и бебето се върна - ретро мерк всички ли ще "върне" в предишна форма? 
Опаааа, току виж покрай аватарите с бебета на някои им се появили такива и в корема. 
Може, аз бих се радвала.

Кая, Марс ли те разболя?
И мен за малко ме тръшна, но не се дадох сериозно засега ....
При мен явно Марс просто минава като написано във всички учебници за външни прояви по време на транзит. Просто не мога да се сетя нещо, дето не се е случило, но може би трябва все пак да благодаря, че Слава Богу не е с фатални последствия.
И отгоре на всичкото продължавам да съм много притеснена за здравето на двама от близките си, особено за баща ми, защото такива транзити са му на главата - понеже е здраво Теле, повечето лични все там - Марс му прави квадрат на Слънце, Луна, негов Марс, Асцендента ............ и в добавка е в съвпад с Плутон, точен в момента. Просто да ви кажа и аз съм в черно настроение, активна съм, както винаги, но всичко наоколо е мъка и тъга. Повечето хора страдат от нещо, яд ме е, когато не успявам да им помогна или просто съм с вързани ръце дори да виждам понякога такава възможност. И такива неприятни неща. Небесна даде тон на негативизма и аз що да не се включа да помрънкам малко.
И все си повтарям, че не бива да се настройваме лошо, а ето как успя да ме отприщи нейния пост.