Здравей Гост

въпрос за сън

• 31 Отговора
  • 8054 Прегледи
*

Deina

въпрос за сън
« -: Декември 12, 2006, 10:33:53 am »
Сънувах че цялото ми тяло е в рани - мисля, че беше в резултат на това, че съм облякла някаква дреха. Може ли някой да ми каже какво означава?

*

АН

въпрос за сън
« Отговор #1 -: Декември 13, 2006, 01:12:13 pm »
според съновниците, може би неприятности или пък някакви успехи :)

Ти често ли сънуваш?

*

Guest

въпрос за сън
« Отговор #2 -: Декември 24, 2006, 01:57:19 pm »
Здравейте!

Казвам се Мария, родена 13.04.1970. Тази нощ /в навечерието на Бъдни вечер/ сънувах странен сън. Всъщност, рядко сънувам или помня сънищатата си, но този ярко се запечата в съзнанието ви още с пробуждането.
Ето и съня, или това, което най- много ме впечатли. Бах в църква и стоях пред свещниците. Имаше много запалени свещи, които горяха с нормален пламък. Аз и хората които бяхме /нямам спомен с кои точно, но бях сигурна, че са мои приятели/ също запалихме свещи и когато ги сложихме до другите, изведнъж те започнаха да горят силно и да хвърлят искри като бенгалски огън. Пламъците горяха така силно, че се чуваше и звук, който ме накара да се замисля дали не са били мокри /свещите/. Тогава си спомних, че попитах моите приятели защо така огъня на нашите свещи гори по- различно, но така и нестигнахме до отговор. За това ви пиша и се надявам да получа някакво обяснение, защото си мисля, че този сън в навечеришето на най- хубавия християнски празник има своята символика!
Благодаря ви предварително!!!!!
Весели празници!  

въпрос за сън
« Отговор #3 -: Декември 26, 2006, 03:48:15 pm »
Цитат
Здравейте!

Казвам се Мария, родена 13.04.1970. Тази нощ /в навечерието на Бъдни вечер/ сънувах странен сън. Всъщност, рядко сънувам или помня сънищатата си, но този ярко се запечата в съзнанието ви още с пробуждането.
Ето и съня, или това, което най- много ме впечатли. Бах в църква и стоях пред свещниците. Имаше много запалени свещи, които горяха с нормален пламък. Аз и хората които бяхме /нямам спомен с кои точно, но бях сигурна, че са мои приятели/ също запалихме свещи и когато ги сложихме до другите, изведнъж те започнаха да горят силно и да хвърлят искри като бенгалски огън. Пламъците горяха така силно, че се чуваше и звук, който ме накара да се замисля дали не са били мокри /свещите/. Тогава си спомних, че попитах моите приятели защо така огъня на нашите свещи гори по- различно, но така и нестигнахме до отговор. За това ви пиша и се надявам да получа някакво обяснение, защото си мисля, че този сън в навечеришето на най- хубавия християнски празник има своята символика!
Благодаря ви предварително!!!!!
Весели празници!
Съня ти предвещава щастливи мигове през новата година,ако още не си семейна това е предсказание за женитба.

въпрос за сън
« Отговор #4 -: Декември 27, 2006, 11:51:28 am »
Цитат
Съня ти предвещава щастливи мигове през новата година,ако още не си семейна това е предсказание за женитба.
Леле, ти ме разби!!!!  :wacko:  Какви женитби??? Аууу, това направо ще ме побърка /защото съм булката беглец/ :lol:  :lol:  :lol: Не мога да си причиня такова нещо, а и семейния живот не е за хора като мен с толкова "крехка" психика ;)
п.п. Хубаво е, че майка ми не посещава този форум, защото набързо ще ми приготви чеиза :lol:  :lol:  :lol: Защото отдавна ми казала, че не иска да гледа моето куче, а искала внуче :angry:
Я ми напиши, не вещае ли нещо по- друго моя сън???? Все ще има някакво друго тълкование, нали?  

въпрос за сън
« Отговор #5 -: Декември 27, 2006, 12:10:06 pm »
Цитат
Цитат
Леле, ти ме разби!!!!  :wacko:  Какви женитби??? Аууу, това направо ще ме побърка /защото съм булката беглец/ :lol:  :lol:  :lol: Не мога да си причиня такова нещо, а и семейния живот не е за хора като мен с толкова "крехка" психика ;)
п.п. Хубаво е, че майка ми не посещава този форум, защото набързо ще ми приготви чеиза :lol:  :lol:  :lol: Защото отдавна ми казала, че не иска да гледа моето куче, а искала внуче :angry:
Я ми напиши, не вещае ли нещо по- друго моя сън???? Все ще има някакво друго тълкование, нали?
Мечтай си :P  :P  :P ,а то семейния живот не хапе.Сестра ми е твой набор и тя отлагаше до преди две години,но накрая взе решение ,че и е дошло време и бам с главата напред.Сега като я гледам колко и е весело вече и аз съм кандидат за семейство,макар преди да бях голям противник на тази институция.

П.П Систъра бяга пет пъти преди да се реши ;)  :D  

въпрос за сън
« Отговор #6 -: Декември 27, 2006, 12:18:22 pm »
Цитат
Мечтай си :P  :P  :P ,а то семейния живот не хапе.Сестра ми е твой набор и тя отлагаше до преди две години,но накрая взе решение ,че и е дошло време и бам с главата напред.Сега като я гледам колко и е весело вече и аз съм кандидат за семейство,макар преди да бях голям противник на тази институция.

