Искам да обясня ,защо аз не ставам за консултиращ астролог и дано от това има някаква полза.Предупреждавам ,че може да звучи грубо ,но е факт.
Моята ценностна система.
Имам Сатурн в Близнаци, разположен във втори квадрант (моят произход,дом и семейство, моите родители, душата)и Луна в Козирог четвърти квадрант(общото поле, обществото, общата сфера на липса на влияние, съдбата). Основата се базира на опита ,който имам от произхода си , а чрез намирането на решения на проблемите в чуждия хороскоп,аз си намирам решенията за мен и разрешавам своите лични проблеми. Давам съвети ,които може да са приети ,но може да са и в разрез с общоприетите норми.Мога да използвам астрологията с цел да докажа своята значимост.
Свободата на волята.
Уран в Трети квадрант във Везни (околния свят, чуждото поле, чуждата сфера на влияние, духа) .
Добър съм за съвети на тези ,които изпитват скука от живота си и не знаят какво да правят,неподходящ съм за тези ,които имат нужда от стабилност , ред и равновесие в живота си .
Знания .
Юпитер в Риби в първи квадрант (моето поле, моята сфера на влияние, материята)+Марс в Близнаци.
Добър съм в намирането и събирането на информация ,която мога да предложа,но повечето е сведено до ниво прочит ,превод ,копиране. Потребността ми да покажа знания ме кара да ровя и търся ,но събирането и предоставянето на информацията не означава познание .Многото събрана информация не прави един човек добър астролог. Както и да е приел съм го,за себе си ,затова казвам ,че нищо не знам.
Манипулацията.
Плутон в трети квадрант и във Везни(мога да ти оправя живота), в комбинация със Слънце в Овен ,Меркурий в Овен (чакай да ти покажа как става) разположени в първи квадрант. Склонен съм и мога да манипулирам майсторски човешките отношения. От мен съвет не трябва да приемат хора които вярват в магии ,считат се за жертви на манипулации имат нужда някой да ги освободи от лошата карма и се страхуват от лоши въздействия в бъдеще време.
Емпатия.
Нептун в Стрелец, трети квадрант +Венера в Риби в първи квадрант.
Водя се по интуиция. С човека ,който съветвам най-много да споделим възприятията си за живота като цяло.Склонност да чета мислите на отсрещния човек ,склонност да преписвам същите нужди и проблеми като своите, както и да дам погрешно решение на проблема му. Неподходящ съм за хора ,които имат парични проблеми,домашни проблеми, проблеми свързани със семейството, самотни,на които им липсват приятели,проблеми свързани с работа.