Здравей Гост

Духовни партньорства

• 63 Отговора
  • 12436 Прегледи
*

abroad

Re:Духовни партньорства
« Отговор #20 -: Май 02, 2010, 04:20:57 pm »
Понаучих се да ги разграничавам, или поне така си мисля.
Наличието на добра комуникация, споделяне на обща философия за някои неща и разбира се, силното секуално привличане нямат нищо общо с духовната връзка, може и да липсва... :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #21 -: Май 02, 2010, 04:22:30 pm »
Така е, да.  :blink: Общуването на приказки поне не е нищо толкова съществено, което да свързва двама души.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #22 -: Май 02, 2010, 04:36:26 pm »
Аз се съгласявам с мнението, че синастричните аспекти /които съм изживявала, а си го имам и по натал/ Венера-Плутон се отнасят към тантричните такива, може и по-буквално - към тантричния секс :-[

Кармични отношения може да имаме и с духовно неосъзнат човек, ако приемем, че ние сме по-осъзнатата страна. В повечето случаи това са най-трудните връзки, но именно чрез тях се научават най-много уроци за отношенията. Най-голямо предизвикателство за духовното ни развитие са именно такива връзки - с хора, които по някакъв начин ни нараняват, защото те ни учат на толерантност. И не на последно място да приемем, че всички тези негативни черти са скрити и в нас самите, и ако не сме намерили начин да ги приемем, другият ги отразява, изразявайки ги.

Преживях кармична много трудна, но за сметка на това продължителна връзка с човек, с когото липсва духовна такава...

Всъщност силна духовна връзка съм имала само веднъж. Погледнах синастрията - преобладаващата част от личните планети попадат в моя 9 дом :rolleyes:

Тантричният секс е по Нептун-Марс. По Венера и Плутон са обсебващите връзки и драмите.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #23 -: Май 02, 2010, 06:37:19 pm »
Ама направо толкова въпроси ми изплуваха сега.  :blink: И щом връзката е кармична не смятате ли, че това са пак две сродни души, макар и да няма духовна тогава?

не е така. кармата си си я натворила самичка в миналите си животи - кого си убила, кого си измамила и ред други хубавини. сега по един или друг начин я изкупваш. тук духовната връзка може и да я има, но може и да липсва...  а духовните връзки са друга бира - там душата ти си е в свои води и може и нищо да не изкупваш  ;)

аз досега духовни връзки съм имала само с няколко жени, но с мъже за съжаление никакви  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #24 -: Май 02, 2010, 06:44:07 pm »
аз досега духовни връзки съм имала само с няколко жени, но с мъже за съжаление никакви  :blink:

Аз имам духовна връзка с един овен, но там гледам да не пренапрягам духовното, да не вземе да се окаже, че не е духовна, а е от другите  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #25 -: Май 02, 2010, 06:53:12 pm »
Вещичка, разбирам какво искаш да кажеш. А дали тия с дето имаме да си чистим кармата и да сеем нова разбира се, не сме се срещали в минали животи и затова отново да сме тук "заедно"? И какво значи сродни души тогава...дали е само в приятния смисъл, който влагаме, не е ли сродяването възможно, макар и не по вкуса ни понякога...  

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #26 -: Май 02, 2010, 07:14:53 pm »
Вещичка, разбирам какво искаш да кажеш. А дали тия с дето имаме да си чистим кармата и да сеем нова разбира се, не сме се срещали в минали животи и затова отново да сме тук "заедно"? И какво значи сродни души тогава...дали е само в приятния смисъл, който влагаме, не е ли сродяването възможно, макар и не по вкуса ни понякога...  

уф Слънцеееееееееее, засягаш една доста обширна и пространна тема, дето ако я зачекнем и отиде коня у ряката  :57:

разбира се, че с тези дето имаме да чистим карма са от миналото - нали тая карма трябва да си натвориш. е, тя идва от миналите ни животи и затова в този се срещаш с хората, които си засегнал за да си изкупиш вината.

сродни души... ми че знам ли и аз... досега не съм срещала що годе приемливо обяснение - всичко, което съм чела е взаимоизключващо се. сигурно са души дето мислят като теб, разбират света като теб, живеят като теб - с една дума с такава душа ти е едно леееко и лежерно като е край теб и усещаш сигурност и спокойствие с нея  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Май 02, 2010, 07:18:19 pm »
разбира се, че с тези дето имаме да чистим карма са от миналото - нали тая карма трябва да си натвориш. е, тя идва от миналите ни животи и затова в този се срещаш с хората, които си засегнал за да си изкупиш вината.

Представи си, че с Хело чистите някоя карма от минал живот... Е ли е възможно?  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #28 -: Май 02, 2010, 07:24:34 pm »
Да, темата си плаче за страници...  ;D
Какво да правя, като се замислих така сериозно, а инфото си права, че е противоречиво и освен това рядко разчитам на написаното /което съм чела, не много/, а си разсъждавам до колко е възможно да е така и как е въобще.  :P Все пак си мисля, че да намерим отговорите на поне част от въпросите е важно, защото всеки има нещо да "решава" и стига да се стреми към това ще му е полезно по пътя. 

