толкова добрееее ;D ;D ;DОх дано да си остана все така и по-добре де :-[ ;D ;D ;DИ ще.. ;D ;D ;D

Ти реши ли какво ще учиш - за шивачка или за монахиня?
Хаха интересен въпрос...Амииии неее мога да отговоря сега.Ще дам изявление след година,две... ;DНо няма да се примиря за монахиня.Мисля да стана папа..но май не приемат жени.Нищо ще направя революция ;D ??? ;D

*

Helo

« Отговор #5221 -: Декември 23, 2009, 10:06:05 pm »
Хаха интересен въпрос...Амииии неее мога да отговоря сега.Ще дам изявление след година,две... ;DНо няма да се примиря за монахиня.Мисля да стана папа..но май не приемат жени.Нищо ще направя революция ;D ??? ;D

Може да работиш като папа преоблечена като мъж, под прикритие. Вече е имало поне един такъв случай в историята. Оттогава проверяват бъдещия папа от какъв пол е. Не знам дали традицията за проверяването на пола още се спазва.  ::) Ако не се спазва може да опиташ. Но подозирам, че те вътрешно си ги проверяват, ама по други начини, като причината не е за проверка на бъдещия папа.  ;D

*

crazy_666_999

« Отговор #5222 -: Декември 23, 2009, 10:12:33 pm »

Може да работиш като папа преоблечена като мъж, под прикритие. Вече е имало поне един такъв случай в историята. Оттогава проверяват бъдещия папа от какъв пол е. Не знам дали традицията за проверяването на пола още се спазва.  ::) Ако не се спазва може да опиташ. Но подозирам, че те вътрешно си ги проверяват, ама по други начини, като причината не е за проверка на бъдещия папа.  ;D

хаха благодаря ти за инфото..Преди да се пробвам ще си сложа девствен колан и ще глътна ключа ;DДа видя тогава кви проверки ще правят ;DТе може да са хитри но аз съм 100 пъти по-лисица от тях ;D ;D ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #5223 -: Декември 24, 2009, 08:42:03 am »
Vision , благодаря за пожеланията. Дано всеки през новата година получи това което сърцето му иска. Весело изкарване на коледните празници !!!
Птичето е голям сладур.  :-*

*

Helo

« Отговор #5224 -: Декември 24, 2009, 09:02:42 am »

все пак бъдни вечер и коледа са нещо като професионални празници за астролозите, нали тримата влъхви са били такива и са вървели по звездата, докато стигнали до витлеем  :)

Освен, ако трите влъхви не са просто три звезди от съзвездието Орион, а звездата на Витлеем - Сириус.

За древните египтяни Орион е символизирал бога на светлината Озирис.

*

abroad

« Отговор #5225 -: Декември 24, 2009, 09:10:32 am »
ВЕСЕЛ И УЮТЕН ПРАЗНИК

« Отговор #5226 -: Декември 24, 2009, 12:13:49 pm »

Май коледния дух завладява форума - настроението го усещам приповдигнато ! Мили съфорумци, пожелавам ви Весела Коледа ! Нека донесе на всички ни мир и спокойствие !

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5227 -: Декември 24, 2009, 12:22:41 pm »
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВИ,СИБИРСКО ЗДРАВЕ,ЕВРЕЙСКО БОГАТСТВО И ЦИГАНСКА ЛЮБОВ!!! ;D

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #5228 -: Декември 24, 2009, 01:04:22 pm »
ВЕСЕЛА И ВЪЛШЕБНА КОЛЕДА!!!

*

Helo

« Отговор #5229 -: Декември 24, 2009, 01:19:12 pm »
Поздрави по случай по-дългите дни. Слънцето вече върви по своята пътека след слънцестоенето. Сега е време на магия така, както по време на лятното слънцестоене - Еньовден се смята, че е време на магия и че булото, разделящо този свят от другите светове е по-тънко.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5230 -: Декември 24, 2009, 02:14:10 pm »
Весели и хубави празници ви пожелавам мили приятели :)
Здраве за всички,повече мигове на щастие,голяма любов и спокойствие.
Нека Господ закриля България!
Пожелайте го и вие :)

« Отговор #5231 -: Декември 24, 2009, 02:15:44 pm »

Весели празници! Много радостни мигове и сбъднати желания!

*

Helo

« Отговор #5232 -: Декември 24, 2009, 02:23:25 pm »
А ти кой си?  ::)

« Отговор #5233 -: Декември 24, 2009, 02:33:13 pm »
А ти коя си!  ;)

*

Helo

« Отговор #5234 -: Декември 24, 2009, 02:42:40 pm »
А ти коя си!  ;)

Тъй като пиша тук отдавна, останалите ме знаят. Ама ние теб не те знаем. Я си пусни тук картата. А може да сложиш и снимка.  ;D ;D ;D
Може да се опитаме да ти познаем зодията и асцендента по снимката.  ;D

« Отговор #5235 -: Декември 24, 2009, 02:50:57 pm »
Останалите те знаят, но аз - не. Не видях никъде твоята карта,нито снимката ти. Голяма хитруша си.  :P

*

Helo

« Отговор #5236 -: Декември 24, 2009, 03:11:29 pm »
Останалите те знаят, но аз - не. Не видях никъде твоята карта,нито снимката ти. Голяма хитруша си.  :P

Не си ги видял, защото съм ги изтрила.  ;) ;D

Сега ти си по-интересен, защото си нов. Или не си нов, а си някой наш стар познайник, ааа?  ::)

Ще си сложиш ли тук снимката, за да ти познаем зодията и асцендента?  ::)

Имаме специална тема по въпроса:

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3103.840.html

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5237 -: Декември 24, 2009, 03:26:12 pm »
пожелавам на всички щатливо и мирно посрещане на бъдни вечер! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #5238 -: Декември 24, 2009, 05:34:47 pm »
Присъединявам се към поздравите на Марая! Нека всички се смирим в този ден и да направим равносметка на живота си. Нека не започваме Новата година с прекалено големи очаквания, а по-скоро с вяра в сърцето си.

« Отговор #5239 -: Декември 24, 2009, 07:32:11 pm »
Вярвам в  утрешният ден, наслаждавам се на днешният и пожелавам на всички съмишленици от форума Весела Коледа и Щастлива Нова 2010 година :) :-*

Бъдете живи и здрави и наздраве :)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...