Здравей Гост

ще ви помоля....

• 115 Отговора
  • 19845 Прегледи
ще ви помоля....
« Отговор #100 -: Март 31, 2008, 11:10:03 am »
Извинете, останах с впечатлението че в тази  тема има разясняване  в детайли на наталните карти на хора , които са ви помолили за това иначе не бих си позволила да пускам подобна молба.  :)   Поздрав
« Последна редакция: Март 31, 2008, 11:12:02 am от lilia »

*

Kali

• **
  • 1411
ще ви помоля....
« Отговор #101 -: Март 31, 2008, 03:22:35 pm »
Цитат
Здравейте, надявам се да не ви затруднявам като ви помоля разбира се, ако имате възможност да ми помогнете т.е. да погледнете и моя натал,  тази година ми предстои да си търся нова работа .Скоро ще приключа с отпуска си по майчинство и ми се иска да си сменя работата, защото мисля да опитам в друга сфера, а пък и разбира се по-добри работни условия.
Родена съм на 02.03. 1975г. в 12.58ч. гр.Лом.
Благодаря предварително и се надявам да ми помогнете.
Уран наскоро е преминал през МС, а за него е нормално да иска промени, в случая в работата.

Защо искаш да я сменяш?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
ще ви помоля....
« Отговор #102 -: Март 31, 2008, 05:35:50 pm »
Цитат
Цитат
Здравейте, надявам се да не ви затруднявам като ви помоля разбира се, ако имате възможност да ми помогнете т.е. да погледнете и моя натал,  тази година ми предстои да си търся нова работа .Скоро ще приключа с отпуска си по майчинство и ми се иска да си сменя работата, защото мисля да опитам в друга сфера, а пък и разбира се по-добри работни условия.
Родена съм на 02.03. 1975г. в 12.58ч. гр.Лом.
Благодаря предварително и се надявам да ми помогнете.
Уран наскоро е преминал през МС, а за него е нормално да иска промени, в случая в работата.

Защо искаш да я сменяш?
Соларната домификация повтаря наталната и ъгловите оси съвпадат. Но дали годината ще е ключова зависи от цял комплекс фактори...
При всички положения не са изключени промени в социалното положение предвид Юпитер на Дсц и Уран на МЦ в картата, промени в ритъма на ежедневието, нови контакти, за което загатват позицията на Луната и нейните аспекти.
Но, с оглед да се постигнат поставените цели, ще е нужда повече целенасоченост и концентрация върху същественото, без разпиляване.
Донякъде обаче в рамките на предстоящата година може да има зависимост от чуждо влияние, обвързаност с другите чрез търсене на подкрепа "отвън", склонност към изчакване нещата да се случат сами...
Струва ми се, че малко по-смела инициатива в съчетание с повече целенасоченост няма да навреди  :)
« Последна редакция: Март 31, 2008, 05:36:23 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
ще ви помоля....
« Отговор #103 -: Март 31, 2008, 07:23:56 pm »
Цитат
Но, с оглед да се постигнат поставените цели, ще е нужда повече целенасоченост и концентрация върху същественото, без разпиляване.
Донякъде обаче в рамките на предстоящата година може да има зависимост от чуждо влияние, обвързаност с другите чрез търсене на подкрепа "отвън", склонност към изчакване нещата да се случат сами...
Струва ми се, че малко по-смела инициатива в съчетание с повече целенасоченост няма да навреди  :)
Лили, с кой транзит или аспект в картата свързваш тези склонности? Забелязах Марс на Асцендента, но посоката му на действие е малко по-различна.

До една година Сатурн ще направи опозиция на нат. Слънце и после ще пресече IC.

*

Lillie

• 30532
ще ви помоля....
« Отговор #104 -: Март 31, 2008, 07:32:11 pm »
Хм, видях Сатурн в Рак на Асц. Възможно е да съм била разсеяна и да съм въвела друга година в астрокома, оттам нататък може да са е променил и соларът  :blink:

П.С. През работно време не се правят консултации.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
ще ви помоля....
« Отговор #105 -: Март 31, 2008, 07:38:39 pm »
И аз сега пиша по спомени, утре ще проверя добре ли съм запомнила.  :)  

*

Lillie

• 30532
ще ви помоля....
« Отговор #106 -: Март 31, 2008, 07:41:57 pm »
Цитат
Лили, с кой транзит или аспект в картата свързваш тези склонности? Забелязах Марс на Асцендента, но посоката му на действие е малко по-различна.

Ох, че ме стресна! Проверих, няма Марс на Асцендента - нито в натала, нито в солара. Транз. Марс попада в 12 соларен и натален дом, в последния градус на знака Близнаци. В радикса Сатурн е в съвпад с Асц в Рак.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
ще ви помоля....
« Отговор #107 -: Март 31, 2008, 07:44:10 pm »
Е на това вече му казват "счупен телефон"  :D  :P  :D!

Аз видях Марс на Асц. в транзита.
« Последна редакция: Март 31, 2008, 07:46:18 pm от Kali »

*

Lillie

• 30532
ще ви помоля....
« Отговор #108 -: Март 31, 2008, 07:55:49 pm »
А за Сатурн си права...
При всички положения има голяма вероятност за промяна в статуса и в ежедневието, а също раздвижване в социалния живот по линията на опозицията семейство/професионална реализация. Но според мен годината носи тенденция на приспособяване към промените. Активността е по линията на отношенията с другите, въпросът за личната инициатива не изглежда толкова приоритетен. Действие поради обективно съществуваща (и може би не особено ясно осъзната) необходимост от външна промяна в статуквото, т.е. в контекста на социалните, професионални и партньорски отношения.

« Последна редакция: Март 31, 2008, 08:03:03 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

ще ви помоля....
« Отговор #109 -: Март 31, 2008, 09:55:41 pm »
Благодаря ви за отговорите, работата искам, а и трябва да я сменя първо с оглед на това, че трябва да се грижа и за детенцето ми, а пък и искам да спра с "посредствените" си работи, като за целта в момента съм се заела със повишаване на квалификацията ми. Отново ви благодаря за това, че ми отделихте от времето си!

*

Kali

• **
  • 1411
ще ви помоля....
« Отговор #110 -: Март 31, 2008, 10:23:39 pm »
Идеята за повишаване на квалификацията е много добра.  :)  Лили точно това имаше предвид, необходимост от адаптация. Късмет, пожелавам ти бързо да намериш вариант, който да те устройва.

ще ви помоля....
« Отговор #111 -: Април 01, 2008, 08:10:29 am »
:(  

*

Lillie

• 30532
ще ви помоля....
« Отговор #112 -: Април 01, 2008, 10:04:17 am »
Цитат
Идеята за повишаване на квалификацията е много добра.  :)  Лили точно това имаше предвид, необходимост от адаптация. Късмет, пожелавам ти бързо да намериш вариант, който да те устройва.
Адаптация към бързопроменящи се условия...
Но е хубаво да сме предвидливи и да обмислим някои алтернативни варианти, като изберем насока за развитие.
Мисля, че със закрилата на добре поставен Юпитер трябва да има късмет, а големият тригон на светилата със Сатурн на Асц в съчетание със силен Марс е добра предпоставка за постигане на оптимален резултат благодарение на лични усилия и постоянство. В картата е заложен стремеж към високи цели, не липсва и амбиция за тяхното постигане, така че идеята за повишаване на квалификацията никак не ме учудва  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

ще ви помоля....
« Отговор #113 -: Април 01, 2008, 01:18:48 pm »
Първо много ви благодаря и второ много ме зарадвахте, мисля, че съм поела в правилната посока. Пък ще видим какво ще стане.  :)  

*

Lillie

• 30532
ще ви помоля....
« Отговор #114 -: Април 01, 2008, 01:27:44 pm »
Успех  :)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Re: ще ви помоля....
« Отговор #115 -: Декември 01, 2012, 05:52:45 pm »
Здравейте!Отдавна чета в сайта,но днес реших да се регистрирам с "користна"
цел-помощ при разчитане на натала и по-специално изгледите за успех в работата (кариера) и финансова сигурност.Родена съм на 02.02.1969г. в 16часа
и 15 минути в гр.Ямбол.(Този Сатурн в 10 дом и Луна-Слънце в опозиция?!?)
Благодаря!! :)  :)

Сатурн си е на добро място, стига да нямаш против да плащаш цената на успеха :)
Известно предизвикателство по отношение на реализацията представляват квадратурите на светилата към управителя на 10-ти дом, но можеш да се справиш с предизвикателствата като се научиш да подчиняваш желания и пристрастия на волята си:)
Цитат
"и по-специално изгледите за успех в работата (кариера) и финансова сигурност"
Краят на годината, т.е. разбирай последните месеци на 2008г., ми изглежда някак си по-динамичен при теб. На преден план излизат всякакъв вид партньорски отношения, особено след преминаване на прогресивната Луна през Дсц. По-нататък има прогресии, благоприятстващи съвместни начинания и екипна дейност. Същевременно важност добиват оношенията не само в семейството, с близките, а и в колектива или някакъв вид групова, съвместна дейност. Междуличностните отношения добиват особен фокус. Краят на годината, т.е. евентуално месеците ноември/декември, е период за рекапитулация и ще направи въпроса относно търсене на нови начини за взаимодействие, получаване на съдействие или подкрепа в отношенията още по-актуален. Не е изключено да бъде подложена на изпит лоялността на някои близки, любими хора или твоята собствена.

П.С. Асцендентът ти е на границата между два знака и изисква прецизна верификация часа на раждане.
 :)

4 г.по- късно,каква е равносметката Уранче :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...