Какво е благоразположението на Юпитер към вас?

Тест за нивото на проработка на Юпитер
Продължете фразата ,която е най-близка до вас
1.Кога към мен се обръщат за съвет?
А/ аз не винаги виждам как мога да помогна на човек
Б/ виждам много възможности как мога да помогна ,но не винаги ми остава време да ги реализирам.Случва се да дам обещания,които не мога да изпълня или ги изпълнявам с много усилия.
В/ винаги намирам възможност да помогна.Когато едно решение не помага измислям нов вариант и така запалвам искрата у хората със своя ентусиазъм ,че накрая винаги делата завършват с успех.
Г/към мен никога не се обръщат за съвет и помощ.
2.обичам да пътешествам
А/ На близки разстояния
Б/ из цялата страна
В/ в чужбина
Г/ на дивана в научно популярни презавания
3. ако са ми предложили нов проект по който да работя
А/ незабавно се заемам с изпълнението
Б/Разисквам с колеги възможните най-рационални методи за работа
В/правя си цялостен план по който да работя .Поемам върху себе си основните задължения,а дребните детайли ги оставям на сътрудниците
Г/не ми поставят задачи при които е необходимо да се проявява инициатива.
4. На всички е ясно ,че модела на управление в държавата е страшно остарял и трябва да се замини с нови ефективни методи
А/ според мен всеки трябва да работи усърдно на работното си място
Б/трябва да се закрият бюрократичните учреждения и да се смени държавния апарат
В/трябва да се приемат добри закони
Г/не съм мислил/а по въпроса
5.Ако се сблъскам с нечестност и несправедливост
А/ това силно травмира моите чувства и се старая да не попадам на аналогични ситуации.
Б/ Старая се да покажа на виновника колко е несправедливо такова отношение
В/ считам за свой дълг да започна борба срещу такива прояви за да се унищожат от корен
Г/ мисля ,че вече всички сме свикнал и с подобни прояви
6.Има твърдение,което гласи : Случая прави съдбата
А/ не съм съгласен с него
Б/ съгласен съм за определени случаи
В/ това е точно така
Г/ къде е написано това?
7.Мен ме интересуват –научни, религиозни и философски идеи
А/не пропускам случая да науча нещо ново по въпроса
Б/ старая се да запозная всички с тази материя
В/ всички те потвърждават моите разбирания за света
Г/ но, не много силно
8. Понякога ми се налага да се занимавам със социална дейност
А/машинално изпълнявам задачите ,които ми се поставят ,без да се старая да вниквам в тях.
Б/ Не съм съгласен с формализма и това предизвиква протест у мен.Имам предпочитания да се занимавам със социална дейност по свои собствени правила,което често ме въвежда в конфликтни ситуации.
В/Лоялно се отнасям към установените порядки.
г/ всячески се старая да не попадам в каквито и да е социални структури.
9. Най често се опасявам
А/ че обстоятелствата могат да излязат извън контрол
Б/ да не стана жертва на несправедливост
В/ да не нараня чувствата на хората
Г/ децата трябва да се възпитават в училище.На мен ми е невъзможно да ги науча сам на толкова много неща.
Отговори А -1 точка
Б – 2 точки
В -3 точки
Г – 0 точки
От 0 – 9 точки ,отсъства всякаква проработка на качествата на Юпитер .Вие не се включвате в обществения живот и успеха бяга от вас.Съвета към вас е да се борите за своето развитие в настоящия момент ,за да не стане прекалено късно.
От 10- 15 точки – на вас не ви достига яснота на погледа и увереност в себе си.Научете се да вниквате в нещата и да преодолеете стандартното поведение.Не се страхувайте да бъдете щедри и великодушни .
От 16 -21 точки –пред вас са открити широки хоризонти ,но вие не разбирате как е устроен света.Следва да заемете по-твърда жизнена позиция и успеха ще дойде.
ОТ 22 -27 точки –вие приемате вашата роля ,да означавате нещо важно в живота на хората ,които ви обкръжават.Вашето поведение и възгледи са залог за вашите бъдещи успехи.