Здравей Гост

Осиновяване

• 29 Отговора
  • 5306 Прегледи
*

dobro

• 35
Re: Осиновяване
« Отговор #20 -: Юли 03, 2012, 09:47:07 am »
Ето още една  карта  на  осиновен  мъж  на  около  50 г ,  който  разбра , че  е  осиновен преди  3 год.

« Отговор #21 -: Юли 03, 2012, 10:33:19 am »
По картата на Милки:
-У4 Луна във водолей 11дом(квадратура Нептун)
-У10 Сатурн в овен 12дом
Странно ми  е,че Нептун е в 7дом. :unsure:

Картата на Добро ме затруднява,но общото с тази на Милки е Луна във водолей.(квадратура Нептун)Само че тук управителите на 4 и 10домове са в 5дом. :thinking:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Юли 03, 2012, 02:09:13 pm »
На пръв поглед по нищо не се различават от останалите... Има карти на неизоставени деца с много по-трудни аспекти и конфигурации, които често предполагат доста борби и предизвикателства в живота. И животът им може да бъде в пъти по-труден и жесток от този на осиновените.

Докато осиновяването на изоставено дете е своеобразен "подарък от съдбата", ако попадне в добро семейство и осиновителите се грижат за него много по-добре, отколкото биха се грижили биологичните родители. В тоя ред на мисли не би ли трябвало в картите на осиновените деца да търсим астрологични показатели за закрила, протекции?

Предвид конфиденциалността на процедурата часовете на раждане на такива деца също могат да бъдат под въпрос, понякога дори и датата, поне за родените в България.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #23 -: Юли 03, 2012, 02:12:10 pm »
На някои места в света има социални облаги от осиновяването, някои си правят развъдници-не знам дали е протекция
А иначе-селена

« Отговор #24 -: Юли 03, 2012, 02:56:01 pm »
Цитат
В тоя ред на мисли не би ли трябвало в картите на осиновените деца да търсим астрологични показатели за закрила, протекции?

Лили,извинявам се за глупавия въпрос,но освен Юпитер-както каза ти самата,има ли и други показатели?В случай,че има-кои са те? ;)

Цитат
Предвид конфиденциалността на процедурата часовете на раждане на такива деца също могат да бъдат под въпрос, понякога дори и датата, поне за родените в България.

Съгласна съм с теб,защото знам за осиновено дете,на което коренно са променени данните. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Юли 03, 2012, 03:13:01 pm »
Не познавам лично такива случаи (със сигурен час на раждане), затова можем да говорим само на теория.

Но имам в моята база две карти на осиновени деца (с точни данни), навремето ги задигнах от някакъв чуждестранен форум.

ПП. Един мой познат, който е осиновено дете и също се интересува от астрология, беше наел адвокат, за да издири истинския си час на раждане. В общината е даден един час, в болничния регистър - друг...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #26 -: Юли 03, 2012, 07:56:23 pm »
мойта карта на Марио Белотели
човека разплакал германците на световното 2012

http://www.astro.com/astro-databank/Balotelli,_Mario

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BE_%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8

"Марио е роден в гр. Палермо в семейството на ганайските имигранти Томас и Роуз Баруа. През 1993 г. родителите му го дават за осиновяване на италианското семейство Балотели. След като става известен, биологичните му родители заявяват, че си го искат обратно, а Марио публично ги обвинява в „търсене на слава“. "
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #27 -: Юли 03, 2012, 08:01:18 pm »
Чувала съм че Риби на върха на дом 4 и нептун в 12 често указват хора с неясен произход- дадени за осиновяване деца в ранна възраст
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #28 -: Юли 04, 2012, 02:44:14 pm »
Здравейте и от мен!

Ето Ви още една карта, моята, на осиновено дете!

« Отговор #29 -: Юли 04, 2012, 03:01:32 pm »
Здравейте и от мен!

Ето Ви още една карта, моята, на осиновено дете!

На пръв поглед забелязах,че 4 и 12домове се управляват от Меркурий(в дева,4дом),съвпад Марс-У11.
У10-Нептун в 6дом.