Здравейте, надявам се да не ви затруднявам като ви помоля разбира се, ако имате възможност да ми помогнете т.е. да погледнете и моя натал, тази година ми предстои да си търся нова работа .Скоро ще приключа с отпуска си по майчинство и ми се иска да си сменя работата, защото мисля да опитам в друга сфера, а пък и разбира се по-добри работни условия.
Родена съм на 02.03. 1975г. в 12.58ч. гр.Лом.
Благодаря предварително и се надявам да ми помогнете.
Уран наскоро е преминал през МС, а за него е нормално да иска промени, в случая в работата.
Защо искаш да я сменяш?
Соларната домификация повтаря наталната и ъгловите оси съвпадат. Но дали годината ще е ключова зависи от цял комплекс фактори...
При всички положения не са изключени промени в социалното положение предвид Юпитер на Дсц и Уран на МЦ в картата, промени в ритъма на ежедневието, нови контакти, за което загатват позицията на Луната и нейните аспекти.
Но, с оглед да се постигнат поставените цели, ще е нужда повече целенасоченост и концентрация върху същественото, без разпиляване.
Донякъде обаче в рамките на предстоящата година може да има зависимост от чуждо влияние, обвързаност с другите чрез търсене на подкрепа "отвън", склонност към изчакване нещата да се случат сами...
Струва ми се, че малко по-смела инициатива в съчетание с повече целенасоченост няма да навреди