Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849131 Прегледи
*

abroad

Re:"Говорилня"
« Отговор #5500 -: Януари 03, 2010, 04:49:50 pm »

Аз надебелях малко без да изпадам в депресия.

Ти и да изпаднеш, няма да си признаеш ;D

« Отговор #5501 -: Януари 03, 2010, 04:56:05 pm »
когато Сатурн мина през нат. Сатурн преди 2 години (после установих това) започнах диетата на Дюкан - свалих 30 кг, бях надебеляла безумно преди това от обездвижване и ядене. Сега малко си възвърнах, но но пак съм си о.к.
Много се гордея с това си постижение!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5502 -: Януари 03, 2010, 04:58:21 pm »
този квадрат няма да позволи да качиш и един килограм :) , а ти имаш нужда поне 2/3 килца да качиш...

О, не бъди толкова сигурна!  :P А и вече ги качих, като имаш предвид, че не сме се виждали отдавна.
Сега се убеждавам, че смъкването на килограми може да се дължи и на стрес, но качването им има връзка с депресията... Тъй че напролет пак ще трябва да търсим начини да се вталяваме, ще видим как...  :)

един месец не е много време или бъркам :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5503 -: Януари 03, 2010, 04:58:58 pm »
По време на Сатурновото завръщане и аз бях много стриктна, както в режим, така и в спорта, както винаги, а сега хич ме няма .... Уран вместо да ми помогне да отслабна съвсем обърка нещата и всъщност той ми докарва на мен май по-страшните депресии. Но се уча, какво да правя, нямаш избор.  :-\
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #5504 -: Януари 03, 2010, 05:07:12 pm »
когато Сатурн мина през нат. Сатурн преди 2 години (после установих това) започнах диетата на Дюкан - свалих 30 кг, бях надебеляла безумно преди това от обездвижване и ядене. Сега малко си възвърнах, но но пак съм си о.к.
Много се гордея с това си постижение!

lazarova, това си е направо рекорд. За колко време ги свали тези 30кг.?  Аз ще съм доволна да сваля поне 10кг. Нещо волята ме е напуснала.  Сигурно е заради Сатурна, дето ми се мотка от бая време в 12-ти дом.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5505 -: Януари 03, 2010, 05:08:28 pm »
а иначе жена овен с мъж стрелец съм виждала какво става, но не знам дали е продължило повече от една нощ...

Да, съвсем като в приказката за 1000 и една нощ.  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5506 -: Януари 03, 2010, 05:11:10 pm »
даа, това е много хитра аналогия- ''един астролог ми сваля звезди, ама се оказа, че са тези от хороскопа ми''..нещо такова, нали??  ;D

Представи си двама астролози. От толкова много звезди няма да остане време друго да се гледа...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5507 -: Януари 03, 2010, 05:14:04 pm »
Що, може да рисуват карти и да правят прогнози върху телата си.  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #5508 -: Януари 03, 2010, 05:17:54 pm »
даа, това е много хитра аналогия- ''един астролог ми сваля звезди, ама се оказа, че са тези от хороскопа ми''..нещо такова, нали??  ;D

Представи си двама астролози. От толкова много звезди няма да остане време друго да се гледа...  ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ,нямам думи ,щото нямам опит ;D ;D ;D ;D ;D ;D.
ама едно пиленце ми каза ,че има хора с такъв опит ;D.
сваляли всички задръжки планети и оставали в действие само 3 планети ;D и един астероид или планета:
марс  венера    плутон и  хуя

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5509 -: Януари 03, 2010, 05:56:04 pm »
Абе понеже се заинтригувах и разглеждах минали години как е било положението с транзитите и хоп какво да видя - нали стана на дума за Юпитер съвпад с Хирон /има слава казвате, че прави чудеса/ ... ми, че аз точно на такъв съвпад съм сложила точка на една от сериозните си връзки, доста изстрадани при това. Разбира се има и други транзити, които потвърждават положението, но и него го има, та реших да ви го кажа.  :)  

