Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 846856 Прегледи
*

Nebesna

Re:"Говорилня"
« Отговор #5660 -: Януари 06, 2010, 08:50:46 pm »
Ще си сменя пак снимката, за настроение, тази ми омръзна.

Небесна, аз много харесвам този ти аватар  :) Моделката много ми прилича на теб  :)

Ще си сложа себе си ....
ще изляза за малко от анонимност,
пък после ще си го върна.
И аз този аватар си го харесвам.
Искам да ми се случи нещо хубаво.
Блазе на родените с Юпитер върху Слънце

« Отговор #5661 -: Януари 06, 2010, 08:56:50 pm »
А сутринта, отивайки на работа си намерих замръзнали в снега три монетки- едно левче и две  от десет стотинки и веднага се сетих за Богоявление и кръста, който е добре да замръзне и ми стана тъжно,защото беше рожденият ден на татко, а него вече го няма :'(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

abroad

« Отговор #5662 -: Януари 06, 2010, 08:58:23 pm »
 :)

Искам да ми се случи нещо хубаво.

Имам колега със Слънце /Лъв/ в съвпад с Юпитер и Венера - не познавам по-голям оптимист и положителен човек от него :)

« Отговор #5663 -: Януари 06, 2010, 08:58:46 pm »

моята дъщеря е с  казими Слънце/Юпитер в 12

*

Helo

« Отговор #5664 -: Януари 06, 2010, 09:01:40 pm »
Как се чувствате с тези гадни мунданни транзити?

На мен стелиумът в Козирог ми е в съвпад с Юпитер в Козирог. А Юпитер ми е в тригон към Венера.

Аз още откакто прочетох страшните прогнози и предупреждения на Муси Дачева за годината и как само тези, които осъзнаят необходимостта от полагане на усилия в работата няма да са зле, се изпълних с решимост да работя упорито за постигането на Целта.  ::) На моята Цел.

Тази година транзитният СЛВ ще ми съвпадне с Юпитер. Чудя се дали ще ми се случи нещо хубаво!  :P 8)

« Отговор #5665 -: Януари 06, 2010, 09:05:52 pm »
Тази година транзитният СЛВ ще ми съвпадне с Юпитер. Чудя се дали ще ми се случи нещо хубаво!  :P 8)

На мен тази година ми мина този транзит. Юпитер е У5 и втори У8. Не мога да го свържа с някаква хубава случка.
Транзитния Юпитер ми мина 6-ти дом и направи тригон на Слънце/Урана ми, но освен, че се размазах от работа друго нЕмаше.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #5666 -: Януари 06, 2010, 09:09:51 pm »
 и бебето се върна - ретро мерк всички ли ще "върне" в предишна форма? :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #5667 -: Януари 06, 2010, 09:11:09 pm »
Аз съм нещастна с тоз стелиум в Козирог и си поплаквам от време на време.
В опозиция е на наталния ми Юпитер - в точката, в която се чувствам най-нещастна,
зная си аз, че тази точка ми е най-чувствителната.
Иначе денем съм динамична, защото ми прави тао-квадрат с наталната квадратура Марс (Везни)-Юпитер (Рак)
Обаче вечер си поплаквам и си "ближа раните". Уфф!
Аз от снощи не съм спряла напоследък има толкова смъртни случаи около мен и днес разбрах за една млада жена майка на 4 годишно дете и 6 месечно бебе,приятелката на майка ми е на смъртно легло  :'( Боже колко много мъка има около нас.....
Как мислите защо напоследък толкова много зачестиха смъртните случаи от рак?
Докато дишаш...надявай се!

*

Helo

« Отговор #5668 -: Януари 06, 2010, 09:14:10 pm »

Опаааа, току виж покрай аватарите с бебета на някои им се появили такива и в корема.  ::)

« Отговор #5669 -: Януари 06, 2010, 09:20:28 pm »

Опаааа, току виж покрай аватарите с бебета на някои им се появили такива и в корема.  ::)

старите хора казват, кой каквото ми пожелава, да му се връща ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #5670 -: Януари 06, 2010, 09:30:25 pm »
аз пък да се оплача всякакви именни дни изтървавам, защото съм яко  болна :'( :'( :'(

*

Kaya

• 2893
« Отговор #5671 -: Януари 06, 2010, 09:34:27 pm »
eeeeeeeeeeeeeee Vision ,  бива ли така не трябваше ли марс връз венера на друго да избива :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5672 -: Януари 06, 2010, 09:36:02 pm »

Може, аз бих се радвала.  :-*

Кая, Марс ли те разболя?

И мен за малко ме тръшна, но не се дадох сериозно засега ....

При мен явно Марс просто минава като написано във всички учебници за външни прояви по време на транзит. Просто не мога да се сетя нещо, дето не се е случило, но може би трябва все пак да благодаря, че Слава Богу не е с фатални последствия.

