Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848226 Прегледи
Re:"Говорилня"
« Отговор #5840 -: Януари 10, 2010, 08:47:41 am »
тази нощ имаше ураганен вятър, той ви е събудил сигурно
Добро утро на всички и спорен ден :kissd:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5841 -: Януари 10, 2010, 08:54:05 am »
хора бре - къв дъжд, къв ураган, кви пет лева  :o :o :o

тука немаше нищо такова, но аз и без туй спя и се будя постоянно, че на мен не ми прави впечатление... ей го на - тая сутрин се кукнах в 5 часа и рових в нета и след 30 минути пак си легнах и после станах в 8,30-9 часа  ;D
има и нощи дето се събуждам към 1,30-2 часа и будувам до 3-4 часа... тя е луда работа... не зная точно с какви енергии обстрелват Земята, но определено взе да ме хваща щръклица с това моето "спане" ...  адски странни промени в съня има на хората около мен - всеки е изтрещял някак си...

милият ми Нептунчо - кат не си доспи и му иде да си забие тризъбеца в задника на Морфей  :41:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #5842 -: Януари 10, 2010, 09:10:20 am »
Ох, аз се чувствам зле при бури, гръмотевици и тям подобни. Дори, когато дъжда чука в стъклата или перваза създава някаква тревожност у мен. Не знам за вас, които живеете до морето, ако го чувате в къщи, как спите. Аз сигурно постоянно ще имам чувството, че ще ме залее. И без друго това е един от кошмарите ми - прииждаща приливна вълна  :'(

А относно съня - аз съм от хората, на които им е нужно сравнително малко време за сън - лягам си към 0 ч и ставам към 6,45 ч + много натоварено и нервозно ежедневие, но на мен толкова сън ми е достатъчен. Но когато не мога да си отспя /това означава ставане не по-късно от 10 ч в съб+нед/ се чувствам ужаааасноооо. :'(

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вчера четох нещо интересно за изгорените планети. Аз имам такъв Уран. Та там се казваше, че изгореният Уран въобще е противопоказен за излагането на Слънце и придобиването на тен.
В тази връзка, аз от години не ходя на море, не се пека по никакъв начин /и затова съм като сиринце  ;D/, но исках да кажа, че до 25-6 тата година не съм носила никога слънчеви очила. Вече не същото. Не мога без тях. Вече ги нося ги дори зимно време при сняг, защото дори отражението от снега ми пречи. :'(

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5843 -: Януари 10, 2010, 09:20:27 am »
бурите изобщо не ми пречат, напротив обожавам ги...

лятото особено като има буря и дъжд и аз излизам навън и се кефя максимално на времето  ;D  преди много ме беше страх, но вече нещата са променени коренно... обожавам да вали, а аз да скитам под дъжда или пък да изляза на терасата да помедитирам малко докато ме вали...  :49:

а като има бури и дъжд най-ми е кеф да си легна да се завия и ромонът на капките дъжд по керемидите ме приспива и омързелява още повече  ;D ;D ;D

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #5844 -: Януари 10, 2010, 09:26:24 am »

а като има бури и дъжд най-ми е кеф да си легна да се завия и ромонът на капките дъжд по керемидите ме приспива и омързелява още повече  ;D ;D ;D

:08:

« Отговор #5845 -: Януари 10, 2010, 09:29:36 am »

ти си в сф, нали??
софия,
« Последна редакция: Януари 10, 2010, 02:08:54 pm от strelicka »

« Отговор #5846 -: Януари 10, 2010, 09:33:56 am »
има и нощи дето се събуждам към 1,30-2 часа и будувам до 3-4 часа... тя е луда работа...

