Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849353 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:"Говорилня"
« Отговор #5700 -: Януари 08, 2010, 09:46:08 am »
защото на мен винаги ми е топло, пулса ми е ускорен и крайниците ми винаги са топли, даже са се чудили хора как става така- отговарям ''понеже съм печена''..отварям прозореца в края на март и го затварям в края на октомври, не мога да понасям застоял въдух...
дано да е бил само някакъв моментен епизод, защото усещането за вътрешен студ и то на кръста призовава да се обърне внимание на бъбреците, а това би било ужасно..

Значи при мен има нещо такова странно - винаги топли крайници, а вътрешно усещане за студ! Ей това, ако го чуе лекар, ще каже че не съм с всичкия си.  ;D 

Ти незнам как си го открила това за бъбреците, но аз съм забелязала, че когато ми се обадят проблемите, е точно така, както го казваш и смятах, че си е моя интерпретация, а май е вярно, щом и ти го потвърждаваш. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Инти

• 2068
« Отговор #5701 -: Януари 08, 2010, 09:58:31 am »
Ами не кой да е ами Сатурн ти е върху Слънцето в Лъв, какво няма да ти е студено ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5702 -: Януари 08, 2010, 10:47:35 am »
усещането за вътрешен студ и то на кръста призовава да се обърне внимание на бъбреците, а това би било ужасно..

Малко инфо по отношение на психологическата мотивация на заболяванията
Екзема – гняв, който се изразява чрез кожата.
Сърбеж – раздразнителност и неспокойствие, проявени посредством кожата.
Главоболие – гняв, който избухва в мозъка под формата на болка.
Световъртеж – противоречиви пориви, пораждащи физическо неравновесие.
Възпаления – локални натрупвания на токсини, причинени от страх да изразим чувствата си.
Проблеми със ставите – наслоено психично напрежение, което се проявява в мускулите и ставите като стягане, водещо до възпаления и изкривявания.
Акне – неприязнени чувства, проявени върху лицето.
Рак (при непушачи) – дълго трупани отрицателни емоции, фокусирани в дадена област.
Депресия – неизразен гняв, заключен от страх, който се корени в позната или забравена (датираща от най-ранното детство) причина.
Астма – гняв, заключен в белите дробове
Проблеми с бъбреците - страхове, напластени в бъбреците.
Проблеми с очите – неспособност или нежелание да видим нещата, които ни заобикалят.
Проблеми с ушите – неспособност или нежелание да чуваме неприятни неща.
Глухота – отказ да чуваме, изключване.
Гърлобол - нещо не можем да преглътнем
Скованост – свръхконтрол и неподатливост към промяна на всички нива.
Синузит, сенна хрема, пристъпи на кихане, секрети от носа – неизплакани сълзи.

Питър Чапел - Хомеопатия практически наръчник за лекуване на емоционални травми
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5703 -: Януари 08, 2010, 10:49:05 am »
Хело имам въпрос към теб, че ти се ровиш из древните текстове!

Какво означава СКОРПИОНА като животно? Символ на какво е? - изрови ми значенията и от египет и откъдето можеш плииз  :88:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5704 -: Януари 08, 2010, 11:09:23 am »

Проблеми със ставите – наслоено психично напрежение, което се проявява в мускулите и ставите като стягане, водещо до възпаления и изкривявания.

Питър Чапел - Хомеопатия практически наръчник за лекуване на емоционални травми

Ето мамка му и напрежение ...

Благодаря за информацията, Дияна.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5705 -: Януари 08, 2010, 11:57:57 am »
  :29:

:sun: :sc:

Нещо такова се получава между Лъв и Скорпион.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5706 -: Януари 08, 2010, 12:07:47 pm »
Обаче не сме предвидили емотиконче за 10-тата планета, Хуя де. Вещичка да ни извинява.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5707 -: Януари 08, 2010, 12:41:18 pm »
oIo

Винаги има начин.  :P

*

Uran

• 6041
« Отговор #5708 -: Януари 08, 2010, 01:29:18 pm »
 В този смисъл, знаещият е низвергнат, самотен и тъжен. Самото познание е бреме и отговорност.  :blink: :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5709 -: Януари 08, 2010, 02:17:22 pm »
благодаря ти Хело  :kissd: 

още като ти написах въпроса и след 10ина минути ми просветна отговора, на това което търся, но очаквах да отговориш и все пак да затвърдиш това  ;)

нали се сещате онзи кратичък отрязък от време когато сутрин се събуждате и уж сте будни, но съзнанието ви още спи. доста често напоследък точно в него момент ми се явяват разни визии, та тази сутрин видях как от от мен /себе си не видях де, но то е ясно/ излезе един черен скорпион и се отправи по път от бяла светлина /аз също бях обвита в бяла светлина/ много надалеч от мен.....