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #5510 -: Януари 03, 2010, 06:04:51 pm »
На мен транзитен Юпитер съвпад Хирон ми предстои до седмица.
 ::)

*

Uran

• 6041
« Отговор #5511 -: Януари 03, 2010, 06:09:14 pm »
На мен транзитен Юпитер съвпад Хирон ми предстои до седмица.
 ::)
На мен точно след 6 месеца, барабар с Уран ще ми кацне в/у Венера, Хирон и СЛВ и ако и тогава не се случи нещо хубаво и замечательно..не знам кога ;) ;D ;D
Тогава според мен изневиделица трябва да драсна в чужбина, ама не искам за ангария ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #5512 -: Януари 03, 2010, 06:13:24 pm »
До седмица върху Хирон, до месец и седмица върху ИЦ, после веднага върху ЮЛВ и до средата на април върху Луна.
А дано съм интегрирала тая пуста Юпитерова енергия, че ми писна цел живот на Плутон и Сатурн да карам.
Вече не нам, живее ми се бе. :D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #5513 -: Януари 03, 2010, 06:15:22 pm »
 аз съм чена станция :D, но си гледай здравето до седмица
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5514 -: Януари 03, 2010, 06:16:33 pm »
сваляли всички задръжки планети и оставали в действие само 3 планети ;D и един астероид или планета:
марс  венера    плутон и  хуя

С Хуя стават четири, нали вече го/я провъзгласихме за равностойна планета!  ;D ;D ;D
И същият/същата следва да се наблюдава внимателно, ако искаме да правим точни прогнози.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #5515 -: Януари 03, 2010, 06:18:23 pm »
аз съм чена станция :D, но си гледай здравето до седмица
Щооо?  :o

*

Марая

• 28287
« Отговор #5516 -: Януари 03, 2010, 06:22:43 pm »
С Хуя стават четири, нали вече го/я провъзгласихме за равностойна планета!  ;D ;D ;D
И същият/същата следва да се наблюдава внимателно, ако искаме да правим точни прогнози.  :P

чрез хуя ще стигнем до истината за марс ,венера и плутон....като планета на изобилието ,дай боже по-големи размери ;D ;D ;D ,макар ,че размерите нямали значение....,ама гледам всеки търси юпитер и уран ,а бяга от сатурн.... ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5517 -: Януари 03, 2010, 06:25:10 pm »
....Еййй, всички хубави мъже са раздадени вече... ;D Верно е хубавец  ;) пупупупу!

да, и е висок и има хубав, сговорчив и мек характер... преди, като вършееше, много ми досаждаха някакви девойки, особено със слънце в близнаци и везни, опитвайки се чрез мен да се докопат до него, обаче аз нали имам способността да виждам в хората /не винаги де/, ги разгонвах, но е досадно..сега се е кротнал като агънце  8) 8)

Кажи после,че жените със Слънце в Близнаци нямаме вкус... :P ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5518 -: Януари 03, 2010, 06:28:00 pm »
чрез хуя ще стигнем до истината за марс ,венера и плутон....като планета на изобилието ,дай боже по-големи размери ;D ;D ;D ,макар ,че размерите нямали значение....,ама гледам всеки търси юпитер и уран ,а бяга от сатурн.... ;D

Размерът винаги е имал и ще има значение!Това го е казал само мъж-долна инсинуация! ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #5519 -: Януари 03, 2010, 06:29:55 pm »
До седмица върху Хирон, до месец и седмица върху ИЦ, после веднага върху ЮЛВ и до средата на април върху Луна.
А дано съм интегрирала тая пуста Юпитерова енергия, че ми писна цел живот на Плутон и Сатурн да карам.
Вече не нам, живее ми се бе. :D

кайличка ,а като дойде принца ще ни забравиш ли?