Здравей Гост

моля за съвет

• 43 Отговора
  • 8254 Прегледи
моля за съвет
« -: Януари 29, 2007, 10:12:57 pm »
Здравейте.Мога ли да питам дали има брагоприятни любовни аспекти между мен-срелец -27.11.1985 с асцендент везна(03:55 гр. Пловдив) и мъж стрелец 14.12.1982 с асцендент козирог (09:15 гр Пловдив).Благодаря предварително!!! луната му е в козирог,а моята в телец. :wub:
i koia tochno data triabva da imam predvid otnosno zapoznanstvoto ni-parvata sreshta ili momenta ,v koito sme se zapoznali oficialno?
« Последна редакция: Януари 30, 2007, 03:50:21 pm от althea »
Слънце: Стрелец  Асцендент: Везни  Луна:Телец

моля за съвет
« Отговор #1 -: Януари 29, 2007, 10:35:09 pm »
Цитат
Здравейте.Мога ли да питам дали има брагоприятни любовни аспекти между мен-срелец -27.11.1985 с асцендент везна(03:55 гр. Пловдив) и мъж стрелец 14.12.1982 с асцендент козирог (09:15 гр Пловдив).Благодаря предварително!!! луната му е в козирог,а моята в телец. :wub:
На младежа ЛУНАТА Е В СТРЕЛЕЦ ;) .
Имате ли някакви отношения,освен познанство?

моля за съвет
« Отговор #2 -: Януари 30, 2007, 03:02:54 am »
Ще ти кажа съвсем честно,не всичко се получава от това дали имаме красиви аспекти с някого.
Може да имаме идеални синастрии с даден човек и пак да не се получи нищо.Това го пиша и по повод на питанията за синастрии.
Всичко в основата си е химията при запознанството и проследяване на транзити,прогресии и т.н.
От датата, на която сме се запознали с определен човек,можем да извлечем много повече информация за една връзка,отколкото от една синастрия.
Да ,аз мога да ти кажа примерно;Вие двамата имате благоприятни любовни аспекти,но какво от това ако те останат неосъществени.
За да се отговори на въпроса ти с яснотата ,която очакваш се изисква много работа.

Ще ви кажа,имам една позната,която имаше идеална синастрия с един господин,на двамата им се падаше брак по едно и също време, и двамата имаха показания за деца по едно и също време,но въпреки всичко не са заедно.
Да, сключиха браковете си в един и същ месец,децата им са родени с разлика от 7 дни. Тези дни им гледах комбина,направо превъзходна работа от гледна точка на астрологията ,но.........НО-то си остава,но :huh:

Отговорите на въпросите са в самите нас, и в това как ще осъществим нещата, с които сме дарени.

*

Lillie

• 30532
моля за съвет
« Отговор #3 -: Януари 30, 2007, 08:27:16 am »
Продължаваш да оправдаваш вече изграденото ми мнение за теб и то в най-позитивния смисъл, благодаря  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

моля за съвет
« Отговор #4 -: Януари 30, 2007, 03:45:52 pm »
Да имаме отношения.От един месец сме заедно.Не знам обаче дали ще се получи времето ще покаже.Между другото  Заболекар,не зная дали си стоматологne,ако си значи сме колетги. :D Mнoгo ви благодаря за отговораo много сте мил!!!a има и още нещо кака да тълкувам тово че луната му е в стрелец.Значи ли това че жената която иска да е до него(относително)отговаря на белезите на типична стрелкиняche jenata koiato,ини напротив има лоши аспекти с моята луна в телец. :rolleyes:  
« Последна редакция: Януари 30, 2007, 04:00:17 pm от althea »

моля за съвет
« Отговор #5 -: Януари 30, 2007, 04:33:34 pm »
Цитат
Да имаме отношения.От един месец сме заедно.Не знам обаче дали ще се получи времето ще покаже.Между другото  Заболекар,не зная дали си стоматологne,ако си значи сме колетги. :D Mнoгo ви благодаря за отговораo много сте мил!!!a има и още нещо кака да тълкувам тово че луната му е в стрелец.Значи ли това че жената която иска да е до него(относително)отговаря на белезите на типична стрелкиняche jenata koiato,ини напротив има лоши аспекти с моята луна в телец. :rolleyes:
Спри да тълкуваш нещата и си изживей връзката както трябва ,а ако се провали (Не ти го пожелавам) ,ще ти обясняваме Къде са разликите ;) .
Живей си живота ,вместо да го мислиш,наслаждавай се на всичко,което ти се дава,края винаги идва,но поне спомените да са красиви :P  :D  :D .

П.с. Не съм стоматолог :D  

моля за съвет
« Отговор #6 -: Януари 30, 2007, 05:14:20 pm »
Каде са разликите???Вече не ми се е обаждал 4 дни ,мисля че той е открил разликите.Краят наближава :(  

*

Lillie

• 30532
моля за съвет
« Отговор #7 -: Януари 30, 2007, 05:33:45 pm »
Нима някакви си "четири дни" са толкова фатални за теб? Има случаи, когато двама души не се чуват и виждат по няколко месеца и дори години, но връзката помежду им не се губи. Краят не идва тогава, когато ние си мислим.
 :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
моля за съвет
« Отговор #8 -: Януари 30, 2007, 06:15:37 pm »
Възможна е любовна връзка, но с акцент върху взаимното "научаване" и нуждата от "въздух" в отношенията. В такъв тип връзки трябва да се зачита правото на свобода и независимост на двамата партньори. И двамата сте индивидуалисти.
При теб, altheа, индивидуализмът и стрелешката независимост се съчетават със стремеж към притежание и фиксиране върху партньора - Луна в Телец/8 дом в опозиция с Венера в Скорпион/2 дом + Лунни възли в Телец/Скорпион по линията на партньорската ос - 1/7 дом.
Момчето може да бъде и доста целенасочено, стига да го пожелае, но мотивацията му в основата си е и доста идеалистична. Държи на личното си пространство. Възможно е да притежава някаво особено чувство за собствена уникалност или индивидуалност. Би му импонирала независима и донякъде непредсказуема партньорка, възможно и "уранов" тип.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