та толкова относно смъртта  :19:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5710 -: Януари 08, 2010, 02:26:43 pm »
В този смисъл, знаещият е низвергнат, самотен и тъжен. Самото познание е бреме и отговорност.  :blink: :blink:

абсолютно вярно! и винаги идва след болка и страдание , катарзис. :73:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5711 -: Януари 08, 2010, 02:44:46 pm »

Я па искам познание.

и аз и аз и аз

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5712 -: Януари 08, 2010, 02:49:55 pm »
Хилу, какво значи новото ти име?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Asol

• 4140
« Отговор #5713 -: Януари 08, 2010, 02:53:00 pm »
Търсенето на познание е вътрешна необходимост от някои отговори - за самите нас, за другите хора и т.н. Сънрейн го каза, в простичките неща е истината - не е необходимо да си се специализирал в някое нещо или в много неща, за да постигнеш съгласие с някои неща и хармония. В този ред на мисли стремежа към познание е присъщ на търсещия човек, но не е гаранция че ще бъдеш по-щастлив примерно. Колкото по-малко знае човек, има повече шансове да е щастлив, защото не си гледа живота през призмата на 100 неща.  :blink:
« Последна редакция: Януари 08, 2010, 02:57:14 pm от Asol »

*

Uran

• 6041
« Отговор #5714 -: Януари 08, 2010, 02:55:03 pm »
 Бреме- имаш знание за нещата и можеш да промениш света или поне малка част от него.Oтговорност- за това как ще го използваш това познание.
п.п.Твърди се, че бащите на атомната бомба имали известни угризения по повод "отрочето си". Разбираш ли накъде бия? ;D

« Отговор #5715 -: Януари 08, 2010, 03:20:29 pm »
    Хело, твоята истина, може да не се окаже моята истина. Едно е да търсиш и откриваш, друго е да го прозреш и осъзнаеш. Имаш чувството, че цял живот си носил това си знание, но в един момент го осъзнаваш и прозираш. Тогава стигаш до познанието. Опитвам се да разгранича знание от познание, като познанието се постига като изстрадаш знанието. Нещо от сорта, винаги ми е трудно да се обяснявам с този ретро Меркурий. Напомняш ми за мен, когато бях млада и зелена тиква, неузряла  :93:. Бях голяма любопитка, а знанията които съм имала като дете, сега са се изпарили негде. Но някои мъдри мисли, които съм  чела на 10 години още ги помня и с възрастта си - те променят значението си, защото малко съм помъдряла...Ето една китайска поговорка, която много ми харесва "Най-тъмно е под лампата"....

*

Asol

• 4140
« Отговор #5716 -: Януари 08, 2010, 03:32:05 pm »
Helo, нищо лично, ама всеки мисли така за неговата си истина.  :P ,  което не прави тази на отсрещния човек невярна. Когато човек осъзнае, че за всеки истината може да е различна и не се опитва да се изкара прав и да се наложи като последна инстанция, пък и не е нужно като знае кой е и какво е, му се спестяват редица недоразумения във взаимоотношенията.  :blink:
« Последна редакция: Януари 08, 2010, 03:37:47 pm от Asol »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5717 -: Януари 08, 2010, 03:39:27 pm »
а какво значи общочовешката истина? :19:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5718 -: Януари 08, 2010, 04:16:49 pm »
:)

Искам да ми се случи нещо хубаво.
Блазе на родените с Юпитер върху Слънце

Имам колега със Слънце /Лъв/ в съвпад с Юпитер и Венера - не познавам по-голям оптимист и положителен човек от него :)

Ама какъв парадокс - Боби Цанков - Слънце, съвпад с Юпитер и Венера! Просто съвпадение, в момента разглеждах позициите на планетите от рождената му дата.

Тричките и Меркурий в началото на Лъв засегнати от транзита на Марс.
Марс е в Рак - в началото, вероятно точна опозиция с Плутон в момента в Козирог.
Има Сатурн в съвпад с северен възел в Дева - отсреща е Уран, но аспекта е разпадащ се със сигурност.

Луна в Овен, но понеже нямам час, точен градус под въпрос ... а отсреща сега е Сатурнчо във Везни.

И какво ли управляват, за да го гръмнат?!         

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5719 -: Януари 08, 2010, 04:29:05 pm »
Ами не кой да е ами Сатурн ти е върху Слънцето в Лъв, какво няма да ти е студено ;D

Да, бе кво нещо са планетите.  ;D

Поне върху крайниците ми се е смилил.  ;) Меркурий /по него са крайниците май/ си е взел за "приятел" Марс.