Здравей Гост

сънувах феникс и...

• 43 Отговора
  • 10475 Прегледи
*

dreamspell

сънувах феникс и...
« -: Декември 26, 2006, 01:01:06 pm »
Значи преди седмица някъде сънувах страхотен сън! Излязох на терасата и погледнах звездното нощно небе. Първото нещо което съзрях бе голямо сърце изградено от звезди. Аз се възхитих и както си го зяпах от сърцето излезе една огромна птица нещо като дракон или феникс, пак изградена от звезди. Тя дойде срещу мен и размахвайки крила на едно място ме гледаше и така се гледахме много време. После от птица, прие човешка структура и с въпросния звезден силует продължихме да се гледаме и да се усмихваме с невероятна енергия помежду ни. След което той прескочи терасата и дойде при мен като се преобрази в човек от плът и кръв. Идеи някакви?  :blink:  :rolleyes:  

сънувах феникс и...
« Отговор #1 -: Декември 26, 2006, 01:19:28 pm »
Цитат
Значи преди седмица някъде сънувах страхотен сън! Излязох на терасата и погледнах звездното нощно небе. Първото нещо което съзрях бе голямо сърце изградено от звезди. Аз се възхитих и както си го зяпах от сърцето излезе една огромна птица нещо като дракон или феникс, пак изградена от звезди. Тя дойде срещу мен и размахвайки крила на едно място ме гледаше и така се гледахме много време. После от птица, прие човешка структура и с въпросния звезден силует продължихме да се гледаме и да се усмихваме с невероятна енергия помежду ни. След което той прескочи терасата и дойде при мен като се преобрази в човек от плът и кръв. Идеи някакви?  :blink:  :rolleyes:
Това да не е взаимствано от новия аватар на Валда :P  :D  :D  :o  :(  :blink:  :D  

*

dreamspell

сънувах феникс и...
« Отговор #2 -: Декември 26, 2006, 01:36:55 pm »
хехе като разглеждах разни теми тука забелязах тоя аватар и се сетих за моя сън и викам дали някой като нея например няма да знае нещо по въпроса  :)  

*

Lillie

• 30532
сънувах феникс и...
« Отговор #3 -: Декември 26, 2006, 02:10:26 pm »
Цитат
Първото нещо което съзрях бе голямо сърце изградено от звезди. Аз се възхитих и както си го зяпах от сърцето излезе една огромна птица нещо като дракон или феникс, пак изградена от звезди.
Да не чакаш да те осени "Голямата любов" и да те преобрази?  :rolleyes: сърце от звезди, феникс... това е единственото, за което се сещам в момента  B) ще видим Валда като се появи как ще интерпретира съня ти, тя е специалистът по сънищна символика тук, заедно с Док  :D
« Последна редакция: Декември 26, 2006, 02:42:44 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
сънувах феникс и...
« Отговор #4 -: Декември 26, 2006, 03:25:32 pm »
Цитат
Цитат
Първото нещо което съзрях бе голямо сърце изградено от звезди. Аз се възхитих и както си го зяпах от сърцето излезе една огромна птица нещо като дракон или феникс, пак изградена от звезди.
Да не чакаш да те осени "Голямата любов" и да те преобрази?  :rolleyes: сърце от звезди, феникс... това е единственото, за което се сещам в момента  B) ще видим Валда като се появи как ще интерпретира съня ти, тя е специалистът по сънищна символика тук, заедно с Док  :D
Я да видя кой се е забавлявал за моя сметка докато ме нямаше! :rolleyes:
Поне 5 пъти казах,че не мога да тълкувам чужди сънища.Тълкувам само собствените си. Явно подсъзнанието ми е разбрало какви символи може да чете съзнанието ми и праща точно тези, които мога да разбера :rolleyes: Ще ми излезе име на съногадател и после Astrоholic ще е виновен,че ми се предостави за опитно зайче :rolleyes:  :P
« Последна редакция: Декември 26, 2006, 03:49:48 pm от Valda »

