Въй въй, kaily4ke, не знам любов ли ще е, що ли е... но опозицята на Сатурн и Нептун в квадрат към Асц ми нашепва нежно на ушенце, че предстоят несигурни времена. Началото на промяната е положено, макар и в стадия си на идеен замисъл, остава само да се пусна по пързалката... и накъдето ме отведе :lol:
При първия квадрат на Сатурн-Нептун към Асц наесен през изминалата вече година усетих как потокът ме понесе нанякъде. Така ме понесе, та чак се подхлъзнах. Сега вече наистина не знам къде се намирам и имам чувството, че губя почва под краката си. Най-сетне напуснах работа, която отдавна не ме удовлетворяваше и все чаках подходящия момент, но моментът взе, че ме изпревари :blink: и това се случи буквално преди броени дни, когато опозицията между Сатурн и Нептун бе станала точна. Преди да се случи, бях усетила странна тревожност, имах и интересен сън, в който се намирах на територията на някакно свлачище и почвата под краката ми се движеше и бе хлъзгава, не я усещах... усещането бе за вакуум и аморфност. Предполагам, че това е обичайно състояние при транзита на Нептун към Асц :huh:
Та мисълта ми бе, че който го мързи да направи първа крачка към така желаната промяна и се вкопчва в статуквото, промяната го изпреварва и... помита
И напоследък взех да се замислям и за така горещо полемизираните по бг астрофорумите хиронови транзити, към които бях настроена така скептично. И не в смисъл на проявена събитийност. В един форум ми бяха загатнали, че ми предстои /и понастоящем вече е факт/ опозиция на транзитен Хирон към Сатурн (и квадрат с Уран)... и се чудех каква ли ще е манифестацията на тоя "камънак" в живота ми. Ами... ако се търси конкретна събитийност, може и никаква, но най-вероятно е част от "замисъла". Нещата все по някакъв начин трябва да се уравновесяват. Имах нужда от това равновесие и то дойде отвън, за да не го 'налагам' аз по любимия си плутонов начин, оставяйки руини след себе си, макар и с пълно основание :ph34r: по-"мутабелните" ми приятелки и близки все ми повтарят, че животът е гъвкавост и компромис, ама кой да слуша :lol: е, с компромисите понякога прекалявам, та се оливам, но другото... просто не мога да си затворя очите и да се направя на сляпа, глуха и няма в определени ситуации и при определени обстоятелства :huh: и, както се знае, се посичат ония глави дето стърчат най-високо :lol: