Xalia,може ли да ми обясниш по- подробно за партньорството и майчинството, нещо не разбрах.Искам да знам истината.Казваш ,че тази година не е подходяща за зачеване.
В прогнозата имаш противоречиви изгледи: от една страна прекрасни шансове от юпи - преходът му през луната (управител на седми дом), секст. му с венера (управител на пети), преходът му догодина през АЦ, обещават забременяване или смяна на името. От друга страна са застрашени износването на плода, майчинството и партньорството:
_сатърa прави квинкунс със мерка (владее седми) през март-май и квадрат със юпи (владее пети)
-уран квадратира луната ти (майчинство и партньорство) през април и септември таси година и през януари догодина
-също догодина уран квадратира марса, владеещ четвърти дом и прави секстил с юпи
-нептун квадратира юпи и прави секстил с мерка.
А що се отнася за солара в чужбина: моите даскали Ное и Алгаер са на мнение,че той влиза в действие, когато прекараш повече от три месеца там. Освен това казват, че той може само това да активира, което е zаложено в натала.
Може би наред с въпроса кога ще родиш бебе,трябва да се задълбочиш по въпроса защо не се получава. При масивна проблематика мога да препоръчам Systemische Therpie i Familienaufstellungen nach Bernd Hellinger, но не знам дали има литература и терапевти,работещи по тази система в БГ (не съм си идвала от година и половина).