Здравей Гост

ще ви помоля....

• 115 Отговора
  • 19911 Прегледи
*

Astroholic

ще ви помоля....
« Отговор #60 -: Декември 23, 2006, 05:53:38 pm »
:)  Сега увери ли се колко е велик Роби Уилямс ?!  ;)  :)
Ще се чуем на 27-ми  :)  

*

Lillie

• 30532
ще ви помоля....
« Отговор #61 -: Декември 23, 2006, 05:56:07 pm »
На 27ми ще мога да "слушам", което не ми пречи сега да чета и да гледам... за клипчета разни става въпрос  :rolleyes:  :P  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
ще ви помоля....
« Отговор #62 -: Декември 23, 2006, 09:54:13 pm »
Цитат
Любопитна съм най- вече за  10  дом
Много бързо се отказа от осми :) Там ти са 5 планети, а като имаш предвид,че двете от тях са Меркурий и Венера/управители на по два знака/ виждаш управителите на колко дома от хороскопа се намират в осми дом.Практически почти всичко се пречупва през трансформацията на осми.Отдели повече време
на този дом.Ако искаш ще говорим и за десети, но след празниците :rolleyes:  

ще ви помоля....
« Отговор #63 -: Януари 02, 2007, 02:46:07 pm »
:D  :D  :D  
« Последна редакция: Април 15, 2007, 02:41:01 pm от SANIELI »
"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

*

Valda

• *
  • 377
ще ви помоля....
« Отговор #64 -: Януари 03, 2007, 03:57:39 pm »
Дано днес в гнева си не съм обидила никой ;)
« Последна редакция: Май 31, 2007, 07:48:22 am от Valda »

ще ви помоля....
« Отговор #65 -: Януари 04, 2007, 11:16:09 am »
:D Валда аз съм блондинка  :D  :P едва ли ще успееш да ме обидиш :rolleyes:  

ще ви помоля....
« Отговор #66 -: Януари 04, 2007, 12:38:55 pm »
Здрастии! Вчера се регнах тук, като заинтересувана таро-потребителка, светлинно-звезден пътник и универсално-истинна търсачка.  :lol:
Много ме интересува какви влияния ще се намесят и дали нещо идва към мен ..искам да знам за нещо конкретно но ще разбера ако някой ми помогне
    Родена съм на 22.02.1986 в 18:30ч в град Варна.

Пък да споменавам ли за баницата с късметите че ми се паднаха 4 в мойто парче, един от които паричката  :D  а другите бяха дрян за здраве , както и     годеж (олеле мале!!) и нова къща.
 B)  :lol:  B)  :blink:  :blink:  
Онова, което за гасеницата е краят на света, за наблюдателя е пеперуда.

ще ви помоля....
« Отговор #67 -: Януари 04, 2007, 12:57:59 pm »
Цитат
Здрастии! Вчера се регнах тук, като заинтересувана таро-потребителка, светлинно-звезден пътник и универсално-истинна търсачка.  :lol:
Много ме интересува какви влияния ще се намесят и дали нещо идва към мен ..искам да знам за нещо конкретно но ще разбера ако някой ми помогне

Пък да споменавам ли за баницата с късметите че ми се паднаха 4 в мойто парче, един от които паричката  :D  а другите бяха дрян за здраве , както и     годеж (олеле мале!!) и нова къща.
 B)  :lol:  B)  :blink:  :blink:
И какво те интересува конкретно :D  

*

Lillie

• 30532
ще ви помоля....
« Отговор #68 -: Януари 04, 2007, 12:58:53 pm »
Хихи, аз ще си чакам златната рибка от коледния късмет  :lol: ама засега само жабоци ми пращат за целуване  :D  :P  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

ще ви помоля....
« Отговор #69 -: Януари 04, 2007, 01:25:56 pm »
Ами дали имам специална среща тази година (много трябва да е специална ако ще се сгодявам    :lol:  Защото при мене сега играят 2 фактора достатъчно потенциално силни но как да знам...пък аз предпочитам само с единия фактор да си играем ама той сега е в мноого географски отдалечено влияние  :P    та кой от двата фактора ще ми окаже по-голямото влияние. А в краен случай сама ще си окажа влияние и ще се антигравитирам от тях  :lol:
пък кой знае-понякога и баницата може да греши, млада съм още  :unsure:  :P  ;)  :D  

*

sunrain

• 6710
ще ви помоля....
« Отговор #70 -: Януари 04, 2007, 02:30:08 pm »
То на мен какви ли не късметите ми се паднаха. Ама то ако се и сбъдваха светът щеше да е прекалено хубаво място за живеене... Да се намеся аз с малко песимизъм, няма само в моята глава да е я.  :blink:  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Valda

• *
  • 377
ще ви помоля....
« Отговор #71 -: Януари 04, 2007, 03:00:10 pm »
За блондинките и обидите :D

Sanieli, последната ми реплика беше към друг :rolleyes: Към човек, който неволно се оказа потърпевш от горчилката на погрешно отправения ми овенски гняв :(

« Последна редакция: Май 31, 2007, 07:49:15 am от Valda »

ще ви помоля....
« Отговор #72 -: Януари 04, 2007, 04:05:40 pm »
Цитат
За блондинките и обидите :D

Sanieli, последната ми реплика беше към друг :rolleyes:
:P  :D Valda за блондинките се пошегувах!  
« Последна редакция: Април 15, 2007, 02:47:10 pm от SANIELI »

ще ви помоля....
« Отговор #73 -: Януари 04, 2007, 04:12:16 pm »
Цитат
Цитат на: dreamspell,January 04, 2007 01:38 pm

И най-точно ме интересува дали силното влияние което срещнах лятото на 2006 година ще се върне около мен дали това може да се види изобщо в картата ми аз не знам, за това питам.