П.П Систъра бяга пет пъти преди да се реши ;)  :D
Явно, сестра ти е от моята "порода" - булка- беглец :D  :D  :D  И аз като нея съм бягала. Още щом се заговори за сватба и аз......куршум да ме няма!!!!! /доста бързичко тичам все още/ Не искам да се женя и това си е!!!! Не виждам нищо лошо в това!!!! Ще си родя едно дете и ще си го гледам заедно с кучето. Това толкова ли е лошо????

*

Lillie

• 30532
въпрос за сън
« Отговор #7 -: Декември 27, 2006, 12:20:52 pm »
И аз не съм особен почитател на брачната институция с тоя телешки Юпитер в 7ми дом... и той все не бърза и все си мисли, че има още време   :lol:  :rolleyes:  
« Последна редакция: Декември 27, 2006, 12:23:12 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
въпрос за сън
« Отговор #8 -: Декември 27, 2006, 12:22:57 pm »
Цитат
Цитат
Мечтай си :P  :P  :P ,а то семейния живот не хапе.Сестра ми е твой набор и тя отлагаше до преди две години,но накрая взе решение ,че и е дошло време и бам с главата напред.Сега като я гледам колко и е весело вече и аз съм кандидат за семейство,макар преди да бях голям противник на тази институция.

П.П Систъра бяга пет пъти преди да се реши ;)  :D
Явно, сестра ти е от моята "порода" - булка- беглец :D  :D  :D  И аз като нея съм бягала. Още щом се заговори за сватба и аз......куршум да ме няма!!!!! /доста бързичко тичам все още/ Не искам да се женя и това си е!!!! Не виждам нищо лошо в това!!!! Ще си родя едно дете и ще си го гледам заедно с кучето. Това толкова ли е лошо????
Имаш ли нещо в Стрелец/Водолей, юпитерово-уранови аспекти към лични планети?  :rolleyes:  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

въпрос за сън
« Отговор #9 -: Декември 27, 2006, 12:23:11 pm »
Цитат
И аз не съм особен почитател на брачната институция с тоя телешки Юпитер в 7ми дом... и той все не бърза и все си мисли, че има още време   :lol:  :rolleyes:  :lol:
И моя часовник нещо се забави. Не искам и това си е!!!! /сигурно съм бавноразвиваща :huh: /

въпрос за сън
« Отговор #10 -: Декември 27, 2006, 12:25:31 pm »
Цитат
Цитат
И аз не съм особен почитател на брачната институция с тоя телешки Юпитер в 7ми дом... и той все не бърза и все си мисли, че има още време   :lol:  :rolleyes:  :lol:
И моя часовник нещо се забави. Не искам и това си е!!!! /сигурно съм бавноразвиваща :huh: /
Ами, честно- незнам :blink: кое къде ми е! Знам, че повечето планети са ми в 11 дом, ама коя къде беше нищо не помня :(  :(  :(  

въпрос за сън
« Отговор #11 -: Декември 27, 2006, 12:27:45 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
И аз не съм особен почитател на брачната институция с тоя телешки Юпитер в 7ми дом... и той все не бърза и все си мисли, че има още време   :lol:  :rolleyes:  :lol:
Ами, честно- незнам :blink: кое къде ми е! Знам, че повечето планети са ми в 11 дом, ама коя къде беше нищо не помня :(  :(  :(
В колко часа си родена и в кой град?

въпрос за сън
« Отговор #12 -: Декември 27, 2006, 12:31:14 pm »
Цитат
В колко часа си родена и в кой град?
Как къде???? Във вечния ПЛОВДИВ ТОЧНО В 9 : 50!  

въпрос за сън
« Отговор #13 -: Декември 27, 2006, 12:37:33 pm »
Лили ти си ,за да не направя някая голямя каша,но ДСЦ ме отвявя към Скорпи

*

Lillie

• 30532
въпрос за сън
« Отговор #14 -: Декември 27, 2006, 12:37:59 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
И аз не съм особен почитател на брачната институция с тоя телешки Юпитер в 7ми дом... и той все не бърза и все си мисли, че има още време   :lol:  :rolleyes:  :lol:
Уаууу, акцентиран 11 дом в съчетание с вироглаво овнешко Слънце може да бъде напълно достатъчен  :lol:  :o  :lol:

Стелиум ли имаш там, в кой знак?  :huh:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

въпрос за сън
« Отговор #15 -: Декември 27, 2006, 12:43:20 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Уаууу, акцентиран 11 дом в съчетание с вироглаво овнешко Слънце може да бъде напълно достатъчен  :lol:  :o  :lol:

Стелиум ли имаш там, в кой знак?  :huh:
Стелиума и е в Телец,сега го погледнах :D  

*

Lillie

• 30532
въпрос за сън
« Отговор #16 -: Декември 27, 2006, 12:49:38 pm »
И Венера ли е там или е в някой от съседните знаци? Венера е важна, защото 'държи' стелиума  ;) сега ще потърся данните с датата на раждане и ще хвърля едно око какъв знак изгрява на Асц  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

въпрос за сън
« Отговор #17 -: Декември 27, 2006, 12:50:39 pm »
Лелеееее, как ме "разцъкахте" само !!!!!!! :o  :o  :o  

*

Valda

• *
  • 377
въпрос за сън
« Отговор #18 -: Декември 27, 2006, 01:12:30 pm »
Цитат
Лелеееее, как ме "разцъкахте" само !!!!!!! :o  :o  :o
Ами да ти кажа здрасти и аз ;)  

въпрос за сън
« Отговор #19 -: Декември 27, 2006, 01:18:14 pm »
Цитат
Цитат
Лелеееее, как ме "разцъкахте" само !!!!!!! :o  :o  :o
Ами да ти кажа здрасти и аз ;)
Зрасти :D  :D  :D  Много сте готини тук,честно!!!!