*

Valda

• *
  • 377
сънувах феникс и...
« Отговор #5 -: Декември 26, 2006, 03:29:01 pm »
Цитат
Цитат
Значи преди седмица някъде сънувах страхотен сън! Излязох на терасата и погледнах звездното нощно небе. Първото нещо което съзрях бе голямо сърце изградено от звезди. Аз се възхитих и както си го зяпах от сърцето излезе една огромна птица нещо като дракон или феникс, пак изградена от звезди. Тя дойде срещу мен и размахвайки крила на едно място ме гледаше и така се гледахме много време. После от птица, прие човешка структура и с въпросния звезден силует продължихме да се гледаме и да се усмихваме с невероятна енергия помежду ни. След което той прескочи терасата и дойде при мен като се преобрази в човек от плът и кръв. Идеи някакви?  :blink:  :rolleyes:
Това да не е взаимствано от новия аватар на Валда :P  :D  :D  :o  :(  :blink:  :D
Док, теб повече не мога да те бъзкам :(  :o  :( Ще вземеш да се ядосаш и да ми издокараш аватарчето като Апостол в другата тема :(  :P  :D  

*

Lillie

• 30532
сънувах феникс и...
« Отговор #6 -: Декември 26, 2006, 03:36:48 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Значи преди седмица някъде сънувах страхотен сън! Излязох на терасата и погледнах звездното нощно небе. Първото нещо което съзрях бе голямо сърце изградено от звезди. Аз се възхитих и както си го зяпах от сърцето излезе една огромна птица нещо като дракон или феникс, пак изградена от звезди. Тя дойде срещу мен и размахвайки крила на едно място ме гледаше и така се гледахме много време. После от птица, прие човешка структура и с въпросния звезден силует продължихме да се гледаме и да се усмихваме с невероятна енергия помежду ни. След което той прескочи терасата и дойде при мен като се преобрази в човек от плът и кръв. Идеи някакви?  :blink:  :rolleyes:
Док, теб повече не мога да те бъзкам :(  :o  :( Ще вземеш да се ядосаш и да ми издокараш аватарчето като Апостол в другата тема :(  :P  :D
Хихи, и аз вече ще внимавам как ще бъзикам чичо Док, че току виж ми е сложил на аватара рогца и опашка  :D  :lol:  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
сънувах феникс и...
« Отговор #7 -: Декември 26, 2006, 03:47:51 pm »
Цитат
Здравей Омагьосан сън,
Завиждам ти за красивите сънища, които сънуваш :) Много е приказен този сън. Ако след събуждането у теб е останало същото красиво чувство значи сънят е на хубаво.Май получаваш звезден шанс за страхотно приятелство или нова любов. Ако си огнен или въдушен архетип може да ти се случи нещо наистина много желано.Това може да е и сън за доверието. Или за знанието. Звездите ти пращат послания.....
Сънят ми се струва прекалено красив за да е истински :rolleyes:
Мен пък цяла нощ ме преследваха два бутафорни робота.Единият приличаше на сглобен от кюнци за печка, но беше много масивен и тежък и имаше някакви напречни жлебове. А другият конструиран от плътни блокове лед, но като Пинокио си имаше стави и скъцаше.Непрекъснато се притеснявах,че металната буца ще падне върху него и ще го натроши или пък ще го стопи слънцето.А уж ми беше враг и ме преследваше....
Сънища всякакви....! :) Аз често сънувам тъгата, цялата вселена е само тъга,която съм аз. Сънувай по-често такива приказни сънища :rolleyes:  

сънувах феникс и...
« Отговор #8 -: Декември 26, 2006, 04:02:11 pm »
Цитат
Звездите са свързани с пътуване,което ще ти донесе благополучие.Сънят ти като тълкуване има следното значение,през тази година ти предстои излизане в чужбина ,което съдбоносно ще промени живота ти.Феникса от съня означа човек ,с който ще споделиш пътя си и който ще играе важна роля за теб.

сънувах феникс и...
« Отговор #9 -: Декември 26, 2006, 04:07:04 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Така си ми харесваш повече ;)  :P  :D  

*

dreamspell

сънувах феникс и...
« Отговор #10 -: Декември 26, 2006, 04:12:30 pm »
Това никак не звучи зле особено ако обичаш промените  :)
За добро или за не толкова добро, може да е и половинка, а? май сама си отговорих  :P  

*

dreamspell

сънувах феникс и...
« Отговор #11 -: Декември 26, 2006, 04:14:45 pm »
А и Валда нещо такова каза  :rolleyes:  