И отгоре на всичкото продължавам да съм много притеснена за здравето на двама от близките си, особено за баща ми, защото такива транзити са му на главата - понеже е здраво Теле, повечето лични все там - Марс му прави квадрат на Слънце, Луна, негов Марс, Асцендента ............ и в добавка е в съвпад с Плутон, точен в момента. Просто да ви кажа и аз съм в черно настроение, активна съм, както винаги, но всичко наоколо е мъка и тъга. Повечето хора страдат от нещо, яд ме е, когато не успявам да им помогна или просто съм с вързани ръце дори да виждам понякога такава възможност. И такива неприятни неща. Небесна даде тон на негативизма и аз що да не се включа да помрънкам малко.  :P
 И все си повтарям, че не бива да се настройваме лошо, а ето как успя да ме отприщи нейния пост.  :)    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #5673 -: Януари 06, 2010, 09:41:45 pm »
Аз съм нещастна с тоз стелиум в Козирог и си поплаквам от време на време.
В опозиция е на наталния ми Юпитер - в точката, в която се чувствам най-нещастна,
зная си аз, че тази точка ми е най-чувствителната.
Иначе денем съм динамична, защото ми прави тао-квадрат с наталната квадратура Марс (Везни)-Юпитер (Рак)
Обаче вечер си поплаквам и си "ближа раните". Уфф!

Небесна, няма нищо лошо, в това, че си поплакваш. Всички го правим, или поне всички които имаме сърца, емоции, чувства ... Това е нормално. Иначе как ще усетим щастието, ако не познаваме и неговият опонент - нещастието.
На мен Сатурн ми се е закотвил върху Слънце и Плутон имам чувството от цяла вечност и го чакам да се разкара ама като се разкара от там отива право при Венера. Какво да ти кажа. Освен, че те разбирам и мога да разбера всички, които се чувсват така, ама трябва да сме оптимисти и да вярваме, че хубавото тепърва предстои.

Много те харесвам на снимката. Излъчваш невероятно спокойствие, сякаш цялата мъдрост на света се е събрала в погледа ти.
Небесна, това е само един тежък период. Всичко ще бъде наред.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #5674 -: Януари 06, 2010, 09:42:00 pm »
sunrain -  ами марс, аз лично си се простудих и съм арестант вкъщи ( имам чувството,че от детската гградина не съм имала така температура- нямам мозък всичко е втечнено ;D) и вече съм нервничка от застояване

Vision - този израз за 1 път го чувам ;D ;D ;D ( за мен комбинацията плутон- луна дава мартенско настроение)

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #5675 -: Януари 06, 2010, 09:50:39 pm »
Абе,има ли  някой друг да се чувства толокоз отвратително като мен.Хайде всички рибки,да се съюзим и да приветстваме встъпването на Юпитер в риби.Не че на познатите ми водолеи им втекна миналата година...но пък за нас може да е другоядче...

*

Nebesna

« Отговор #5676 -: Януари 06, 2010, 09:52:24 pm »

Много те харесвам на снимката. Излъчваш невероятно спокойствие, сякаш цялата мъдрост на света се е събрала в погледа ти.
Небесна, това е само един тежък период. Всичко ще бъде наред.

Благодаря ти, много си мила, налага се да прикривам или изтласквам емоции, защото ежедневието ми е натоварено и не мога да си позволя да се отпусна. А това не е полезно. Добре е човек да се освобождава от насъбралите се в него емоции, да се отпуска от време на време.

А снимката пак я махнах, понеже съм в такова настроение, че сама на себе си не мога да угодя (ако ме разБираш). Абеее, както се казва "нищо не ме кефи"!

*

Nebesna

« Отговор #5677 -: Януари 06, 2010, 09:55:44 pm »
Абе,има ли  някой друг да се чувства толокоз отвратително като мен.Хайде всички рибки,да се съюзим и да приветстваме встъпването на Юпитер в риби.Не че на познатите ми водолеи им втекна миналата година...но пък за нас може да е другоядче...

Ооооо, втекна ни. И още как....2009 е най-силната ми година. Мога да кажа , че махалото тръгна в "горна кулминация" след повратната 2008 г.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #5678 -: Януари 06, 2010, 10:11:50 pm »
Цитат
щом ще се оплакваме...безпричинно ме болят гърба и коленете

Аха, и мен ме боли гърбът и всички жили по врата и гърба и ръцете и краката плюс мускули. И щерка ми се оплака за същото, а тя принципно такива болежки няма.

А иначе аз пък се чувствам страхотно обнадеждена и обновена, ама то всяка нова година съм така, докато ме държи. Усещам високи вибрации, каня се най-после да полетя и повече да се не връщам на земята и други такива. Състояние както насън като сънуваш, че летиш и трябва да се задържиш във въздуха.

*

Nebesna

« Отговор #5679 -: Януари 06, 2010, 10:16:06 pm »
Аз пък мисля, Кайли че на мен ми дойдоха в повече положителните емоции напоследък и това което чувствам в момента е парадоксална реакция....тъжно ми е защото знам, че всичко е преходно.....А преди Юпитер да отмине Слънцето ми изобщо нямаше да се замисля върху тези неща, просто щях да се наслаждавам на мига.