Здравей Гост

ще ви помоля....

• 115 Отговора
  • 19916 Прегледи
*

Guest

ще ви помоля....
« Отговор #20 -: Декември 22, 2006, 10:06:06 am »
Цитат
В интерес на истината, мен понякога - откъм външен вид - ме възприемат като нещо лъвско - вероятно заради акцентираността на 5 дом + силно нептуново, но не и плутоново или ураново. Но са ме определяли - на пръв поглед - и като Слънце в Дева, а и като изгряващ Стрелец също (вероятно заради прогресивния Асц там)...  :huh:  B)
Вероятно имаш предвид дирекционния Асцендент :)  

*

Lillie

• 30532
ще ви помоля....
« Отговор #21 -: Декември 22, 2006, 10:10:20 am »
Цитат
Извинявай, струпването е в 8-ми дом.Знакът Скорпион  :)  ще влияе върху външността и поведението :)
Мхм... Венера и Меркурий са си на купсидата на 9ти дом при по-ранен час на раждане, което се подчертава от опозицията им с Уран откъм 3ти  - влиянието им и в двата дома ли следва да се отчита или само в единия?

:)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
ще ви помоля....
« Отговор #22 -: Декември 22, 2006, 10:11:42 am »
Цитат
Цитат
В интерес на истината, мен понякога - откъм външен вид - ме възприемат като нещо лъвско - вероятно заради акцентираността на 5 дом + силно нептуново, но не и плутоново или ураново. Но са ме определяли - на пръв поглед - и като Слънце в Дева, а и като изгряващ Стрелец също (вероятно заради прогресивния Асц там)...  :huh:  B)
Да, в астро-книжките по някакво странно недоразумение го наричат "прогресивен", но на практика си е дирекционен, точно така   B)  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
ще ви помоля....
« Отговор #23 -: Декември 22, 2006, 10:15:26 am »
Към Госта  :)

При по-ранен час на раждане дали можем да отчетем квадрата на Нептун откъм ИЦ към Асц или е извън допустимата орбиса, как мислиш?  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Guest

ще ви помоля....
« Отговор #24 -: Декември 22, 2006, 10:16:47 am »
Цитат
Цитат
Цитат
В интерес на истината, мен понякога - откъм външен вид - ме възприемат като нещо лъвско - вероятно заради акцентираността на 5 дом + силно нептуново, но не и плутоново или ураново. Но са ме определяли - на пръв поглед - и като Слънце в Дева, а и като изгряващ Стрелец също (вероятно заради прогресивния Асц там)...  :huh:  B)
Да, в астро-книжките по някакво странно недоразумение го наричат "прогресивен", но на практика си е дирекционен, точно така   B)  :)
В астрокнижките уточняват вида на дирекцията или прогресията за да не стават недоразумения :D  :P  :P  

*

Lillie

• 30532
ще ви помоля....
« Отговор #25 -: Декември 22, 2006, 10:26:02 am »
В някои да  :P обаче тоя "бисер" за смяната на знака на Асц по "прогресия" в интерес на истината съм го срещала в доста източници без уточнение  :unsure:  а за разлика от знака на прогресивното Слънце тук наистина има нужда от уточняване :huh:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

ще ви помоля....
« Отговор #26 -: Декември 22, 2006, 10:54:36 am »
:P  
« Последна редакция: Май 31, 2007, 01:08:56 pm от SANIELI »
"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

*

Lillie

• 30532
ще ви помоля....
« Отговор #27 -: Декември 22, 2006, 10:58:05 am »
Интересно... нито Асцендентът, нито Слънцето ти не са прогресирали в огнен знак към момента  :huh:
За да отговорим на въпроси ти, ще ни трябва вероятно друг "ключ"  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
ще ви помоля....
« Отговор #28 -: Декември 22, 2006, 11:03:45 am »
Да ти кажа и при мен напоследък се забелязва такава "тенденция" - по-малко да цепя басма  :lol:  :D  :lol: и го свързвам с преминаването на прогресивната  Луна от воден знак и дом в огнени - Лъв/9 дом.

