Ох, аз се чувствам зле при бури, гръмотевици и тям подобни. Дори, когато дъжда чука в стъклата или перваза създава някаква тревожност у мен. Не знам за вас, които живеете до морето, ако го чувате в къщи, как спите. Аз сигурно постоянно ще имам чувството, че ще ме залее. И без друго това е един от кошмарите ми - прииждаща приливна вълна

А относно съня - аз съм от хората, на които им е нужно сравнително малко време за сън - лягам си към 0 ч и ставам към 6,45 ч + много натоварено и нервозно ежедневие, но на мен толкова сън ми е достатъчен. Но когато не мога да си отспя /това означава ставане не по-късно от 10 ч в съб+нед/ се чувствам ужаааасноооо.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Вчера четох нещо интересно за изгорените планети. Аз имам такъв Уран. Та там се казваше, че изгореният Уран въобще е противопоказен за излагането на Слънце и придобиването на тен.
В тази връзка, аз от години не ходя на море, не се пека по никакъв начин /и затова съм като сиринце

/, но исках да кажа, че до 25-6 тата година не съм носила никога слънчеви очила. Вече не същото. Не мога без тях. Вече ги нося ги дори зимно време при сняг, защото дори отражението от снега ми пречи.