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #29 -: Май 02, 2010, 07:52:10 pm »

Представи си, че с Хело чистите някоя карма от минал живот... Е ли е възможно?  :57:

ми сигурно съм била коляч в някоя кланица, а тя си е останала същото теле  :57:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Май 02, 2010, 07:57:48 pm »
Абе чудех се аз на какво се дължи това неистово привличане помежду ви...
И сега зацепих.  ;D
По индийска имате Луни в опозиция, т.е. в две срещуположни накшатри - твоята е Ардра, нейната е Му-у-у-ла.  ;D Управителите на накшатрите съответно са Раху при теб и Кету при нея. Знаех си аз, че е кармично ваш'то.  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #31 -: Май 02, 2010, 07:58:33 pm »
Да, темата си плаче за страници...  ;D
Какво да правя, като се замислих така сериозно, а инфото си права, че е противоречиво и освен това рядко разчитам на написаното /което съм чела, не много/, а си разсъждавам до колко е възможно да е така и как е въобще.  :P Все пак си мисля, че да намерим отговорите на поне част от въпросите е важно, защото всеки има нещо да "решава" и стига да се стреми към това ще му е полезно по пътя. 

според Майкъл Нютън сродните души били от твоя учебен клас там горе  ;)  и тук се появяват като съпрузи, като приятели или деца... но някак в ума ми се прокрадва и друго - другата половина от твоята душа, което ще рече друг аспект на твоето Аз. обаче като се сетя за Матрицата 5 и пак ми става едно тъжно, защото: ако е друг аспект на твоето АЗ то тя или ти в един момент ще си отиде /умре/ и ти пак оставаш без сродната си душа, а и ми звучи много самотно Висшият ти АЗ да е един самотен там горе в някое друго измерение...

та знам ли и аз къде е точно истината... аз затова като си пожелавам човекът за мен, го изричам като Духовната ми половинка - в смисъл, човек който има моите разбирания, който е достатъчно напреднал духовно, с който да се подкрепяме и обичаме безусловно и т.н., а не като сродната си душа, защото не мога все още да я дефинирам тая сродна душа беееее  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #32 -: Май 02, 2010, 08:02:14 pm »
твоята е Ардра, нейната е Му-у-у-ла.  ;D

Муууууууулето се ебава с Ардра  :o :o :o  брех да и се ненадяваш  ;D

Управителите на накшатрите съответно са Раху при теб и Кету при нея.

е знаех си аз, че тя си тъпче на старата позиция още  :57:

*

Helo

« Отговор #33 -: Май 02, 2010, 08:04:28 pm »
Лили, за Кету ли беше писала, че дава освобождение от материалните цикли - самсара?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Май 02, 2010, 08:06:41 pm »
Мула се превежда от санскрит като "корен". Волът рие, рие и накрая стига до корена. ;D
Интерпретацията на тази накшатра в буквален превод това означава, да се докоснеш до същината на нещата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Май 02, 2010, 08:08:01 pm »
Лили, за Кету ли беше писала, че дава освобождение от материалните цикли - самсара?

Да, но малко са успелите да го постигнат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #36 -: Май 02, 2010, 08:11:07 pm »
Мула се превежда от санскрит като "корен". Волът рие, рие и накрая стига до корена. ;D
Интерпретацията на тази накшатра в буквален превод това означава, да се докоснеш до същината на нещата.

Защото в Мула е "жилото на Скорпиона" и се упрвалява от Богинята на смъртта Niriti.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Май 02, 2010, 08:13:36 pm »
Някъде четох, че в тези две накшатри /Мула и Ардра/ се намира Галактическият център, макар че имаше спорове къде точно се намира...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #38 -: Май 02, 2010, 08:14:08 pm »

е знаех си аз, че тя си тъпче на старата позиция още  :57:

Абе, знаех си аз, че съм по-близо до освобождаването от самсара от теб, а ти си на светлинни години от мен и затъваш в материята, ама упорито продължаваш да се самозаблуждаваш (по Нептун), че си се освободила, докато продължаваш да не можеш да контролираш животинските си инстинкти. Когато станеш аскет, макар и живеещ в дома си, ела ми се обади и ми кажи, че си се освободила от материалното, пък после ще мислим за следващите стъпки, които имаш да направиш по същия път.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Май 02, 2010, 08:18:44 pm »
Луната на Вещичка е в съвпад със Сатурн и Кету. За предпочитане е пред Луна-Сатурн-Раху, там наистина може да се говори за потъване в материята и преследване на материални цели, ако останалите фактори в картата го потвърждават. Но обикновено това се прави по завоалиран и манипулативен начин, т.е. на пръв поглед не е толкова очевидно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.