милият ми Нептунчо - кат не си доспи и му иде да си забие тризъбеца в задника на Морфей  :41:

Тоти, мило,не си изразходваш енергииният потенциал през деня, не спиш през ноща да ти поръчаме едни транзити за дълбок зимен сън, ма навън е пролет ей и зимен сън не могат да спят животните, не им е лесно два дена зима,един пролет, един лято, после есенен дъжд, времето ни ошашави всички биоритми.... :41:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5847 -: Януари 10, 2010, 09:41:03 am »
странно ,никой ли не е спал? :o
аз живея в центъра ,до прозореца ми има кестен ,сякаш клоните му влизаха в дома ми...,имах чувството ,че вятъра е пролетен.дъжда беше за малко,вятъра за по-дълго.
а в момента половината небе е сиво-тъмно сиво , а другата половина много синьо.
красива картина е нарисувала вселената.....
 :kissd: :wink2: хубава неделя и от мен.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5848 -: Януари 10, 2010, 09:52:50 am »

Тоти, мило,не си изразходваш енергииният потенциал през деня, не спиш през ноща да ти поръчаме едни транзити за дълбок зимен сън, ма навън е пролет ей и зимен сън не могат да спят животните, не им е лесно два дена зима,един пролет, един лято, после есенен дъжд, времето ни ошашави всички биоритми.... :41:

Стреличке, не е това бе...

последните няколко години Земята е обстрелвана с най-различни енергии, които целят да хармонизират енергетиката на планетата... има моменти посред нощ се будя от някакъв такъв поток, който ме зарежда така, че кат се оцъкля към 2-3 часа все едно съм спала пет денонощия и чета книги до разсъмване и като се съмне ми се доспива зверски... знаеш ли, че напоследък дори и не се чувствам уморена - много странно - вече започнах да изпадам в две състояния - сън и бодрост, умората я няма отдавна...

« Отговор #5849 -: Януари 10, 2010, 09:56:53 am »
10 часа яко бачкане през деня и в 23 ч. вече спя като пън чак до 6,30 на зарана, вчера събота ,почивка и лудият вятър ме събуди нощеска, да се изцъклих и аз :angry:
аз се хармонизирам като изразходвам марсова енергия и приемам нептунова по тъмно

« Отговор #5850 -: Януари 10, 2010, 10:14:16 am »
предлагам да има тема" Галерия на Дивна" и там всички да се наслаждаваме на нейният талант , ако тя има желание разбира се  :blink:

« Отговор #5851 -: Януари 10, 2010, 10:22:06 am »
Може да ги качва и в Лично творчество  :72:

« Отговор #5852 -: Януари 10, 2010, 10:41:35 am »
Що се омълчахте? Да не отидохте за си доспивате? :tongue2:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5853 -: Януари 10, 2010, 10:51:46 am »
амиииииииииииии аз пържих филийки за закуска, че децата едва сега благоволиха да станат  :P

*

Uran

• 6041
« Отговор #5854 -: Януари 10, 2010, 11:24:13 am »
Ох, аз се чувствам зле при бури, гръмотевици и тям подобни. Дори, когато дъжда чука в стъклата или перваза създава някаква тревожност у мен. Не знам за вас, които живеете до морето, ако го чувате в къщи, как спите. Аз сигурно постоянно ще имам чувството, че ще ме залее. И без друго това е един от кошмарите ми - прииждаща приливна вълна  :'(

А относно съня - аз съм от хората, на които им е нужно сравнително малко време за сън - лягам си към 0 ч и ставам към 6,45 ч + много натоварено и нервозно ежедневие, но на мен толкова сън ми е достатъчен. Но когато не мога да си отспя /това означава ставане не по-късно от 10 ч в съб+нед/ се чувствам ужаааасноооо. :'(

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Макар, че имаме нещо общо в картите си, аз обожавам бурите- аспектиран Уран и дъждовете, действат ми пречистващо и успокояващо. През уикендите си лягам късно 2:00 и ставам късно 10:30 часа. :blink: :blink:

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #5855 -: Януари 10, 2010, 11:29:47 am »
Гледате ли филма на Ани Салич  по БТВ?

« Отговор #5856 -: Януари 10, 2010, 11:48:24 am »
Сега го пуснах. Мерси, че ме подсети.

« Отговор #5857 -: Януари 10, 2010, 02:10:24 pm »
бяхме на разходка в парка, лято е навън

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5858 -: Януари 10, 2010, 02:13:29 pm »
Във Варна вали, но е топло като през пролетта.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5859 -: Януари 10, 2010, 02:13:44 pm »
бяхме на разходка в парка, лято е навън

И като се сетя как в btv репортерите учените обясняваха как всичко е наред. Да, наред е. Кораба потъва нормално!