Здравей Гост

помогнете

• 38 Отговора
  • 6916 Прегледи
помогнете
« -: Януари 19, 2007, 10:07:55 pm »
Здравейте,попаднах случайно в този форум.От скоро ме заинтригува астрологията,за жалост моите познания са много малко.Мога ли да помоля,ако не ви затруднява да ми погледнете годишния хороскоп за 2007г.Аз съм родена на 20.12.1976г -07.30ч. Въпросът ми е свързан дали тази година имам някакви шансове, които са свързани с дете,зачеване..Миналата година направих спонтанен аборт,а забременяването ми беше доста трудничко.Чета всички теми и натрупвам знания благодарение на вас.Чувала съм ,че е важно за годишния хороскоп къде е прекаран последният рожден ден.Карах го в Норвегия-Осло :)  :)  :)  

*

Lillie

• 30532
помогнете
« Отговор #1 -: Януари 19, 2007, 10:16:26 pm »
А в кое населено място в България си родена?  :)

П.С. Имаш предвид рождения си ден през 2006 година, нали?

« Последна редакция: Януари 19, 2007, 10:18:24 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

помогнете
« Отговор #2 -: Януари 19, 2007, 10:17:42 pm »
Цитат
А в кое населено място в България си родена?  :)
Ха ,ха изпревари ме :D  

помогнете
« Отговор #3 -: Януари 19, 2007, 10:28:20 pm »
родена съм в  Попово.Да става въпрос за 2006

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
помогнете
« Отговор #4 -: Януари 19, 2007, 10:31:11 pm »
Егати, аз такава карта сефте виждам-с толкова широк 6 и 12 дом и при това празни, а всички планети в 7,8 и 9  :o
Аз лично не мога да го тълкувам де това, просто се учудвам на гледката.
8-и ли беше раждане? И 8 натален съвпад с пети соларен, в който са и двата Сатурна-планета на реализацията все пак. А пети беше собствени деца, нали така?

помогнете
« Отговор #5 -: Януари 19, 2007, 10:40:55 pm »
KAILY-какво означава това нещо лощо ли е?Ти направо ме изплаши  

*

Lillie

• 30532
помогнете
« Отговор #6 -: Януари 19, 2007, 10:44:30 pm »
Няма нищо страшно  :)

С или без астрологията и нейните прогнози нещата ще се случват тогава, когато трябва да се случат.
Утре ще се пробвам да ти погледна хороскопа. Но се надявам да ме изпревари АН  :rolleyes:  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
помогнете
« Отговор #7 -: Януари 19, 2007, 10:47:47 pm »
Е как ще е страшно бе.
Силно акцентирани домовете, в които става въпрос за деца-осми с раждането и пети със собствените деца.
Аз не съм астролог и само си приказвам, обаче за мен това акцентиране на чужбина, партньорства, раждане и собствени деца определено значи, че имаш много шансове за бебе.  ;)  
« Последна редакция: Януари 19, 2007, 10:59:23 pm от kaily »

*

kaily

• 5145
помогнете
« Отговор #8 -: Януари 19, 2007, 10:48:59 pm »
Ако бях астролог, щех да кажа, че само трябва да почукаш и ще ти се отвори, шансовете са на твоя страна.
Ииии.... нали знаеш вица за Иван Златоуст.  :D  
« Последна редакция: Януари 19, 2007, 10:55:25 pm от kaily »

помогнете
« Отговор #9 -: Януари 19, 2007, 10:56:36 pm »
Благодаря ви много :)  

помогнете
« Отговор #10 -: Януари 19, 2007, 11:50:53 pm »
Цитат
Егати, аз такава карта сефте виждам-с толкова широк 6 и 12 дом и при това празни, а всички планети в 7,8 и 9  :o
8-и ли беше раждане? И 8 натален съвпад с пети соларен, в който са и двата Сатурна-планета на реализацията все пак. А пети беше собствени деца, нали така?
Абе Кайли аз ли съм кьорав или нещо не съм видал както трябва какъв широк 12 дом,какви празни домове :huh: в Пети дом виждам Юпито,в осми Сатъра и т.н. дъра бъра :o  :huh:  :(  

помогнете
« Отговор #11 -: Януари 19, 2007, 11:53:36 pm »
За          20.12.1976г -07.30ч. сутрин или вечер ???????????

помогнете
« Отговор #12 -: Януари 19, 2007, 11:57:29 pm »
Цитат
Цитат
Егати, аз такава карта сефте виждам-с толкова широк 6 и 12 дом и при това празни, а всички планети в 7,8 и 9  :o
Абе Кайли аз ли съм кьорав или нещо не съм видал както трябва какъв широк 12 дом,какви празни домове :huh: в Пети дом виждам Юпито,в осми Сатъра и т.н. дъра бъра :o  :huh:  :(
Сори, гледах наталната карта :(  

*

Xalia

• *
  • 164
помогнете
« Отговор #13 -: Януари 20, 2007, 12:04:37 am »
Погледнах набързо, но не соларния ти, а радикса, където транзитите през миналата и тази година говорят красноречиво са случилото се и предупреждават да не бързаш. В радикса е дадена темата за загубата на детето също, затова на твое място не бих търсила първата сламка, на която да се хвана (солар), а бих изчислила кога е мнoгoобещаващо да се забременее - при благоприятен транзит на бавна планета към владетелите на пети дом. това при теб са Венера и Юпитер, освен това Лилит е в пети дом. Тя показва в коя област сме призовани да принесем жертва. Така написано това звучи много сухо, но мотивът ми е да ти спестя болка и расочарование.
Виждам също и възможен  конфликт между партньорство и майчинство, но за мен е трудно да преценя, дали този, който пита иска да знае наистина отговора или иска потвърждение на надеждите си.
Стискам ти палци да ти се сбъдне мечтата в най сполучлива форма и време! Горе главата, болката,която ни е била причинена ни носи дълбока зрялост.
 :rolleyes:  

помогнете
« Отговор #14 -: Януари 20, 2007, 12:20:22 am »
Xalia,може ли да ми обясниш по- подробно за партньорството и майчинството, нещо не разбрах.Искам да знам истината.Казваш ,че тази година не е подходяща за зачеване.

