Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848142 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:"Говорилня"
« Отговор #5460 -: Януари 02, 2010, 10:40:32 pm »

« Отговор #5461 -: Януари 02, 2010, 10:41:05 pm »
За мен трудни са били 4-ките.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #5462 -: Януари 02, 2010, 10:41:26 pm »
отказваш се от имоти, които ти се падат по наследство, не се знае с какви средства и по какъв начин са придобити от дедите ти :)
и аз се отказах от доста имоти по майчина линия в Македония, бившата СФРЮ, но ходих до там да видя от къде е бил дядо ми
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #5463 -: Януари 02, 2010, 10:44:01 pm »
 :) мерси

аз мога да докладвам за година 2-  нищо не се случи от великите ми проекти- мотлива година имаше и много хубави неща и доста негативни...сега се придвижвам към  година 3
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5464 -: Януари 02, 2010, 10:55:24 pm »
Можете ли да ми кажете как се прави хороскоп за определена зодия най-общо?
Например годишен хороскоп за зодия стрелец?
Имам предвид как да построя картата в астро ком например.
Не става въпрос за даден човек ,а за всички представители.

*

Divna

« Отговор #5465 -: Януари 02, 2010, 11:01:07 pm »
Явно приятелите ти живеят в щатите или в по-отдалечено селище в Канада. Там нещата са малко по-различни. Магазините са далеч, затова като се пазарува се пазарува за няколко седмици.
За цените всичко е много относително. Но какво да ти кажа, ако бях останала в България сама с двете ми деца може би щяхме да си умрем от глад на една заплата. Тук поне се справям за сега (надявам се и за в бъдеще).
Навсякъде по света има хора и хора. Това какви ще срещнеш, нетрябва да ги слагаш всички под общ знаменател. Сама знаеш, че и в БГ е така - има хора които са хора с главно Х, и други за които неискаш да чуеш.

живеят в голям град, мъжът е преподавател в университет, сигурно скоро и жената ще бъде и въобще..какво да ти кажа..
не са ми приятели- това е сестрата на моя приятел и нейният съпруг..той живее там от много години, а тя от две, но като тръгна от тук емоционалната и интелигентност беше нула, а сега е вече с отрицателен знак, както и да е- нали е отдалече и е за малко, все ще я изтърпя  :D
Много българи като отидат в чужбина забравят от къде са им корените. Тъжно е но е факт.
А най-страшни са новозаселилите се българи в чужбина.
Когато се разделихме с бившия ми (разведохме се в Канада) та по него време имахме няколко български приятелски семейства, които след развода ни спряха да ме поздравяват и да ми говорят. Чувсвах се като прокажена. Това ме накара само обаче да ги съжалявам, защото да вземаш позициите само на едната страна, без всъщност да си в "сърцето" на ситуацията като цяло и без да си изслушал и другата страна, говори за нисък интелект. Много е лесно да се съди. Незнам бившия ми какво им беше наговорил, но те така се вживяха в ролята на негов защитник, че ме изкараха за най-пропадналия човек на земята.
Именно за такива като тях Алеко Константинов е сътворил "Бай Ганьо".
А отчасти България е късметлийка да се раздели с такива хора.
А ти защо трябва да я търпиш? Тя какво е повече от теб? Това че живее в Америка не я прави по-специална от теб или от твоя приятел, който всъщност разбирам, че и е брат.   

« Отговор #5466 -: Януари 02, 2010, 11:09:28 pm »
не е честно, пазех се за утре да гледам ''аватар'', сега гледам HBO онлайн и го пускат..дяволска работа..

ето тук http://onlain-tv.com/hbo-online.html
който може- да се включи, че има ограничение до 53-54 човека май :)

Ми, супер, че пусна линка. Ама как ще издържа 3 часа на тоя стол пред компа?! А нямам кабел да го включана ТВто...

*

Nebesna

« Отговор #5467 -: Януари 02, 2010, 11:10:29 pm »
От българки, работещи в чужбина съм чувала, че най-добрите им приятелки били рускини и полякини, но не и българки.
От свой съученик, който спечели зелена карта съм чувала, че много семейства се радвеждат, когато емигрират в чужбина.

*

Divna

« Отговор #5468 -: Януари 02, 2010, 11:28:37 pm »
От българки, работещи в чужбина съм чувала, че най-добрите им приятелки били рускини и полякини, но не и българки.
От свой съученик, който спечели зелена карта съм чувала, че много семейства се радвеждат, когато емигрират в чужбина.

Небесна, това с разводите наистина е един феномен. Но нали знаеш, че човек показва истинската си същност в кризистни ситуации. В такъв момент ти е много трудно да продължаваш да правиш компромиси. Ако ти покажа композита (на мен и на моя бившия), няма да разбереш, че е композит на разтрогнато семейство. Аз поне съм го гледала хиляди пъти и не виждам нищо. Според мен всичко е идеално. Но пък комбина ни е кофти. И по това съдя, че комбина се разглежда последен.
А иначе лично аз се разбирам най-добре с тукашните. Познавам рускини, но нямам приятелки. Те умеят да те уважават особено като разговаряш с тях на родният им език. Чувсват те много близък. Полякини не познавам. Въпреки, че имам няколко ученика и родителите са свесни, много разбрани хора.

