Цитат на: крейзиии в Декември 23, 2009, 09:53:13 pmВчера се прибрах от Бг..Слава богу нищо не изгубих по пътя ;DИиии напоследък съм в отлично настоение.Май живота ми върви за сега отлично. ;DНе съм си поглеждала картата скоро но сигурно си има причини да се чувствам толкова добрееее ;DОх дано да си остана все така и по-добре де ;DИ ще.. Ти реши ли какво ще учиш - за шивачка или за монахиня?
Вчера се прибрах от Бг..Слава богу нищо не изгубих по пътя ;DИиии напоследък съм в отлично настоение.Май живота ми върви за сега отлично. ;DНе съм си поглеждала картата скоро но сигурно си има причини да се чувствам толкова добрееее ;DОх дано да си остана все така и по-добре де ;DИ ще..
Хаха интересен въпрос...Амииии неее мога да отговоря сега.Ще дам изявление след година,две... ;DНо няма да се примиря за монахиня.Мисля да стана папа..но май не приемат жени.Нищо ще направя революция
Цитат на: крейзиии в Декември 23, 2009, 10:03:24 pmХаха интересен въпрос...Амииии неее мога да отговоря сега.Ще дам изявление след година,две... ;DНо няма да се примиря за монахиня.Мисля да стана папа..но май не приемат жени.Нищо ще направя революция Може да работиш като папа преоблечена като мъж, под прикритие. Вече е имало поне един такъв случай в историята. Оттогава проверяват бъдещия папа от какъв пол е. Не знам дали традицията за проверяването на пола още се спазва. Ако не се спазва може да опиташ. Но подозирам, че те вътрешно си ги проверяват, ама по други начини, като причината не е за проверка на бъдещия папа.
все пак бъдни вечер и коледа са нещо като професионални празници за астролозите, нали тримата влъхви са били такива и са вървели по звездата, докато стигнали до витлеем
А ти коя си!
Останалите те знаят, но аз - не. Не видях никъде твоята карта,нито снимката ти. Голяма хитруша си.