помогнете
« Отговор #15 -: Януари 20, 2007, 12:46:41 am »
Поли ,за тази година със този Сатурн в пети дом би изкарала тежка бременност,може да преносиш детето,може и да го родиш с оперативна намеса ,а може и да е трудно да заченеш.
В астрологията темата за децата е малко като оня виц; с децата на циганката ,които познавали времето винаги,защото все някое щяло да каже точната прогноза ;) .

*

Xalia

• *
  • 164
помогнете
« Отговор #16 -: Януари 20, 2007, 11:08:45 am »
Цитат
Xalia,може ли да ми обясниш по- подробно за партньорството и майчинството, нещо не разбрах.Искам да знам истината.Казваш ,че тази година не е подходяща за зачеване.
В прогнозата имаш противоречиви изгледи: от една страна прекрасни шансове от юпи - преходът му през луната (управител на седми дом), секст. му с венера (управител на пети), преходът му догодина през АЦ, обещават забременяване или смяна на името. От друга страна са застрашени износването на плода, майчинството и  партньорството:
_сатърa прави квинкунс със мерка (владее седми) през март-май и квадрат със юпи (владее пети)
-уран квадратира луната ти (майчинство и партньорство)  през април и септември таси година и през януари догодина
-също догодина уран квадратира марса, владеещ четвърти дом и прави секстил с юпи
-нептун квадратира юпи и прави секстил с мерка.
А що се отнася за солара в чужбина: моите даскали Ное и Алгаер са на мнение,че той влиза в действие, когато прекараш повече от три месеца там. Освен това казват, че той може само това да активира, което е zаложено в натала.
Може би наред с въпроса кога ще родиш бебе,трябва да се задълбочиш по въпроса защо не се получава. При масивна проблематика мога да препоръчам Systemische Therpie i Familienaufstellungen nach Bernd Hellinger, но не знам дали има литература и терапевти,работещи по тази система в БГ (не съм си идвала от година и половина).

помогнете
« Отговор #17 -: Януари 20, 2007, 11:21:43 am »
Цитат
Цитат
В прогнозата имаш противоречиви изгледи: от една страна прекрасни шансове от юпи - преходът му през луната (управител на седми дом), секст. му с венера (управител на пети), преходът му догодина през АЦ, обещават забременяване или смяна на името. От друга страна са застрашени износването на плода, майчинството и  партньорството:
_сатърa прави квинкунс със мерка (владее седми) през март-май и квадрат със юпи (владее пети)
-уран квадратира луната ти (майчинство и партньорство)  през април и септември таси година и през януари догодина
-също догодина уран квадратира марса, владеещ четвърти дом и прави секстил с юпи
-нептун квадратира юпи и прави секстил с мерка.
А що се отнася за солара в чужбина: моите даскали Ное и Алгаер са на мнение,че той влиза в действие, когато прекараш повече от три месеца там. Освен това казват, че той може само това да активира, което е zаложено в натала.
Може би наред с въпроса кога ще родиш бебе,трябва да се задълбочиш по въпроса защо не се получава. При масивна проблематика мога да препоръчам Systemische Therpie i Familienaufstellungen nach Bernd Hellinger, но не знам дали има литература и терапевти,работещи по тази система в БГ (не съм си идвала от година и половина).
Хубаво е при прогнозирането на семейни двойки да се погледнат картите и на двамата партньори за да имаме по-голяма сигурност в прогнозирането.
Ще се съглася с Xalia,че прогнозите са противоречиви.

*

Xalia

• *
  • 164
помогнете
« Отговор #18 -: Януари 20, 2007, 11:32:27 am »
Цитат
Поли ,за тази година със този Сатурн в пети дом би изкарала тежка бременност,може да преносиш детето,може и да го родиш с оперативна намеса ,а може и да е трудно да заченеш.
В астрологията темата за децата е малко като оня виц; с децата на циганката ,които познавали времето винаги,защото все някое щяло да каже точната прогноза ;) .
Поддържам мнението ти, още повече, че сатърн в натала е в опозиция с венера.

*

Lillie

• 30532
помогнете
« Отговор #19 -: Януари 20, 2007, 11:46:21 am »
Искам само да добавя, че нерядко проблемите с майчинството се дължат не само на здравословни смущения (ако въобще има такива), а носят и психологически характер. Понякога, дори съвсем несъзнателно, една жена може да не се чувства готова да стане майка и това е напълно достатъчно. Евентуалните причини могат да бъдат видяни, ако се направи по-дълбок "разрез" и многопластов анализ на хороскопа.
В чисто психологически план можем да намерим "ключа" към проблема, 'заровен' в отношенията ни с майката и представата, която сме си формирали за нея (и за майчинството като цяло) още пред първите няколко години от живота си.
В това отношение съм напълно съгласна с Xalia, макар и да не съм чела книгата, която препоръчва.
 :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.