сънувах феникс и...
« Отговор #12 -: Декември 26, 2006, 04:15:29 pm »
Цитат
Хихи, и аз вече ще внимавам как ще бъзикам чичо Док, че току виж ми е сложил на аватара рогца и опашка  :D  :lol:  :D
Ако го направя ще се постарая да си харесаш опашката и рогцата :P  :P  :P  :rolleyes:  

*

dreamspell

сънувах феникс и...
« Отговор #13 -: Декември 26, 2006, 04:41:57 pm »
А какво значи ако сънуваш остров? Първо бях на плажа на острова и се радвах на новата си къща на плажа, а после сякаш видях острова от мнооого високо във вид на географска карта. Островът беше в малък и в съседство с един малко по-малък. Както гледах тази картина, между двата острова премина кораб като пътя който изминаваше оставяше пунктирна линия. Като движеща се нарисувана географска карта в голям мащаб   :blink:  

сънувах феникс и...
« Отговор #14 -: Декември 26, 2006, 04:48:06 pm »
Цитат
А какво значи ако сънуваш остров? Първо бях на плажа на острова и се радвах на новата си къща на плажа, а после сякаш видях острова от мнооого високо във вид на географска карта. Островът беше в малък и в съседство с един малко по-малък. Както гледах тази картина, между двата острова премина кораб като пътя който изминаваше оставяше пунктирна линия. Като движеща се нарисувана географска карта в голям мащаб   :blink:
Радвай се на безплатната почивка на екзотичен остров,а иначе означава забавления.
« Последна редакция: Декември 26, 2006, 04:49:45 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

dreamspell

сънувах феникс и...
« Отговор #15 -: Декември 26, 2006, 05:03:16 pm »
:lol:  :D  :lol:
ок, благодаря

*

Astroholic

сънувах феникс и...
« Отговор #16 -: Декември 26, 2006, 05:05:52 pm »
Ако не са истински, то поне са красиви /сънищата на dreamspell имам предвид/  :D  
Ако аз бях ги сънувал, въобще нямаше да се колебая какво означават...
И нямаше да се превръщам - за най-голямо мое удоволствие, признавам си, обаче  :P  -в опитно зайче на Валда  :)
Ето сега, от няколко нощи, вместо да сънувам хубавите сънища, за които имам разрешение  ;) , сънувам разни олигарси - заплашени от ликвидация в Англия /така се беше баракидирал горкият!/ или пируващи в България,
или обикалящи света в прайвит-джетове... :(
То бива телешки реализъм, бива, обаче това е вече прекалено дори за мен  :lol:

*

Lillie

• 30532
сънувах феникс и...
« Отговор #17 -: Декември 26, 2006, 05:09:08 pm »
Радвай се, че поне не сънуваш почти всяка нощ еднообразни рутинни сънища, каквото се случва напоследък при мен  :unsure: и сатурново завръщане изкарах вече, а "сивата" вълна продължава да ме мъчи... искам си шарените фантастични сънища обратно!  :blink:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

сънувах феникс и...
« Отговор #18 -: Декември 26, 2006, 05:16:13 pm »
Цитат
Радвай се, че поне не сънуваш почти всяка нощ еднообразни рутинни сънища, каквото се случва напоследък при мен  :unsure: и сатурново завръщане изкарах вече, а "сивата" вълна продължава да ме мъчи... искам си шарените фантастични сънища обратно!  :blink:  :)
А аз спрях нещо да сънувам ,та направо си завиждам и на двамата :huh:  :(  :)  

*

Lillie

• 30532
сънувах феникс и...
« Отговор #19 -: Декември 26, 2006, 05:20:13 pm »
Цитат
Цитат
Радвай се, че поне не сънуваш почти всяка нощ еднообразни рутинни сънища, каквото се случва напоследък при мен  :unsure: и сатурново завръщане изкарах вече, а "сивата" вълна продължава да ме мъчи... искам си шарените фантастични сънища обратно!  :blink:  :)
А аз спрях нещо да сънувам ,та направо си завиждам и на двамата :huh:  :(  :)
Нали това казвам, че моите сънища напоследък не са за завиждане :unsure: преди няколко дни обаче сънувах стара къща с духове, изживяването беше толкова...истинско  :blink:  :ph34r:
« Последна редакция: Декември 26, 2006, 05:20:46 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.