А може и да е от преминалото вече сатурново завръщане, макар че не се чувствам толкова "помъдряла", колкото по-дистанцирана и обективна в емоционален план  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

ще ви помоля....
« Отговор #29 -: Декември 22, 2006, 11:21:50 am »
:D  
« Последна редакция: Юни 01, 2007, 08:39:55 am от SANIELI »

*

Guest

ще ви помоля....
« Отговор #30 -: Декември 22, 2006, 11:55:16 am »
Цитат
Като дете никога неправех това,което ми кажат ако сама небях обедена ,че е праилно.Определен в момента се харесвам повече от преди, но повечето ми познати са малко стреснати. :unsure:  :unsure:
 :D Инатът на Телците е всеизвестен, а при толкова лични планети в този знак?

*

Lillie

• 30532
ще ви помоля....
« Отговор #31 -: Декември 22, 2006, 12:20:32 pm »
Цитат
Преди това беше различно бях активна и директна  като е сега. Като дете никога не правех това, което ми кажат ако сама не бях убедена, че е правилно. Определено в момента се харесвам повече от преди, но повечето ми познати са малко стреснати. :unsure:  :unsure:
Споко, аз все още съм така  :D не правя това, което ми казват, а това, за което съм убедена, че е правилно, редно, етично. Между другото, имаш ли изострено чувство за справедливост?  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

ще ви помоля....
« Отговор #32 -: Декември 22, 2006, 02:11:12 pm »

Прекалено бих казала.
« Последна редакция: Април 15, 2007, 02:27:47 pm от SANIELI »

*

Lillie

• 30532
ще ви помоля....
« Отговор #33 -: Декември 22, 2006, 02:17:00 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Преди това беше различно бях активна и директна  като е сега. Като дете никога не правех това, което ми кажат ако сама не бях убедена, че е правилно. Определено в момента се харесвам повече от преди, но повечето ми познати са малко стреснати. :unsure:  :unsure:
Споко, аз все още съм така  :D не правя това, което ми казват, а това, за което съм убедена, че е правилно, редно, етично. Между другото, имаш ли изострено чувство за справедливост?  :rolleyes:
Прекалено бих казала,не мога да постъпя нечестно спрямо даден човек и направо побеснявам когато ощетяват някого дори да не го познавам.
Закачам се с Юпитер/Сатурн във Везни близо до Асц ти  :P - един от начините да се "тества" конкретна натална констелация :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

ще ви помоля....
« Отговор #34 -: Декември 22, 2006, 02:31:36 pm »
:D  
« Последна редакция: Юни 01, 2007, 08:40:40 am от SANIELI »

*

Valda

• *
  • 377
ще ви помоля....
« Отговор #35 -: Декември 22, 2006, 03:48:38 pm »
:)
« Последна редакция: Май 31, 2007, 07:43:24 am от Valda »

ще ви помоля....
« Отговор #36 -: Декември 22, 2006, 04:10:56 pm »
:D  :D  :D  
« Последна редакция: Април 15, 2007, 02:28:52 pm от SANIELI »

*

Lillie

• 30532
ще ви помоля....
« Отговор #37 -: Декември 22, 2006, 07:07:02 pm »
Цитат
...уж трябва да ми върви в любовта, а не е така. Може би причината е, че обичам мъж Водолей. Аз поне друго обяснение нямам :rolleyes:
А защо според теб не ти "върви" в любовта? Това субективното ти усещане ли е или наистина изпитваш променливи чувства и не се чувстваш удовлетворена от това, което "имаш"?  :huh: Водолеите не са лоши, особено като им хванеш "цаката"  :P  :D а и мисля, че този мъж би трябвало да ти импонира на урановата опозиция...  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
ще ви помоля....
« Отговор #38 -: Декември 22, 2006, 09:10:21 pm »