моля за съвет
« Отговор #9 -: Януари 30, 2007, 08:45:03 pm »
извинявам се за невежеството си,но  какво се има точно предвид под "уранов тип"???може би представителка със белези и слънце или асцендент във водолея. :huh:  

*

Lillie

• 30532
моля за съвет
« Отговор #10 -: Януари 30, 2007, 08:52:44 pm »
Не само. Слънце, Луна, Асц /или владетелят му/ в аспект с Уран. Силно поставен Уран в хороскопа или уранова доминанта.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

моля за съвет
« Отговор #11 -: Януари 30, 2007, 08:58:56 pm »
добре,но как да изведа от неговата натална карта че той харесва точно такъв тип жени-кои планети се гледат и кои домове???

*

Lillie

• 30532
моля за съвет
« Отговор #12 -: Януари 30, 2007, 09:09:31 pm »
В мъжка карта се гледат Луна и Венера, впрочем планетата-владетел на Дсц + евентуално /ако има/ планета в 7ми дом също.

Една от най-добрите статии за синастрии, които се намират в нета и при това на български, четох тук:
Как да познаем "идеалния" партньор?

« Последна редакция: Януари 31, 2007, 08:18:21 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

моля за съвет
« Отговор #13 -: Януари 30, 2007, 09:20:05 pm »
хиляди благодарности :D  

моля за съвет
« Отговор #14 -: Февруари 01, 2007, 03:34:19 pm »
Четох в един сайт,че това какъв мъж ще избере една жена зависи освен от нейното слънце и от това каде се намира марс,а при мъжа -от неговата луна и венерата му.Доколко вярно е това?И още нещо как да тълкувам това че уран в наталната ми карта е в стрелец(слънчевия ми знак)?

Благодаря предварително.Алтея

*

Lillie

• 30532
моля за съвет
« Отговор #15 -: Февруари 01, 2007, 07:08:38 pm »
Ами... вярно е  :)
Прието е да се счита, че в мъжка карта типът жена е представен от Луна и Венера, а в женска карта типът мъж се свързва с позицията на Слънцето и Марс.
Освен това и при мъжете, и при жените значение имат следните фактори:
- знак на Дсц
- планета/ти в 7 дом
- владетел на Дсц - по знак, дом, аспекти
- Венера като класически сигнификатор на Везни и 7 дом
- Луната и лунната домификация, представящи търсения образ на "партньор за душата" (soul mate).

Важна  роля в картата също така играят Лунните възли, оста Вертекс-Антивертекс, а също понякога и някои мидпойнтове.
В повечето случаи типът партньор /или партньори/ може и да няма същите констелации в радикса, отразяващи твоите Слънце и Марс /при мъжете - Луна и Венера/, но "огледална" връзка между двете карти винаги присътства в по-малка или по-голяма степен.

Виж, как се разглежда огледалното отразяване в синастрията в немската школа:

Очакване/проекция  (жена) -   Отговор (мъж):
Слънце във Водолей -   Уран в съвпад с Асц
Слънце в съвпад със Сатурн -    Слънце в Козирог или в 10 дом
Слънце в 9 дом -                   Асц Стрелец
Марс в 7 дом -                   Марс във Везни
Марс в Телец -                   Венера в съвпад с Марс
Марс в квадрат с Плутон -   Марс в Скорпион или в 8 дом
Нептун в 7 дом -                   Слънце в Риби
Уран в 7 дом -                   Марс в 11 дом

Очакване/проекция  (мъж) -   Отговор (жена):
Луна във Везни    -                    Луна в съвпад с Венера
Луна в 12 дом -                   Слънце в Риби
Луна в съвпад с Плутон -   Луна или Асц в Скорпион
Венера в опозиция със Сатурн - Асц в Козирог  /или Сатурн на Асц/
Венера в Овен         -           Марс в 1 дом
Венера във Водолей -   Луна в квадрат с Уран
Юпитер в 7 дом      -              Венера в Стрелец  /или в аспект с Юпитер/
Меркурий в 7 дом        -            Луна в Близнаци

Надявам се, че съм го представила достатъчно разбираемо  B)
« Последна редакция: Февруари 01, 2007, 07:14:17 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

моля за съвет
« Отговор #16 -: Февруари 01, 2007, 10:08:00 pm »
Мале тази астрология много трудна.Дано успея да е разгадая  :o  

*

Lillie

• 30532
моля за съвет
« Отговор #17 -: Февруари 01, 2007, 10:12:50 pm »
Нищо... имаш време за всичко  :D

Важното е основата, върху която ще градиш всичко по-нататък, да е читава. Много от нас сме се лутали, лутали...  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
моля за съвет
« Отговор #18 -: Февруари 02, 2007, 07:51:32 am »
Цитат
Нищо... имаш време за всичко  :D

Важното е основата, върху която ще градиш всичко по-нататък, да е читава. Много от нас сме се лутали, лутали...  :)
....... и ще се лутаме,...лутаме  :D  :P  

*

AH

• 2201
моля за съвет
« Отговор #19 -: Февруари 02, 2007, 08:07:21 am »
Цитат
Цитат
Нищо... имаш време за всичко  :D

Важното е основата, върху която ще градиш всичко по-нататък, да е читава. Много от нас сме се лутали, лутали...  :)
....... и ще се лутаме,...лутаме  :D  :P
да, но няма лошо - в това е смисълът :D