*

Nebesna

« Отговор #5469 -: Януари 02, 2010, 11:36:09 pm »
Номерологичен калкулатор http://horoskop.rozali.com/numerology_personal_year.php?d=21-11-1964&n=7&y=6&m=5&b=21

Програма за нумерологични изчисления (на руски) http://www.softok.net.ru/index.php?action=program&program=8336

Други програми: http://www.sunhome.ru/download/2140
« Последна редакция: Януари 02, 2010, 11:48:41 pm от Небесна »

« Отговор #5470 -: Януари 03, 2010, 11:10:29 am »
И още един пример за това, че интеренет не е добра среда за астроконсултации. Потребителката Диляна /първата от питащите/ пита за подходяща дата за сватба от няколко възможности. Муси Дачева й отговаря - 27,02,2010, но тогава последният аспект, който склучва Луната преди да напусне знака е опозиция на Мерк и Нептун. ?!?!?! Да не говорим, че пребиваването на Луната в Лъв в този ден не прави никакви положителни апликиращи аспекти.
Вероятно МД е разглеждала въпроса от нумерологична гледна точка... ???

http://www.temura.net/%d1%81%d0%ba%d0%bb%d1%8e%d1%87%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%ba-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b7-2010/

*

Kaya

• 2893
« Отговор #5471 -: Януари 03, 2010, 11:17:03 am »
 нямам лични впечателние от МД  ( :P), но моя  приятелка й беше звъняла заради дата на секцио ( наложително) е въпросната й беше казала, че ако не се направи  сметка може да се роди дете с " невероятни" неща по картата- думи нямам, а случайно да й йдва наум, че има деца, които  баш в "тези" дни  и часове се раждат  :D

Lillie,  да те питам слънцето на колко ти е в овен?

що се отнася до фотогафията -  и аз имам "мажоритарен" аспект  на нептун у мерк обаче  никак не съм лъжла и наистина занимавала съм се с фотография, но си бях страшно некадърна никакъв усет за переспектива, за композиция...:(
« Последна редакция: Януари 03, 2010, 11:27:48 am от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5472 -: Януари 03, 2010, 12:03:16 pm »

Тази лична година ще ми бъде 7мица.Четох,че тежка щяла да бъде.....

9 е по- трудна, приключваш един цикъл

Ми рожденните девятки какво да кажем тогава ...  :o

Моята лична нова година ще е 6-ца. Някой скоро да я е минал и да има пресни впечатления? Не съм запозната с всички значения на цифрите. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #5473 -: Януари 03, 2010, 12:36:30 pm »
Номерологичен калкулатор http://horoskop.rozali.com/numerology_personal_year.php?d=21-11-1964&n=7&y=6&m=5&b=21

Мисля, че нещо има грешка в изчислението на личната година.  Като запиша датата на раждане 16,03 и 2010г. ми изчислява лична година 3 , а трябва да е 4.

« Отговор #5474 -: Януари 03, 2010, 12:39:24 pm »
   6 - числото на семейството, на любовта, но най вече на задълженията и отговорностите. Ще ти се наложи да носиш доста неща на гърба си, плюс това че трябва да хармонизираш с излъчване и действия - всички и всичко около теб.

*

Nebesna

« Отговор #5475 -: Януари 03, 2010, 12:45:43 pm »
Днес няма нито един позитивен аспект.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5476 -: Януари 03, 2010, 12:45:50 pm »
Благодаря ти, Дейзи. Нищо ново под Слънцето, както се казва - няма да ми е за сефте.  :P Но винаги може и още ... и ощееее.  ;D Да сме здрави и да има любов пък, ще уддържим на напъна!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5477 -: Януари 03, 2010, 01:12:03 pm »
Приятелка/жена на брат - 7 от 3-ти ли е?
И още един въпрос към запознатите - свекървата/свекърите по 9 дом ли са или 10 дом - 4 от 7?

*

Nebesna

« Отговор #5478 -: Януари 03, 2010, 01:19:21 pm »

Мисля, че нещо има грешка в изчислението на личната година.  Като запиша датата на раждане 16,03 и 2010г. ми изчислява лична година 3 , а трябва да е 4.

Има грешка, вярно е! Не го ползвайте този калкулатор. На мен дава лична година 4, а трябва да е 5.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5479 -: Януари 03, 2010, 01:36:57 pm »
Lillie,  да те питам слънцето на колко ти е в овен?

Чак сега видях въпроса, извинявай.  :)
В 7 гр. 01 мин. Овен, води се в 8-ия градус.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.