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&bt...HdD-u1167850483

тук си направих кратка карта  :)  нооо...виждам само геометрични фигури.

*

Lillie

• 30532
ще ви помоля....
« Отговор #74 -: Януари 04, 2007, 04:23:14 pm »
Уран транзитира в опозиция с Асц, в съвпад с Венера на Дсц и в квадрат със Сатурн и Марс на ИЦ - влиянието никак не е за подценяване, Сатурн е минал през Луната  :o но ти предстои още едно "включване" по време на урановата квадратура - ще ти активира аспекта между Меркурий (управител на Асц и МЦ) и Уран... B)

Развитие тепърва ти предстои, особено ако се отчетат и предстоящите в средносрочна перспектива аспекти на прогресивната Луна... но до тогава има време  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

ще ви помоля....
« Отговор #75 -: Януари 04, 2007, 04:41:18 pm »
Цитат
Цитат на: ЗЪБОЛЕКАР,January 04, 2007 01:57 pm

И най-точно ме интересува дали силното влияние което срещнах лятото на 2006 година ще се върне около мен дали това може да се види изобщо в картата ми аз не знам, за това питам.

Честно казано предстоят ти много "влияния",животът ти ще е пълен с приключения.Романтична личност  ;)  :D  

ще ви помоля....
« Отговор #76 -: Януари 04, 2007, 05:27:09 pm »
Звучи ми много добре :) порблемът ми винаги обаче е бил че нямам достатъчно търпение и все се пръскам по шевовете от предчувствия, усещания и знаци оххх!!!  B)
 Благодаря за вниманието  :D  сега ще почна да разучавам тея позиции дето  Lillie ги каза защот аз на картата нищо такова не виждам  :lol:
иначе другото ще си го оставя като изненада  ;)  

ще ви помоля....
« Отговор #77 -: Януари 04, 2007, 05:47:07 pm »
Цитат
Цитат на: dreamspell,January 04, 2007 05:12 pm
Цитат на: ЗЪБОЛЕКАР,January 04, 2007 01:57 pm

Честно казано предстоят ти много "влияния",животът ти ще е пълен с приключения.Романтична личност  ;)  :D
От септември месец тази година,ти се очертава силно емоционален любовен живот (прогресивна Венера в тригон с натален Сатурн),което може да означава връзка с по-голям или по-зрял партньор,а също така и желание за сигурност в любовта.От февруари 2008 прогресивна Венера сключва тригон с натална Луна,което ти дава обвързване с определен човек,но и много романтични запознанства,по същото време е и транзита на Юпитер върху куспида на пети дом,транзит на Нептун в секстил към натален Уран и транзитен Сатурн  в тригон с натален Нептун.
Но те и очаква разочарование  в любовта през този период имаш влияние на обратната екваториална дъга на Луната която сключва квадрат и половина към върха на пети дом,което носи негативни влияния и води до бурна раздяла с любим човек,а също така и обратната екваториална дъга на Венера е в квадрат и половина към върха на 12 дом,което може да се тълкува като разочарование в любовта и самота.

*

Lillie

• 30532
ще ви помоля....
« Отговор #78 -: Януари 04, 2007, 06:09:27 pm »
Цитат
имаш влияние на обратната екваториална дъга на Луната която сключва квадрат и половина към върха на пети дом... а също така и обратната екваториална дъга на Венера е в квадрат и половина към върха на 12 дом...
Кой не разбирал от астрология и четял от буквари, а?  :lol:  :o  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

ще ви помоля....
« Отговор #79 -: Януари 04, 2007, 06:49:58 pm »
Цитат
Уран транзитира в опозиция с Асц, в съвпад с Венера на Дсц и в квадрат със Сатурн и Марс на ИЦ - влиянието никак не е за подценяване, Сатурн е минал през Луната  :o но ти предстои още едно "включване" по време на урановата квадратура - ще ти активира аспекта между Меркурий (управител на Асц и МЦ) и Уран... B)

Развитие тепърва ти предстои, особено ако се отчетат и предстоящите в средносрочна перспектива аспекти на прогресивната Луна... но до тогава има време  :)
Прогресивната Луна в 9 дом е в секстил с Меркурий в 7дом ;) ,прогресивно Слънце в 7дом сключва квадрат и половина с натална луна в 11дом,Прогресията на Сатурн към наталната му позиция и IC ,а също и обратна прогресия на Венера с куспида на 6дом.
Това май са и прогресиите,които аз мернах :D